Eksklusivt interview med Nik & Jay: Vi husker Aalborg for en helt speciel aften

Skrevet af: Michael Qureshi
Nik&Jay er i Aalborg i weekenden
Nik&Jay er i Aalborg i weekenden

Af Stine Kjølby Christensen

Aalborg er I klar?

Fem år siden er det, at succesduoen Nik & Jay sidst optrådte i Aalborg. Men nu kommer de og giver den fuld skrue.

De lover et helt unikt show, når de går på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center lørdag den 25. marts

Efter en vellykket og fantastisk sommertour på de danske festivalscener har drengene nu valgt at lægge al deres energi i en indendørstour, der byder på mere musik, mere show, mere magi.

Nik & Jay giver efterhånden ikke så mange interview mere. Derfor er vi da lidt beærede over, at de tog sig tid til en snak med migogaalborg.dk – og vi kan allerede afsløre, at de glæder sig til at spille her i byen om 10 dage.

Aalborg på godt og ondt

Det er fem år siden, at Nik & Jay sidst stod alene på scenen i Aalborg, men de har bestemt ikke glemt byen og de mange oplevelser de har herfra.

Jay, som går under det borgerlige navn Jannik Thomsen, beskriver Aalborg som et sted, hvor man ”ikke altid ved hvilken cocktail man skyller ned”.

”Ålleren… Jeg tænker, at det er et ret specielt sted på både godt og ondt. Vi har både haft gode og growdy oplevelser i Aalborg, men vi er altid kommet helskindede derfra. Man ved aldrig rigtigt, hvad der venter i Aalborg, men det ser vi som en god ting. Man bliver altid overrasket!”

Men Aalborg har en helt særlig plads i drengenes hjerter.

Selvom det er næsten 15 år siden, at duoen for alvor slog igennem med megahittet ”Nik & Jay”, så husker de stadig den sene aften i Aalborg, hvor de fik lov at fyre den af for allerførste gang.

”Det var netop i Aalborg, at vi havde et af vores første shows ­– som faktisk ikke var et show. Vi festede på et diskotek i Gaden, vores første udgivelse nogensinde var lige på trapperne, og vi bad dj’en om at spille nummeret.

Herefter fik vi én mikrofon, og så gik vi ellers bare rundt og råbte folk ind i hovedet på dansegulvet! Lige præcis den aften var lidt speciel, fordi det var før vores gennembrud,” fortæller Jay.

Kalender
Foto: PR
Aalborg er som et andet land

Da vi spørger ind til, hvordan det er at optræde i Aalborg kontra deres hjemstavn, så pointerer Niclas Nik Petersen, at man kan flyve til New York på den samme tid, som det tager at køre til Aalborg.

Der kunne vi på redaktionen måske godt have udfordret ham på, om han så flyver i raket.

”Det er som at komme til et helt andet land!” fortæller han og fortsætter:

”Vi føler at vi spiller for et folk, som er utrolig rare overfor os – på trods af at vi måske ikke umiddelbart har så meget tilfælles. Man kan sige, at musikken forener os, og det er da smukt.

Aalborg er jo et af de spots i Danmark, som er allerlængst væk fra, hvor jeg er vokset op. Derfor er jeg utrolig taknemmelig for, at vi kan rejse så langt og så alligevel mødes i musikken!”

Et show uden begrænsninger

De seneste år har Nik & Jay fokuseret på at producere og udgive musik for derefter at turnere land og rige rundt med dem på sommerens mange festivaler.

Her var rammerne altid sat på forhånd med begrænsninger på, hvor længe de måtte spille, hvad de skulle spille og uden at være sikre på, hvem de egentlig spillede for.

1 måned til forårstouren skydes i gang?

Et opslag delt af Nik & Jay (@nikandjay) den

Læs også: Lækker mad to go: Her er Aalborgs nye hotte Take Away steder

Derfor trængte de i den grad til en indendørstour, hvor de kunne regere scenen og showet ­– helt uden at skulle dele.

”Koncerten i Aalborg bliver i den grad anderledes, end sidst vi var her. Det er efterhånden fem år siden, og der er sket vanvittigt meget på den tid. Når vi kommer til Aalborg, så vil vi gøre vores bedste for at gøre det til en unik Aalborg-oplevelse, og ikke bare som aftenen før.” forklarer Jay.

Hverken Nik eller Jay er dog i tvivl om, at de selv bliver lige så overraskede over den aften, der venter dem d. 25. marts.

”Nogle gange glemmer man desværre hurtigt de gode ting og følelsen af at spille. Man har en vild aften, og så går der tre minutter, før scenen skifter til noget nyt.

Jeg ved at jeg bliver helt vildt overrasket, når jeg går på scenen i Aalborg og motivationen rammer bare på tanken om at skulle stå der igen! Lige nu er vi i superform, og vi glæder os helt vanvittigt til at se jer igen!” afslutter Nik.

Vi kan altså forvente en unik koncert fyldt med kærlighed fra scene til sal. Drengene fortæller desuden at de har planer om at blive i Aalborg i hele to dage. Så hvem ved – måske har de planer om at fyre den af i Gaden igen?

