Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmen?: Start dit eget bofællesskab ved Jomfru Ane Gade

Af Stine Kjølby Christensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Har du også en drøm om at bo sammen med alle dine bedste venner, tage på byture sammen og vælte hjem til samme adresse – for at stå op næste dag og lave nachos til hinanden, mens man bingewatcher søndagen væk på sofaen?

Så har den perfekte chance altså budt sig.

En lejlighed, der er meget centralt beliggende lige ved Jomfru Ane Gade, er kommet på Boligportalen. Heri ønsker udlejer at opstarte et bofællesskab med plads til i alt fire roommates.

Fortsat tre ledige værelser

Ét af de fire værelser er udlejet, men der er fortsat tre styk på 15-20 kvm. ledigt.

“Hvis I er nogle stykker, der har snakket om at flytte sammen, så er muligheden her. Udlejer hjælper gerne med at opsætte lidt hus-regler og finde flere bofæller,” står der i annoncen.

Lejligheden er beliggende i Vesterå 2, kun en lille gyde væk fra Aalborgs mest berømte (berygtede) gade.

Du får dit eget store rummelige værelse og deler dagligstue, køkkenalrum, bad/toilet, vaskemaskine, tørretumbler, depotrum, cykelparkering i aflukket baggård og dejlig, solrig tagterrasse med tre andre unge.

Huslejen er på 3.533 kr. og dækker eget værelse, adgang til og brug af fællesområder og hvidevarer samt udgifter til vand.

Det hele er ledigt pr. 1/8. Lejligheden er netop blevet malet og renoveret, så den fremstår nyistandsat og indflytningsklar.

Du kan se hele annoncen her.

Del artikel

Andre læser også