Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ekstra, ekstra, ekstra: Mick Øgendahl klar med endnu et show i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Nordjyderne kan ikke få nok af Mick Øgendahl.

Hans helt nye onemanshow Bad Boy gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i efteråret 2024 med hele tre forestillinger, som allerede nu kan melde ’få billetter tilbage’.

Derfor vender han tilbage til AKKC med et ekstra, ekstra, ekstra show fredag 7. marts 2025 kl. 19.

Mick Øgendahl har igennem snart 30 år underholdt danskerne på landets store scener og i tv.

Mick Øgendahl er særdeles elsket af nordjyderne, der flittigt har købt billetter til hans tre næsten udsolgte shows i AKKC i efteråret 2024 – det er utroligt, at han har solgt så mange billetter så lang tid i forvejen.

Den store popularitet har bragt ham tilbage til Aalborg, og i foråret 2025 vender han tilbage til AKKC’s store scene i Aalborghallen med en ekstra, ekstra, ekstra omgang af onemanshowet Bad Boy.

Nationens evige elefant

Publikum kommer med på en rejse, hvor både store og små spørgsmål bliver vendt. Gennem sine ’I Dont Give A Fuck’-briller ser Mich Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.

“Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galopere frit. Bare strække ud. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Sejre og nederlag… Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at optræde,” siger Mick Øgendahl om sit nye show.

Du kan finde billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også