Nyhedsbrev

Artikler med:

Nyeste artikler

Efter to takeaway-succeser og over to års søgen: Nu er Preet endelig klar til at åbne sin restaurant

Af Christian Carus
Foto: Christian Carus
Foto: Christian Carus

Da hun startede Bollywood Indisk Take Away i Nørresundby for syv år siden, var Preet Dhillons drøm, at hun med tiden også ville åbne en restaurant.

“Men jeg ville tage ét skridt ad gangen. Så jeg startede i det små med med et takeaway-sted og opskrifterne fra min mors køkken.

Men for to-tre år siden kunne jeg mærke, at nu var jeg klar til at tage næste skridt og åbne en restaurant, så lige siden har vi ledt efter de helt rigtige lokaler,” fortæller Preet fra bænken i det lokale, der lige om lidt får drømmen til at gå i opfyldelse: Hendes egen restaurant med plads til 50 siddende gæster.

En restaurant, som mange gæster gennem årene også har efterspurgt, når de har hentet mad hos Bollywood i enten Nørresundby eller i Reberbansgade.

Klar i juli

Bollywood Restaurant kommer til at ligge på Strandvejen 11 lige ved Limfjordsbroen, og i disse dage bliver der knoklet løs for at blive klar til åbning i juli måned.

Præcis hvornår åbningen bliver, kan hun endnu ikke sige. Det kommer an på, hvordan arbejdet forløber med at omdanne den tidligere ungarske vinbar, der har ligget på stedet, til en indisk restaurant.

Efter to takeaway-succeser og over to års søgen: Nu er Preet endelig klar til at åbne sin restaurant

“Vi kender ikke datoen endnu, men det bliver i juli måned. Det er helt sikkert,” fastslår hun.

“Vi vil rigtig gerne åbne snart, men vi har i forvejen to forretninger, der kører godt, så vi har ikke noget pres for bare at skulle igang hurtigst muligt. Vi åbner ikke, før alt spiller. Vi kommer ikke til at gå på kompromis med noget,” fastslår restaurant-ejeren, derudover arbejdet med at gøre restauranten klar også er på udkig efter flere medarbejdere til den nye afdeling af Bollywood-imperiet.

Nye retter

Mens gæsterne kommer til at kunne sætte tænderne i de velkendte retter fra Bollywoods køkken og Preets mors kogebog, bliver der også føjet nye til ting til menukortet i restauranten.

Blandt andet fiskeretter og nye varianter af den butter chicken, der bliver serveret på takeaway-stederne.

Desuden vil der blive serveret cocktails og indiske øl – blandt andet den kendte Cobra-øl og specielle indiske cocktails med mango.

“Og mens vi selvfølgelig bevarer det fokus på god kvalitet af maden, som vi har på vores takeaway-steder, kommer vi også til at have kæmpe fokus på service, så vores gæster kan få en rigtig god oplevelse,” fastslår hun.

Og når Preet og hendes medarbejdere først får sat det helt rigtige indiske præg på lokalerne på Strandvejen, er hun ikke i tvivl om, at hun har fundet opskriften på endnu en succes.

“Vi har fået så mange gode trofaste kunder gennem årene, som har efterspurgt en restaurant, hvor man kunne komme ind og sidde, og nu har vi endelig fundet lokalerne. Og når vi i forvejen har verdens bedste kok, så kan det ikke gå galt,” fastslår hun.

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

 


 


 


Top 3 i dag