Tre ekstra dage: Steak, fritter og bearnaise ad libitum på Restaurant Kronborg
Kasper Kristensen, ejer af Restaurant Kronborg på Egholm, kender en succes, når han ser (og laver) den.
Tidligere har han lavet stensikre succeser som Onsdagsflæsk og Kæmpe Tartelet-tirsdag/torsdag, og seneste skud på stammen er steak, fritter og bearnaise ad libitum.
Konceptet kalder han for ‘Hereford Aften’, der startede med tre dage i maj. Siden gentog han succesen, der kører hver søndag i både juni, juli og august.
Nu udvides konceptet yderligere.
Der er nemlig tilføjet tre ekstra dage i juli måned, hvor de fleste har travlt med at nyde sommerferien.
De nye datoer er alle mandage i juli den 17., 24, og 31. juli, hvor man fra kl. 17.30 – 21.00 kan mæske sig i mørt kornfodret Hereford flanksteak,, bearnaise, fritter og sommersalat ad libitum for bare 249 kr.
Nå ja, der er også Vebbestrup isbar ad libitum inkluderet i prisen.
Et stensikkert sommerhit
Vi har naturligvis allerede været forbi for at teste konceptet, og vi har ét godt råd til dig: Få bestilt bord. NU!
Oplevelsen starter allerede på færgeoverfarten til Egholm, hvor du nærmest ikke kan nå at slå røven i sædet, før færgen er ankommet til den hyggelige ø.
100 meter fra kajen finder du Restaurant Kronborg, hvor du kan vælge at sidde på den gigantiske terrasse i selskab med parasoler, smukke sommerblomster og (forhåbentlig) masser af sol.
Du kan også slå dig ned indenfor på den overdækkede terrasse eller inde i selve restauranten.
Ad libitum betyder normalt, at man skal op til en stor buffet for at få lidt mad indenbords, men til Hereford Aften bliver det hele serveret flot ved bordet – og så bestiller du selvfølgelig bare mere, når fadet er tomt.
Restaurant Kronborg har i mange år været et trækplaster på Egholm, og med det nye koncept er der ikke fare for, at det stopper lige foreløbig.
Kasper og co. har bare styr på sagerne, og de sprøde fritter, den tilpas-syrlige bearnaise og den smørmøre flanksteak smager bare lige, som det skal.
Salat er ofte noget, der bare skal være på tallerkenen, men Kronborgs bud på en sommersalat er et tiltrængt friskt/syrligt twist til de lidt tunge elementer på menuen.
Kombinationen af de råsyltede tyttebær, de ristede solsikkekerne og vinaigrette spiller bare.
Var det noget med en Egholm-øl til maden?
Til maden skal du naturligvis nyde en af de syv øl fra Egholm Bryghus, der er brygget på øen, og som smager helt forrygende.
“Til den her menu vil jeg anbefale en Hagen Bock eller vores Heden Humlet Hvede, som vi lige har fået klar. Den smager af en sommerdag i solen,” siger Kasper, der også er medejer af bryggeriet.
… psst: De udsøgte øl fra Egholm Bryghus kan købes på restauranten – eller online lige her.
Når du (tror du) har ramt madmuren, må du selvfølgelig ikke gå glip af den geniale Vebbestrup Isbar, der også lige er med i prisen.
Her kan du gå amok i hele 16 forskellige slags is fra det legendariske ismejeri – og så lige en gang softice oveni. Derudover finder du hjemmelavet guf, vafler og diverse toppings i baren.
Den perfekte afslutning på en gennemført aften på Kronborg!
En Hereford Aften på Restaurant Kronborg koster 249 kr. Børn under 12 år spiser til 149 kr. Der kan også forudbestille enten kæmpe tartelet eller stjerneskud samt børneretter på Hereford-aftenerne.
Du bestiller bord lige her.