Eksklusivt armbånd: Konfirmander får helt særlige tilbud i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Det plejer at være et sikkert forårstegn, når Nordjyllands mange konfirmander kommer til storbyen mandag efter mandag for at vise deres nye sneakers frem og bruge lidt af opsparingen.

Men Corona har også forsinket konfirmationsfejringen landet over, og derfor bliver mange først konfirmeret i disse uger.

Men det betyder bestemt ikke, at der er brudt med traditionerne i midtbyen. For igen i år har konfirmanderne endnu en god grund til at besøge Aalborgs mange butikker og caféer til Blå Mandag.

For tredje år i træk kan alle konfirmander nemlig få udleveret et eksklusivt VIP-armbånd – helt gratis.

“Interessen for vores armbånd bliver bare større og større, og vi har fået henvendelser fra skoler i bl.a. Viborg og Randers.

I år har vi slået rekord og sendt over 5.500 armbånd ud til de nordjyske skoler,” fortæller direktør for Aalborg City, Flemming Thingbak.

Tilbud fra 25 butikker – og gratis slushice og popcorn

Konfirmander med de eksklusive armbånd kan blandt andet se frem til alt lige fra – 20 % på alt skønhed i Salling og Magasin, – 25 % på alle varer i Boxen, – 10 % hos Butler og Loftet, – 20 % hos Sport24, Pizza og Sodavand til skarp pris hos Lagkagehuset og MEGET mere.

Derudover har Aalborg City også valgt at dedikere en af de særlige pop-up boder i byen til årets konfirmander, og i boden i Bredegade kan alle konfirmander nyde godt af en gratis slushice, popcorn og candyfloss, når den lille sult melder sig.

Alle tilbud kan ses her:

Tryghed til konfirmanderne

Det er selvfølgelig vigtigt, at konfirmanderne føler sig trygge, når de kommer til storbyen, og derfor er G4S-service vagterne ekstra opmærksomme, og de unge mennesker kan altid ringe til dem, hvis de får hjælp til at finde vej.

Kender du en konfirmand, der gerne vil have et armbånd, er det ikke for sent endnu. Man kan blot henvende sig på City-kontoret i Lille Kongensgade 6 inden for normal åbningstid eller hive fat i en af de flinke G4S-vagter på dagen, som altid har ekstra armbånd i lommen.

Blå Mandag i Aalborg City er på følgende datoer:  10. august, 17. august, 24. august, 31. august, 7. september og 14. september.

Nysgerrige konfirmander kan se de mange tilbud her.