Ejner kendte intet til online-salg: Nu slår hans webshops rekorder i Nordjylland

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Stine Kjølby Christensen

2trendy, Trendlovers og Hardcasa. Tre virksomheder, der alle sælger tøj til unge fyre. Umiddelbart kunne man tro, at de tre websider er konkurrenter.

Det har de også været. Engang.

I dag er alle tre virksomheder ejet af selv samme mand, Ejner Nielsen, og hører alle ind under ”E-handel 9000”.

Sidste år fik virksomheden en Gazellepris fra Børsen for ”Nordjyllands højst vækstende virksomhed” med en vækst på 721% i 2016.

”Et kæmpe skulderklap!” jubler Ejner.

Det hele startede med Boxen

Ejners rejse som selvstændig har rod helt tilbage i 1996, hvor han sammen med hans kammerat åbnede tøjbutikken ”Boxen” på Nytorv i Aalborg.

Ejner fortæller til migogaalborg.dk, at de havde nogle fantastisk gode år med en god butik, der kunne give dem mad på bordet – og mere til.

I 2003 blev Ejner eneejer af Boxen, hvilket viste sig at være en fornuftig beslutning. Herefter kom der virkelig skub i væksten, og butikken udviklede sig for hvert år, der gik.

Men Ejner kunne selvfølgelig ikke at undgå at bemærke, at aldersforskellen mellem ham og hans kunder også blev større, hvilket skabte spekulationer om fremtiden.

”Jeg nåede en alder, hvor jeg havde gode folk i butikken – og blev enig med mig selv om, at det måske var på tide at kaste mig ud i noget nyt.

Jeg solgte tøj til meget unge knægte, så når de stod derinde med deres mor, og jeg som sælger sagde: ”Du skal have sådan et par bukser, som jeg har på!”, så stod han selvfølgelig og tænkte ”Nej, det skal jeg satme ikke…” fortæller Ejner leende, imens han fortsætter:

”Jeg havde læst skriften på væggen: Enten skulle jeg starte forfra, f. eks. med en voksen herretøjsbutik – eller også skulle jeg kaste mig ud i det her med internettet, som mange snakkede om.”

En helt ny verden åbnede sig

I 2011 tog Ejner beslutningen: Han ville online! Det blev med webshoppen www.2trendy.dk, hvor konceptet lød på at sælge moderigtigt tøj til unge mænd til en fornuftig pris.

Han fortalte sine ansatte i Boxen, at han ikke kom mere.

Han havde lejet et 200 kvadratmeter stort lokale i Aalborg, installeret et par computere og gik så småt i gang med at opbygge et varelager.

En helt ny verden for Ejner, som aldrig havde interesseret sig for internettet eller den teknik, som det kræver at opbygge en webshop.

Med god support fra hans dygtige ansatte gik det stille og roligt fremad med hjemmesiden. Og en dag tikkede den første ordre ind.”Der gik rigtig lang tid, før vi begyndte at sælge noget. Men en dag rullede der en ordre ind på en t-shirt til 299 kr., og jeg tænkte straks ”Nej, nej, nej – hvad gør jeg lige her?! Jeg blev helt stresset, for jeg ville jo gøre det hele helt rigtigt, men jeg havde jo aldrig prøvet det før! Jeg fik skrevet en personlig seddel til kunden med ”1000 tak for ordren!” og fik da heldigvis også sendt varen rigtigt af sted.” fortæller Ejner.

I dag beskæftiger virksomheden mere end 20 aalborgensere og der kommer hele tiden flere til.

Herefter gik det stødt fremad, og i slutningen af 2012 var de sikre på mindst én ordre om dagen. Lageret voksede dog stadig hurtigere end kundekartoteket, men det bekymrede ikke Ejner: ”Hvis der ikke er mange varer, så sælger vi ingen varer. Kunderne vil have et udvalg!” forklarede han sin bekymrede revisor.

Læs også: Amerikansk fænomen hitter: Bo har Aalborgs første foodtruck

Og Ejner fik ret, for i 2013 havde 2trendy.dk efterhånden udviklet sig til noget, som man kunne leve af.