Du kan stadig nå at få billetter til koncerten lige her

Med ClubAalborg forkæler dig hver måned med en Goodiebag med fordele, forkælelse og gode tilbud du kan bruge på Aalborgs bedste steder – læs mere lige her
Burgers i Aalborg
WeDoBurgers er med i Club Aalborg

Ejendomsmægler med helt nyt koncept: Fast billigt salær

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Digitalbolig.dk
Digitalbolig.dk

Salg af bolig kan være en jungle.

Hvilken ejendomsmægler skal man vælge, og hvilke ting ønsker man som sælger at lægge vægt på?

At sælge en bolig er noget, vi oftest kun gør et par gange i livet. Boligmarkedet kan være ugennemsigtig og ofte uoverskueligt, og hvis det er første gang, man skal sælge sin bolig, ved man ikke, hvor man skal starte. Samtidig kan det også være en dyr fornøjelse.

I postnummer 9000 er der lige nu 32 aktive ejendomsmæglere med adresse i Aalborg, og konkurrencen mellem mæglerne er hård, når aalborgenserne vil have solgt deres bolig.

Det vil DigitalBolig nu gøre op med, og med deres helt nye koncept ønsker mæglerfirmaet nemlig at lave et billigt fast salær på de forskellige boligtyper.

Personlig mægler i en digital verden

Selvom firmaet DigitalBolig lyder udelukkende digitalt, skal man ikke lade sig skræmme – det er altså et fysisk ejendomsmæglerfirma, der også har en fysisk butik.

”Selvom vi hedder DigitalBolig, er vi ligesom den gamle traditionelle mægler i fysisk butik i en digital verden. Det betyder, at vi stadig er en personlig mægler, som mødes med kunden og fremviser for en potentiel køber. Vi har også en fysisk butik på Frederikstorv i Aalborg,” fortæller Carina Bach Kristiansen, partner i DigitalBolig.

“Vi er en tidssvarende mægler, som tilbyder flere digitale løsninger, som gør det nemmere for sælger og køber at mødes,” supplerer Tue Klinggaard.

Digitalbolig.dk

Fast billig salær

Oftest vælger boligsælgere at få besøg af flere ejendomsmæglere for at undersøge de forskellige services, som tilbydes, og vi er jo trods alt i Nordjylland, så hvem kan yde den bedste service, til den billigste pris?

Digitalbolig.dk

“Det er et helt nyt koncept, vi lancerer. Der er stor forskel på kulturen i Aalborg og udkantsbyerne. I Aalborg by ønsker boligejerne at få solgt hurtigt til den billigste pris. Vi vil nu gøre det let for dem, og tilbyde en billig pris fra start,” fortæller Carina Bach Kristiansen, Partner i DigitalBolig.

Priserne vil være forskellige, alt fra om det er en ejerlejlighed, et rækkehus eller en villa som skal sælges.

“Tilbuddet er for alle kunder. Det gælder også uden for Aalborg By. Hos os får man fast billigt salær og markedsføring – uden at gå på kompromis,” fortæller Tue Klinggaard, Partner i DigitalBolig.

Med et fortsat brandvarmt marked kan det som boligsælger betale sig at sondere terrænet for både at finde den bedste og billigste løsning, inden man sætter sin bolig til salg.

100% salg af ejerlejligheder

Med 32 aktive ejendomsmæglere i Aalborg, kræver det, at man som mægler skiller sig ud, og det gør DigitalBolig på et helt bestemt marked.

På Boligsidens “Find Mægler” viser en statistik pr. dags dato, at DigitalBolig har solgt 100% af de ejerlejligheder, som de har taget ind i kommissionær.

Det betyder på godt nordjysk, at alle de ejerlejligheder som DigitalBolig har sat til salg, også er blevet solgt.

Står du med overvejelser om at sælge din bolig, men gerne vil have et overblik over eventuelle udgifter forbundet med et salg?

Så kan du med fordel tage et kig på DigitalBoligs hjemmeside – der kan du læse mere om, hvad det koster at sætte en bolig til salg.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Totalt gennemført: Kom med til årets største oktoberfest i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard

Hvis nu vi siger lederhosen, dirndl, gebrokkent tysk, store fadøl, og tyske slagerhits, så ved vi hvis allesammen godt, hvad klokken har slået.

Mottoet “Bier, Möse und Hornmusik” skal sætte rammen for aftenen i Hallen på Østre Allé i Aalborg, når årets Oktoberfest finder sted.

De eneste krav er, at man skal have det gode humør klar og ja-hatten, eller allerhelst tyrolerhatten på.

Stor mulighed efter 20 år

Klaus Anton Lundgaard, medarrangør på Oktoberfest, har længe haft lyst til at arrangere sin egen tyrolerfest, og i år kom muligheden så:

”Jeg er forsanger i bandet Vejgaard Tårnblæserlaug, og vi har faktisk været i gang med vores egen tyrolerstil i godt og vel 20 år nu. Vi har spillet til rigtig mange fester, og oplevet lidt af hvert.

