Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksklusiv konkurrence: Kom til genåbningsgalla i Nordisk Film Biografer Kennedy

Af Emil Kjær Jørgensen

Det er næsten en underdrivelse at proklamere, at Nordisk Film Biografer i Kennedy Arkaden er blevet opgraderet.

Der er kommet luksussæder i alle sale, en lækker foyer med bar, loungestemning – og MEGET mere.

Nu kan du få en helt særlig oplevelse i den forvandlede biograf.

MigogAalborg har helt eksklusivt fået lov til at finde hele fem vindere af to billetter til Nordisk Film Biografers store genåbningsgalla i Kennedy Arkaden tirsdag den 31. januar fra klokken 18.30.

Gallaen er kun for særligt inviterede, og det er ikke et event, som man ellers kan købe billet til.

Det kan inviterede se frem til

Hvis du er så heldig at vinde to billetter til genåbningsgallen, kan I se frem til at se den flotte biograf – og krydre oplevelsen med lækre cocktails, kølige øl og delikate snacks fra populære FANDANKO.

Bio City Aalborg

Efter hygge i den flotte foyer, viser Nordisk Film Biografer komediedramaet Meter i sekundet, der er baseret på Stine Pilgaards bestseller og instrueret af Hella Joof.

Den handler om de små og store kulturforskelle, der findes i det ellers lille Danmark. Filmen følger Marie, der lidt modvilligt må flytte, da hendes livs kærlighed får en stilling på Velling Højskole.

Mødet med den vestjyske by er et kulturchok for Marie, man da hun begynder at lytte mere, end hun taler, lærer hun, at Velling måske netop er stedet for hende.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du blot finde MigogAalborgs Facebook-opslag fra søndag d. 21. januar klokken 19.00, og skrive i kommentarsporet, hvem du vil have med til galla:

Bio City Aalborg
Jan Ringtved

En magisk forvandling

Nordisk Film Biografer Kennedy er som forvandlet.

Første milepæl nåede man allerede i efteråret, hvor stolene i alle 10 sale blev udskiftet med luksusversioner med elektroniske lænestole og meget mere plads. Du kan læse vores anmeldelse af dem her.

Nu har resten af biografen fulgt trop, så man nu står med en biograf, hvor sale, foyer og kioskområde er som forvandlet.

Bio City Aalborg

Når du går op af trappen mod biografen, kan du allerede mærke og se forvandlingen – og når man er kommet indenfor, så føler man faktisk, at man er gået forkert …

Kiosk- og foyerområdet er gået fra at ligne et koldt, gråt og identitetsløst venteområde på et gammelt sygehus til at være et både moderne og indbydende lounge-område, der leder tankerne hen på en hyggelig jazzklub i New York.

Bio City Aalborg

Læs vores reportage fra den “nye” biograf her.

Del artikel

Andre læser også