Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksklusivt show: Livet ifølge Emil og Thomas kommer til Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Hver tirsdag og fredag følger rigtig mange danskere med i Emil Thorup og Thomas Skovs podcast “Livet ifølge Emil og Thomas”, hvor (dårlige) jokes, skøre samtaler og andre finurligheder står i kø.

Podcasten er blevet så populær, at Thomas og Emil i år drog ud i landet for at lave intet mindre end 20 liveshows – hvor de endda lavede hele to udsolgte shows her i Aalborg.

Nu gentager de succesen, men kun i tre udvalgte byer.

Den 17. maj fylder de Operaen i København, 25. maj er det Hermans i Aarhus’ tur, inden det hele slutter med et brag her i Aalborg, hvor de fylder Royal Stage i Skråen den 1. juni med et show, hvor man skal forvente det uforventelige.

En sal fuld af kærlighed

I Livet ifølge Emil og Thomas LIVE kan du opleve podcastsuccesen på nærmeste hold.

Du bliver inviteret til en aften, hvor alle er sammen om at have det godt, og ingen er alene. Emil og Thomas og alle i publikum er én stor familie. Salen er fuld af kærlighed – og snævre referencer.

”Vi har været blæst bag over af den stemning, der har været til de liveshows, vi har lavet – og er der noget, vi kan li’ – så er det at blive blæst,” siger Emil og Thomas.

Publikum kan forvente en sjov aften, momentvis lummer, men altid dejlig – og mon ikke, der også kommer til at være musik. Hvem ved?

Du kan finde billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også