Nu synes jeg så, at tiden var til at prøve kræfter med vores eget event, baseret på egne krav og erfaringer. Og vi synes selv, at vi har samlet den perfekte aften.

Der er både noget af drikke, noget at spise, noget at grine af og noget at danse til.

Derudover så har vi Erdinger, Madbixen, DJ Dalgaard og ja, Vejgaard Tårnblæserlaug der sammen sørger for at aftenen bliver helt unik.

Vores mål er at levere Danmarks sjoveste og mest gennemførte Oktoberfest.”

Hallen skal fyldes

Oktoberfesten d. 29. september favner bredt, og alle generationer er velkomne, så længe man er klar på en hyggelig aften i godt selskab.

Folkefesten bliver, som tidligere nævnt, afholdt i hallen på Østre Allé, og Klaus Anton håber at hallen bliver fyldt.

”Vi håber på at folk vil støtte op om arrangementet, og se det som en god mulighed for, at holde en firmafest, eller en god aften med vennerne.

Jeg kan sige så meget at der er plads til en god slat mennesker, så vi satser på, at hallen bliver godt fyldt.” afslutter Klaus Anton.

Tyrolerfesten er et samarbejde mellem Vejgaard Tårnblæserlaug, Jetset Show Production og Aalborg Håndbold Klub.

Deres KÆMPE Oktoberfest Buffet byder på

  • Ølmarinert Svinefilet
  • Texas Marineret Short Rib
  • Krydderet Flank Steaks 
  • Frankfurter med tilbehør
  • Råstegte kartofler
  • Sommersalat med pasta og bær
  • Kold kartoffelsalat
  • Hjemmelavet Urtedressing
  • Kryddersmør
  • Kuvert brød med flagesalt

Billetter til arrangementet kan købes her.

Retroguld og Hello Vintage: Kæmpe secondhand marked rammer Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Ib Sørensen
Foto: Ib Sørensen

Vintagemarkeder er et kæmpe hit rundt omkring i landet, og i Aalborg elsker vi dem også i stor stil.

Sidste år blev konceptet RETROGULD introduceret til Aalborg, og det blev taget rigtig godt imod. Det var så stor en succes, at Louise Trillingsgaards populære RETROGULD marked vender retur til Aalborg i oktober.

Nu er det igen nordjydernes tur til at komme på skattejagt på de to secondhandmarkeder

RETROGULD og HELLO VINTAGE, der indtager Aalborg Kongress Center i weekenden 6. og 7. Oktober.

Sidste gang var det et kæmpe tilløbsstykke – og der var også stor medieinteresse for markedet.

Sidst blev det holdt på Spritten, men nu rykker Louise Trillingsgaard  i fodsporene på Trillingsgaard og ind i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor Ernst Trillingsgaard i flere årtier var direktør.

I AKKC slår de to markeder RETROGULD og HELLO VINTAGE dørene op til et sandt mekka for skattejægere og vintageelskere.

Foto: Ib Sørensen

Danmarks hyggeligste marked

Indtil nu har markederne oplevet kæmpe succes i både København, Aarhus og Odense, og arrangør Louise Trillingsgaard er spændt på at se, hvordan nordjyderne igen tager imod det, hun kalder Danmarks hyggeligste retromarked.

Med 2000 kvm. og over 90 store stande, de bedste sælgere indenfor interiør, møbler, keramik, lamper og antik.

På markedet finder du ALT, hvad dit indretter-hjerte kan begære af genbrug inden for genrer som retro, antik, samlerobjekter, fransk Brocante, romantisk landstil, vintagemode & industrielt interiør.

Men det er ikke kun for indretningsnørder!

”Vi kalder os selv RETROGULD FAMILIEN, og det er nok ikke helt skudt forkert. Her på markederne passer vi på og løfter hinanden. Der er ingen konkurrenceri og usikkerhed! Det skal være rart og velkommende at deltage som udstiller – for så er det også rart at handle der som kunde,” fortæller Louise Trillingsgaard.

Køb tøj som bland-selv-slik – HELLO VINTAGE

Samtidig med RETROGULD finder du nemlig HELLO VINTAGE, der er et overdådigt vintage modemarked, hvor du betaler i vægt – 200 kroner per kilo!

Konceptet svarer til bland-selv-slik, hvor du vælger det, du vil have, og så betaler du for det præcise antal gram.

”Efter mange år i mode og servicebranchen, har vi konstant en finger på pulsen på, hvad der rører sig på den danske modescene. Vi omdanner trends til secondhand-mode og køber matchende varer hjem.

Du finder derfor ikke en hal fyldt med hardcore retro flowerpower klæd-ud-kjoler, men til gengæld en nøje afstemt trendhal – selvfølgelig kombineret med smukke og sprælske vintagekjoler,” siger arrangør Frederik Trillingsgaard

Du kan følge markedet på deres Facebook-begivenhed

INFO OM MARKEDET
Aalborg Kongres & Kulturcenter
Europaplads 4
9000 Aalborg
Lørdag 6. oktober 10:00-16:00
Søndag 7. oktober 10:00-16:00
Entre: 50 kr. (gælder for begge markeder og begge dage)