Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den fedeste Blå Mandag: Eksklusivt armbånd giver helt særlige tilbud i midtbyen

Af Emil Kjær Jørgensen

Efter Tivoli Karolinelund lukkede i 2010 har Aalborg i nogle år haft svært ved at finde sit fodfæste som destination for Blå Mandag.

Men ved hjælp af et samarbejde mellem flere aktører i byen, er Aalborg igen klar til at være stedet for de mange konfirmander, der hvert år bliver konfirmeret og skal fejre Blå Mandag. 

“Vi glæder os til at byde en masse glade konfirmander velkommen i Aalborg City på deres Blå Mandag,” fortæller Cecilie Haversen fra Aaloborg City.

Aalborg City gentager nemlig succesen med et fordelsarmbånd til konfirmanderne – helt GRATIS.

Armbåndet har en QR-kode, der giver adgang til en masse unikke fordele og rabatter hos Aalborg Citys butikker, restauranter og caféer på dagen.

For eksempel kan de få 20% rabat i flere butikker, hente gratis gaver eller få 25% rabat og flere tilbud på mad og snacks. 

Armbåndene bestilles nemt og hurtigt ved at sende en mail til event@aalborgcity.dk, hvor man blot oplyser antal elever, skole og klasse.

Listen med de mange rabatter kan findes på Aalborg Citys hjemmeside, og listen bliver løbende opdateret med gode tilbud og rabatter kun til konfirmanderne. 

Den fedeste Blå Mandag: Eksklusivt armbånd giver helt særlige tilbud i midtbyen

Klar med aktiviteter for alle

De seneste år er den ene oplevelsesudbyder efter den anden kommet til byen og har udfyldt det oplevelsestomrum, som Karolinelund efterlod.

Med aktører som FunCenter Aalborg, Klatreparken, Maximum, Nordisk Film Biografer Kennedy og Art by Me samt de mange muligheder for at shoppe og spise i midtbyen, er Aalborg nu igen på landkortet som en destination for Blå Mandag. 

Udover midtbyen, der er spækket til med spændende butikker og lækre restauranter, er det med de mange aktiviteter, muligt at planlægge en dag, som rummer hele klassens forskellige interesseområder. 

Den fedeste Blå Mandag: Eksklusivt armbånd giver helt særlige tilbud i midtbyen

Det er uanset, om det skal være action og spænding med klatring i Klatreparken og trampolinspring i Maximum, om det skal være mere hyggeligt og kreativt med keramikmaling hos Art by Me, spændingsfyldt i FunCenters Escape Rooms – eller om dagen skal have et afbræk fra shoppingen med en film i den moderniserede Nordisk Film Biografer Kennedy.

Læs mere om Blå Mandag i Aalborg City her.

Del artikel

Andre læser også