ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

El-løbehjul køres i garagen: Voi lukker midlertidigt ned i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Regeringen annoncerede i tirsdags, at alle restauranter, beværtninger, frisører og flere butikker skal holde lukket samt, at man ikke længere må forsamle sig offentligt i grupper på 10 eller flere.

Det betyder, at langt de fleste danskere befinder sig hjemme for at mindske smittefaren, og som resultat ligger Aalborgs gader øde hen.

Der trykkes dermed pause på det offentlige og sociale liv, og det har konsekvenser for Voi.

Den svenske virksomhed, der i november sidste år introducerede deres el-løbehjul for aalborgenserne, trækker løbehjulene af gaden som konsekvens af epidemien.

Al drift stopper i Aalborg

Virksomheden oplyser fredag i en pressemeddelelse, at al drift sættes på pause i Aalborg, Odense, Aarhus og Vejle.

“Vi er blevet tvunget til at træffe denne svære beslutning fordi folk, som følge af COVID-19 holder sig hjemme og ikke længere tager på restauranter, barer, i teatret eller besøger venner, og som følge deraf ikke længere har brug for at hoppe på en Voi”, skriver de.

De vil dog fortsætte driften så længe, som det er muligt i København omkring centrale transportsteder som bl.a. banegården såvel som hospitaler.

Hvornår Voi el-løbehjulene kommer tilbage på gaden, kan de endnu ikke meddele, men planen er at kickstarte deres drift igen, når situationen tillader det.

Del artikel