Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halsbrækkende akrobatik: Ekstravagant cirkusoplevelse kommer til Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: AKKC
Foto: AKKC

Halsbrækkende akrobatik, klassisk cirkushumor og festlig stemning i bedste Gatsby-stil er, hvad publikum kan forvente, når det tyske varieté-teater Wintergarten fra Berlin kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center den 28. – 30. april 2022 med showet Golden Years.

Temaet er 1920’ernes gyldne jazztid med atmosfære og kostumer i autentisk stil, som vi kender det med pailletter, fjer og fest.

Det bliver et show i klassisk cirkusstil, som det kunne have fundet sted for 100 år siden, men med nutidens talent for underholdning og betagende koreografi, der forbløffer publikum.

Halsbrækkende akrobatik: Ekstravagant cirkusoplevelse kommer til Aalborg
Foto: AKKC

Kunstneriske og akrobatiske optrædener

Varieté-teateret er mere end bare en cirkusoplevelse. Det er et afvekslende og underholdende program med både kunstneriske, dansende, akrobatiske og musikalske optrædener.

Det bliver en blanding af kunstnere, der går på scenen, når Wintergarten indtager AKKC. 

Oplev bl.a. en mester i den næsten uddøde kunst: at danse i luften kun hængende i håret, en duo i perfekt balance med fysisk styrke til at udføre ekstraordinære præstationer i hånd-i-hånd-akrobatik, samt mestre i rulleskøjteakrobatik, hvilket også var populært i 20’erne.

Halsbrækkende akrobatik: Ekstravagant cirkusoplevelse kommer til Aalborg
Foto: AKKC

De mange internationale akrobater overrasker igen og igen med uventede og hurtige tricks, der fanger publikum, og opleves i festlige kostumer, der er med til at forstærke showets tema.

Mød også den charmerende klovn og komiker, Monsieur Momo, der fascinerer sit publikum og byder på latter og forundring.

Publikum ledes gennem aftenen af den smukke sangerinde, skuespiller og danser, Viennese Nina de Lianin, der akkompagnerer flere af de andre kunstnere. Med sin fantastiske stemme fremtryller hun 1920’ernes glamour og bringer sammen med Witnergartens dygtige musikere lyden af jazztiden til showet. 

Billetter til showet kan købes her.

Hvad: Wintergarten cirkusshow
Hvor: 
AKKC
Hvornår: 28-30 april, 2022

Del artikel

Andre læser også