Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter vild finale: Aalborg KFUM Old Boys vinder DM

Af Emil Kjær Jørgensen

Når nu AaB må nøjes med en sæson i 1. division uden mulighed for at vinde noget som helst, så er det godt at de gamle stjerner kan endnu.

Klokken 19.00 onsdag aften blev DM-finalen i Old Boys-fodbold mellem KB (FCK) og Aalborg KFUM sparket i gang, og det var med legende på legende på begge hold.

KB stillede til start med spillere som Martin Vingaard, William Kvist, Jeppe Curth og Bayram Fetai, mens Aalborg KFUM var med legender som Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Patrick Kristensen, Jacob Taz Sørensen og Thomas Augustinussen på holdet.

Kampen blev spillet i et hæsblæsende tempo på en lynhurtig kunstgræsbane i det nordøstlige Odense, og her trak Aalborg KFUM sig sejsrigt ud af opgøret med en hårdt tilkæmpet 1-0 sejr.

Efter vild finale: Aalborg KFUM Old Boys vinder DM

Sådan forløb kampen

Første Halvleg var lige, men med et lille overtag i spillet til københavnerne, som spillede sig frem til en kæmpe sto rchance inde i feltet, inden at Aalborg KFUM både havde et hovedstød på stolpen og en kæmpe chance i feltet.

Anden halvleg var spil til ét mål. KB pressede på, og havde et klart overtal i store chancer … lige indtil at Aalborg KFUM fik tilkæmpet sig et hjørnespark 1 minut før tid.

Efter en perfekt bold fra Patrick Kristensen steg Simon Enevoldsen flot op og headede bolden hårdt i mål.

Det var måske ikke et helt fair resultat, men pokalen er netop nu på vej hjem til Aalborg i en bus med rigtig god stemning.

Stort tillykke til de gamle AaB-drenge!

Del artikel

Andre læser også