”Vi havde fået friheden til at ansætte en ny, når vi skulle bruge en ny. Ofte arbejder nye virksomheder ud fra en struktur, som er bestemt fra start. Men vi lod i stedet strukturen blive bygget op ud fra de erfaringer, vi fik, og den udvikling vi hele tiden oplevede.”, forklarer Ejner.

Konkurrenterne gav op

På daværende tidspunkt blev der også holdt godt øje med de konkurrerende sider, heriblandt www.trendlovers.dk og www.hardcasa.dk, som begge var ejet af et par unge fyre fra hhv. Randers og København.

”Vi hørte mest til Mathias bag Hardcasa.dk. Han gjorde det ekstremt godt, men havde måske lidt svært ved at drive forretningen og ville gerne ud af den. Han havde sået nogle gode frø for virksomheden – især i Sverige – så jeg greb muligheden og overtog.” fortæller Ejner.

Skæbnen ville, at fyren bag Trendlovers.dk havde de samme problemer med at drive forretningen og også gerne ville sælge til Ejner.

I dag er Trendlovers.dk og Hardcasa.dk begge to sunde forretninger uden røde tal på bundlinjen. Den flotte vending skyldes i høj grad virksomhedens evne og fokus på hele tiden at udvikle sig inden for e-handel.

I dag ejer Ejner både 2trendy.dk, Trendlovers.dk og Hardcasa.dk. Han er medejer i Boxen, hvor det hele startede, og i webshoppen Lykkebylykke.dk, der sælger modetøj til kvinder.

2trendy og Hardcasa er allerede godt i gang i Sverige, og inden længe bliver det også muligt for hollænderne at købe lækkert modetøj fra det store lager i Aalborg Øst.

Virksomheden har netop udvidet deres lager betragteligt. Lager og kontor udgør nu 1700 kvm.
Hemmeligheden bag succesen: Pas din egen have

Der er slet ingen tvivl om, at Ejner er meget stolt af sin virksomhed og den succeshistorie, der hele tiden vokser sig større og større.

Sidste års rekordvækst på 721% ser også ud til at slå sig selv igen i 2017. Men hvad er hemmeligheden bag succesen?

Ejner mener selv, at det for det første skyldes alle hans kompetente og dygtige medarbejdere og derudover det faktum, at virksomheden hele tiden sørger for at udvikle sig og følge med tiden.

“Der er mange, som bruger meget krudt på at holde øje med andre end sig selv. Her har vi været gode til at passe vores egen have. Selvfølgelig kan vi godt lure lidt hos naboen og lige se, hvor meget ukrudt de har – eller hvordan de får deres kål til at vokse.

Men generelt går vi meget op i at lave vores egen DNA. Det ser vi også ofte, at vores konkurrenter bliver inspirerede af, og det kan vi jo kun se som et kompliment.” afslutter Ejner.

Har du hørt om migogaalborg.dk’s nye fordelsklub Club Aalborg?

Få tilsendt en online Goodiebag hver måned med fordele og fantastiske tilbud til nogle af Aalborgs bedste spisesteder og butikker.

Marts måned byder bl.a. på;

  • En kaffe på ClubAalborgs regning på lækre We Feat
  • Brunch og kaffe til 100 kr. på Penny Lane
  • 50 pct. på en superlækker Vigga Lounge Stol hos Sinnerup
  • En cocktail på husets regning på Applaus
  • Club Aalborg aften på Mortens Kro til 298 kr.
Tilmeld dig nu for at se alle dine fordele i din goodiebag for marts måned. Tilmelder du dig, inden vi runder de første 1000 medlemmer, så får du første måned gratis (normalpris 35 kr.) – der er ingen binding – tilmeld dig på det her link
Sådan ser din goodiebag ud på mobilen hos Club Aalborg

Danmarkshistorie skrives: Kildeparken er et helt unikt byggeprojekt

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Mange byggeprojekter er skudt i vejret i Aalborg de sidste par år, og det er ikke kun langs Aalborgs Havnefront.

For første gang i Danmarkshistorien er det lykkedes at stable et boligprojekt på benene, hvor private investerings- og udlejningsejendomme opføres midt i et alment boligområde med en belastet historik.

I tirsdags var der rejsegilde på Kildeparken-projektet, og der var rigtig stor opbakning omkring byggeriet.

Alle investorer fra Aalborg

Investorerne bag det nye Kildeparken-projekt er alle lokale erhvervsfolk, hvilket vidner om en stor tro på den rivende udvikling i byen.

