Eksklusiv premiere: Oplev Andrea Bocelli i Musikkens Hus

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I weekenden finder en helt særlig begivenhed sted i Musikkens Hus.

Musikkens Hus har ved flere lejligheder været vært ved store musikalske begivenheder, og lørdag aften bliver der igen mulighed for at nyde en ekstraordinær oplevelse i de helt perfekte rammer.

I et samarbejde med filmdistributionsselskabet Sandrew Metronome, der tidligere har udgivet film som Brokeback MountainDer Untergang og The Queen, inviterer én af Danmarks smukkeste kulturinstitutioner nu aalborgenserne til skandinavisk premiere på filmen The Music of Silence.

Filmen er et biografisk drama opbygget omkring den levende legende Andrea Bocellis liv.

Et fantastisk indblik i et unikt liv

Det er ikke første gang, at den smukke sal bliver brugt til filmfremvisning – planen er dog, at filmen senere skal vises i Nordens biografer – men de akustiske omgivelser i koncertsalen kan ingen konkurrere med.

Andrea Bocelli har med sin store stemme opnået enorm international popularitet igennem sit liv. Men de færreste kender nok til den store tenors privatliv, som blandt andet har budt på meget modgang og mange kampe.

Især den ulykke, der ramte ham som barn, som gjorde, at han i dag er helt blind, har været med til at drive og motivere ham mod at nå sine mål inden for musikken.

Denne fortælling, og mange andre, er netop hvad The Music of Silence vil præsentere for aalborgenserne i Musikkens Hus. Dette bliver altså en oplagt mulighed for at komme endnu tættere på én af verdens mest talentfulde kunstnere.

Alle sanserne kommer i brug

Som prikken over i’et vil en del af oplevelsen også byde på et glas vin fra Bocelli-familiens egen vingård og mulighed for at nyde et måltid i Musikkens Spisehus inden premieren. Menuen er sammensat specielt til denne aften, baseret på familiens lokale opskrifter fra egnen omkring deres vingård i Toscana.

Det bliver altså muligt at opleve alle Bocellis talenter i en komplet sanselig oplevelse.

Arrangementet er blevet til i et stort samarbejde mellem det anerkendte filmdistributionsselskab Sandrew Metronome og Musikkens Hus. Metronome var tidligere ejet af Bent Fabricius- Bjerre, men i 1990’erne fusionerede de med Sandrew.

I dag har Sandrew Metronome etableret sig med hovedkontor lige her i Aalborg, hvor de releaser store filmoplevelser til hele Skandinavien. Der er dog ingen tvivl om, at netop denne aften bliver noget helt specielt.

Indgangsbilletten til arrangementet er inklusiv et glas vin fra Bocelli-familiens egen vingård, mens den unikke menu kan tilkøbes og nydes i Musikkens Spisehus.

Læs mere her.

Konkurrence

I anledning af premieren udlodder vi – i samarbejde med Musikkens Hus – 2 x 2 billetter til forestillingen.

Alt du skal gøre for at deltage, er at skrive i kommentarfeltet hvem du ville invitere, hvis du vinder.

Vi trækker en vinder på torsdag d. 15. marts.

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.