Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter to års udvikling: Shaping New Tomorrow lancerer The Perfect Pants 2.0

Af Stine Kjølby Christensen
PR-foto
PR-foto

Shaping New Tomorrow er nu klar med en nytænkning af bukserne, der blev starten på et af de største væksteventyrer i dansk erhvervshistorie.

Efter to års udviklingsarbejde og et langvarigt testsamarbejde med forbrugere er en ny generation af The Perfect Pants nu klar i både flagskibsbutikker og onlineshops i otte lande.

Den nye generation af modebrandets hjerteblod har lige som forgængeren komforten i højsædet, men er udviklet med brug af genbrugsmaterialer og har endnu længere holdbarhed.

Otte år og mere end 1 millioner solgte par bukser efter, at første udgave af Shaping New Tomorrows storsælgende chinos-buks skød et dansk erhvervseventyr i gang, er en gennemgribende nyfortolkning af The Perfect Pants nu klar.

Udviklet over en længere periode

Forud er gået to års arbejde med at udviklet et nyt stofmateriale fra bunden sammen med bl.a. producenter og leverandører i Portugal.

En proces, der direkte har inddraget feedback fra kunderne for at skabe et nyt slutprodukt, der forener de bedste egenskaber fra modebrandets to eksisterende buksekategorier i et par stilede, langtidsholdbare og komfortable herrebukser.

”Vi har arbejdet tæt sammen med ca. 30 kunder, som i den sidste fase af udviklingen har testet vores nye bukser over en længere periode.

Her har de gået med bukserne og givet feedback på holdbarhed, pasform, komfort, brugsmulighed mm i en måned og over min. 10 vaske.

Det har været uvurderlig information for os i forhold til at tilpasse og i sidste ende færdiggøre vores måske vigtigste produkt og det, vi nok er allermest kendt for,” forklarer Christoffer Bak, medstifter og udviklingsdirektør i Shaping New Tomorrow.

Efter to års udvikling: Shaping New Tomorrow lancerer The Perfect Pants 2.0

Længere levetid

Materiale, der er specialudviklet til de nye bukser, kombinerer den synlige vævningen fra de oprindelige Perfect Pants med det avancerede materiale i modebrandets Essential-kollektion.

En kollektion, der anvender genanvendt polyester i stoffet, der er både ekstrem slidstærkt, åndbart og fleksibelt med 360 graders stræk.

Bukserne, der fra start fås i xx forskellige størrelser og to varianter består således af 47 pct. bomuld, 47 pct. genanvendt polyester og seks pct. elastan.

Ifølge Christoffer Bak er resultatet et par bukser, der føles og syner som et par af Shaping New Tomorrows klassiske bomuldsbukser.

Men med den twist, at holdbarheden og levetiden for bukserne er endnu længere. Netop det at optimere holdbarheden i produkterne hænger tæt sammen med Shaping New Tomorrows bæredygtighedstilgang, forklarer han.

”Vores nye bukser bygger på en vision om at forene det bedste fra vores to buksekategorier.

Men det er samtidig endnu et skridt i retning af, at stadig mere af vores sortiment bygger på genanvendte materialer.

Og så er de nye bukser et led i vores vision om, at vi via nye materialer kan forlænge tøjets levetid betydeligt og derigennem sænke den klimabelastningen, der følger med, hver gang et nyt stykke tøj bliver produceret”.

Efter to års udvikling: Shaping New Tomorrow lancerer The Perfect Pants 2.0

Helt nyt materiale

Shaping New Tomorrows nye bukser er i handlen nu. De kan købes online og i de fysiske, flagskibsbutikker, der i dag tæller 10 butikker i Danmark, Tyskland og Sverige.

Bukserne lanceres til en start i fire farver: Sort, Sand, Grøn og Midnight Blue. De fås i både klassisk slim og i en lidt bredere pasform, Regular. Prisen per par er 899,- DKK.

Gen 2.0.-bukserne er lavet at et helt nyt materiale, som Shaping New Tomorrow har udviklet.

Det består af 47 procent genanvendt polyester, der er udvundet af virksomheden Repreve fra bl.a. plastflasker indsamlet i naturen. Hertil kommer 47 pct. bomuld og 6 procent elasten.

Til sammen sikrer det nyudviklede materiale, at den nye generation af modebrandets bukser har optimalt strech, er krølfri og samtidig fuldt åndbare, så komforten er top.

Det særlige materiale betyder samtidig, at bukserne tørrer hurtigt efter vask, og at farvebevarelsen i stoffet er ekstremt høj.

Del artikel

Andre læser også