“Det store fremmøde – som ifølge Himmerland Boligforening er det største de har haft til dato – hænger givetvis sammen med den ekstra dimension som er i projektet,” fortæller Rasmus Haugaard, direktør i Vendia Ejendomme, til MigogAalborg Bolig.

Han supplerer;

“Det gør bare noget ved det hele, at man er en del af et større projekt, som betyder så meget positivt samfundsmæssigt, og ikke mindst gør en forskel for de mange berørte mennesker i området.”

Rasmus Haugaard, direktør i Vendia Ejendomme

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen var også tilstede ved rejsegildet  i tirsdags. Han roste beboerne, investorerne og den enorme interesse som har været omkring projektet.

“Dét mod og den vilje, der er blevet udvist fra beboernes side i Aalborg Øst, er grundlaget for, at vi står her i dag. Dét som er mindst lige så vigtigt og interessant, er de lokale erhvervsfolk og lokale investorer også kender til historien i Aalborg Øst.

De kan også se, hvad det her er ved at blive til, og kan se perspektiverne i fremtiden i forhold til, hvordan Aalborg Øst kommer til at udvikle sig. Det synes jeg er et rigtig stort skulderklap, og det giver en fantastisk mulighed for, at dette projekt bliver en succes,” lød det fra Borgmester Thomas Kastrup-Larsen til rejsegildet.

Fra afvikling til udvikling

For 10 år siden var der ikke mange, der ville røre ved Aalborg Øst. Det socialt belastede område var fyldt med dårlige boliger og stod endda opført på regeringens ældre ghettoliste.

Siden har Himmerland Boligforening med midler fra Landsbyggefonden og sammen med Aalborg Kommune gennemført et omfattende løft af hele Aalborg Øst, der i dag er et attraktivt område tæt på en række store arbejdspladser, Aalborg Universitet og det kommende supersygehus i Aalborg.

“Aalborg Øst var før 2015 et udsat boligområde – socialt belastet. Men det Aalborg Øst eksisterer ikke i dag. Så bliver sådan en dag mere end en fejring af en bunke mursten,” forklarer Rasmus Haugaard.

“Når man ser på hele udviklingen, som er i området, så ser vi en her ny bydel begynde at materialisere sig. Her jeg tænker jeg i forhold til de mange investeringer og renoveringer, der bliver foretaget i de almene boliger, de nye boliger, men også de kommunale investeringer i forhold til demensplejehjemmet, nye handicap boliger, private investeringer i forhold til nye butikker, tårnhøj projektet,  selvkørerende bus som kommer til kører på Astrup-stien, udvidelse af stisystem mm.

Det bliver en bydel, som vi vil være enormt stolte over, fordi vi selv havde visionen og modet til at sætte dette igennem,” forklarede Borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Sådan kommer det ifølge planen til at se ud med de nye tårne

Vendia Ejendomme A/S har udviklet projektet i samarbejde med Jacob og Anders Christensen, som har stiftet og fortsat driver CEGO A/S, der står bag hjemmesiden spilnu.dk, og solgt til slutinvestorer af Nybolig Erhverv Aalborg.

Projektet er historisk, fordi det flere steder i landet tidligere er forsøgt at blande private og almene udlejningsejendomme, uden held.

Tårnene omfatter i alt 174 lejligheder og repræsenterer en transaktionsvolumen på 250 millioner kroner.

Fire af de seks tårne er afsat til ejerne af to lokale Aalborg virksomheder, Carsoe A/S og Nettic A/S, mens de to resterende tårne ikke ønskes solgt.

Omkring de seks nye boligtårne, der tæller i alt 12.500 kvadratmeter bolig fordelt på otte etager og 29 boliger i hvert tårn, ligger der 1.100 almennyttige boliger.

De fire boligtårne indeholder boliger i størrelsen 64-83 kvadratmeter, opdelt i 2- og 3-værelses lejligheder. Tårnene opføres som energioptimale punkthuse i facader af hvid beton, teglstensbund og træ. Lejlighederne får altan og er generelt bestykket mere eksklusivt, end det normalt ses i denne boligform.

