Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udlev din indre Tiger King: Ekstrem sjælden tiger er til salg i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Antiquis Aalborg
Foto: Antiquis Aalborg

Det føles nærmest som om, der er gået en hel livstid, men for bare et år siden, fejede en ren tiger-mani over hele verden med offentliggørelsen af dokumentar-serien Tiger King.

Den mildest talt skøre dyrepasser Joe Exotic og hans mindst lige så excentriske modpart Carole Baskin var hovedkarakterne i et spraglet persongalleri, og scenen for det vilde drama foregik i en privat zoo fyldt med tigere og andre eksotiske dyr.

Hvis dokumentaren vækkede din kærlighed til det smukke dyr, kan du nu på MEGET forsvarlig vis sikre dig din helt egen, ufarlige tiger og udleve din indre (ikke-kriminelle) Tiger King.

Antiquis, den lokal design- og retro-forretning, der før har brilleret med at sætte zebraer til salg, har været på genbrugssafari igen og fundet endnu en sjældenhed, som med garanti bliver et samtaleemne til alle middagsselskaber.

“Det var faktisk ham, jeg købte zebraerne fra, som formidlede kontakten til sælgeren af tigeren.

Jeg har længe været på udkig efter en udstoppet tiger med de rigtige certifikater, og nu er det endelig lykkes at finde en – og så er det ovenikøbet en golden tiger,” fortæller Gustav Theilmann, der er indehaver af Antiquis, begejstret til MigogAalborg.

Udlev din indre Tiger King: Ekstrem sjælden tiger er til salg i Aalborg
Foto: Antiquis Aalborg
Udlev din indre Tiger King: Ekstrem sjælden tiger er til salg i Aalborg
Foto: Antiquis Aalborg

Død af naturlige årsager

Udstoppede tigere er i forvejen meget sjældne, men denne “golden tiger” kan klassificeres som ekstrem sjælden pga. dens smukke gyldne farve; en farve som kommer af et recessivt gen.

“Det kan nærmest ikke blive mere sjældent end en golden tiger, og så medfølger der også de rette certifikater,” forklarer Gustav Theilmann.

Netop certifikaterne er meget vigtige i handel med eksotiske dyr, og indehaveren understreger, at han både har et kommercielt certifikat samt et certifikat, der viser, at tigeren døde af naturlige årsager og ikke er blevet dræbt af snigskytter.

Tigeren måler ca. 190 cm lang og 116 cm høj og koster 62.500 kroner.

Du kan også læse mere om tigeren og Antiquis andre møbler på deres Instagram, som du finder her.