Ejendommene opføres i totalentreprise med MT Højgaard A/S og er tegnet af arkitekt Jan Krogh.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Sandwichkæde åbner i Aalborg: Sandwich for en krone på åbningsdagen

Skrevet af: Michael Qureshi
Anettes Sandwich åbner i Friis
Anettes Sandwich åbner i Friis

De er kendte for deres lækre og sunde sandwich, og med deres fem forretninger i det centrale Aarhus er de et veletableret og populært navn.

Nu kommer Anettes Sandwich også til Aalborg og åbner i Friis Shoppingcenter på onsdag.

Onsdag d. 22. august åbner et nyt madkoncept i Friis Shoppingcenter. Det bliver den populære, aarhusianske sandwichbar Anettes Sandwich, der har 14 år bag sig. De er nu klar til at indtage Aalborg midtby med deres sunde og velsmagende udvalg af sandwich og salater.

På selve åbningsdagen kører de et ret vildt tilbud. Mellem 10-16 kan alle købe en af deres lækre mættende sandwich for bare en krone. De første 250 kunder får endda en gratis smoothie oveni.

“Nordjyderne kan glæde sig til et stort udvalg af lækre sandwich og salater, hvor vi aldrig går på kompromis med råvarerne. Med vores fem varianter af brød: lyst, fuldkorn, økologisk, glutenfri og surdej med kerner og vores udvalg af tilbehør, har kunderne mulighed for at kombinere deres sandwich på mere end 2000 forskellige måder,” siger indehaveren Niels Jørgen Rasmussen.

Ser gode muligheder i at ligge i Friis

Den store ombygning og udvikling i Friis Shoppingcenter har fået indehaveren af den aarhusianske sandwichbar til at se muligheder i centret.

“Anettes Sandwich passer godt ind i det nye Friis Shoppingcenter. Vi er glade for at være en del af den store udvikling, som Friis Shoppingcenter lige nu gennemgår,” fortæller indehaveren Niels Jørgen Rasmussen.

I løbet af sommeren har håndværkere arbejdet ihærdigt på at gøre lokalet klar til den hyggelige, nye café. Den åbner på plan 0 lige ud til den helt nye indgang til centret, der er kommet til i forbindelse med ombygningen.

Friis er nemlig blevet åbnet op ud mod Nytorv også for at skabe et mere tilgængeligt center for kunderne og en mere naturlig sammenhæng mellem de to bygninger.

Lokker med bredt udvalg

I Friis Shoppingcenter har man fra ombygningens start haft en klar vision om, at centret skulle have et bredt udvalg af spisesteder. Anettes Sandwich er et godt supplement til resten af centrets restauranter, hvor der er noget for enhver smag.

“Vi glæder os til, at der kommer endnu et spisested i Friis Shoppingcenter. Anettes Sandwich passer godt i tråd med centrets ønske om lettilgængelige indkøb og et bredt udvalg af bespisningsmuligheder, og det er et koncept, mange efterspørger. Med deres placering ud til Nytorv har kunderne mulighed for at smutte hurtigt forbi og bestille en sandwich, salat eller en kaffe to-go,” fortæller center manager Lotte Vestergaard Skou.

Anettes Sandwich slår dørene op på plan 0 onsdag d. 22. august med gode åbningstilbud. På dagen har de åbent kl. 10-16, hvor der i dagens anledning kan købes sandwich til kun 1,-. Fra d. 23. august følger de centrets normale åbningstider.

Har du også set, hvornår Magasin åbner i Friis Shoppingcenter? Læs mere her

I dag starter Aalborg Festivals: Det bør du opleve de næste dage

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det blevet torsdag den 16. august, og det betyder, at Aalborg Festivals skydes i gang i løbet af dagen.

Det er startskuddet på 10 festlige dage, som kommer til at fylde stort i bybilledet, og som gerne skulle give både en masse lokale aalborgensere og ikke mindst nysgerrige nordjyder udefra gode hyggelige oplevelser.

Vi har kigget på, hvad du bør gøre en indsats for at opleve de kommende dage. Altså højdepunkterne i et ellers proppet program fyldt med aktiviteter for alle aldre.

Torsdag den 16. august

La Soireé – verdenspremiere i spejlteltet

Nycirkus i det berømte spejltelt ved Nordkraft. Det er flere gange kåret til verdens bedste show. Læs mere her

Blå Festival

Der er flere scener i gang med lækker jazz og hyggelige toner. Bl.a på Gl. Torv, på Toldbod Plads, El Mariachi, Duus Vinkælder, Café Frederiksberg og mange andre steder rundt omkring i byen.

Læs mere om Den Blå Festival her

Fredag den 17. august

Starcade Gaming Festival

Det bliver en af de største gamingoplevelser i hele landet samlet på et sted i Aalborg Kongres & Kultur Center. Det starter fredag med Game Scope Expo Spilmesse og selve Gaming spilfestivalen. Der er bl.a. også FIFA-turnering om fredagen. Læs mere om Starcade her

Fredagsfest med Johnny Madsen

Karolinelund bliver proppet til sidste plads, når legenden Johnny Madsen går på scenen til Fredagsfest.

Det Hem’lige Teater på hjørnet af Gravensgade

Opførsel af teaterstykket “Et studie i Parringsdans”. Her kan du se alle spilletidspunkterne

Lørdag den 18. august

Video Games in Symphony i Musikkens Hus

Kom med ind i computerspillenes fascinerende univers og oplev spillenes lydmæssige dimension LIVE, når Aalborg Symfoniorkester tager dig med på et medrivende musikalsk eventyr.  Læs mere her

Starcade Gaming Festival i AKKC

Denne lørdag med bl.a. DM i Spiludvikling og Starcade LAN

Onkel Reje Show

Ramasjang-figuren Onkel Reje er et sikkert hit hos børnene. Han optræder i Karolinelund klokken 16.00

Fiskeriet kommer til Aalborg

Denne lørdag er der fisketorv på Havnefronten, hvor højdepunktet er, at man kan købe friskfangede fisk dernede. Læs mere her

Den Blå Festival

Endnu en stor jazzlørdag i byen. Koncerter på Toldbod Plads, Gl. Torv, Søgaards Bryghus etc. Læs mere her

Gung Ho – verdens største oppustelige løb

Selve løbet skydes i gang klokken 10:00, hvorefter 250 personer sendes af sted med et kvarters mellemrum. Festpladsen åbner dog allerede klokken 09:00 med god musik og lækre vibes. På festpladsen kan du hygge og deltage i sjove aktiviteter og købe lækker mad og drikke fra vores foodtrucks. Læs mere her

Waater Festival

Waater Festival er en to-dages vandfestival med et hav af aktiviteter, der alle sammen indebærer vand!

Kom ned til Østre Havn og prøv Danmarks største water blob, SUP boards, kanoer, kajakker, windsurfing, kabelparken, dykkertanken og meget andet!

Læs hvor vildt det bliver her

Søndag den 19. august

Starcade i AKKC

Det populære Troldspejlet kommer forbi. Der er LAN-party og spiludvikling samt meget mere.

Kabaret Aspres i Spejlteltet

Igen i år har tryllekunstner og nycirkus artisten David Tholander sammensat et flot line-up af lokale og nationale artister, som to aftener i streg vil optræde i det fantastiske Spejltelt Paradiso på Teglgårds Plads lige ved Nordkraft i Aalborg.

Kabaret Après er stenen, der slår smut over kunstarter såsom tryl, jonglering, musik, komik, gøgl og akrobatik. Det er liveunderholdning med overraskelser og dynamik!

Læs mere her

Waater Festival

Aalborgs første vandfestival slutter stærkt af om søndagen. Læs mere her

Mandag den 20. august

Nyt stort Street Art kunstværk igangsættes

KIRK Gallery får besøg af ikke mindre end to verdensstjerner, som vil udføre et 50 meter langt gavlmaleri på Godsbanen i Aalborg. Der er tale om de to tyske kunstnere Hera og Akut, HERAKUT, som de sidste mange år har ligget helt forrest blandt den internationale elite inden for street art. Læs mere her

Kabaret Aspres i Spejlteltet

Endnu en aften med forrygende underholdning.

Klassisk musik på C.W. Obels Plads

Lyt til skønne klassiske værker spillet på det udsmykkede flygel på C. W. Obels Plads mens frokosten, kaffen eller aftensmaden nydes. Det er ganske gratis – og det varer ca. 45 minutter. Læs mere her

Hvis du er nysgerrig på overblikket over det fulde program frem til søndag den 26. august – så læs med her