Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter stor succes: Mobilt teststed åbner igen i AKKC

Af Stine Kjølby Christensen

Region Nordjylland opretter igen et mobilt teststed i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Regionens mobile testenheder åbner fredag, lørdag og søndag i Aalborg Kongres- og Kulturcenter.

Igen er tilbuddet målrettet de unge, da der især ses et stigende smittetal blandt 20 til 29-årige. Der skal ikke bestilles tid i forvejen, man møder blot op.

I tidsrummet fra klokken 10-17 er der åbent på fredag, lørdag og søndag d. 25. til 27. september. Der er separat indgang fra parkeringspladsen bag Scandic Hotel (og ikke via hovedindgangen i AKKC eller via Scandic).

Der testes kun personer uden symptomer. Har man symptomer skal man fortsat kontakte egen læge eller Lægevagten og få en henvisning.

Stor opbakning fra byens unge

Regionen opretter teststederne, fordi der stadig finder smitte sted, og samtidig er der et stort ønske om at lade sig teste – især blandt de unge borgere i og omkring Aalborg.

“Som borger møder du bare op med dit sundhedskort.

Vi håber, at tiltaget kan være med til at dæmme op for smitten i kommunen, men supervåbnet for at bremse smitten er stadig afstand, sprit og overholdelse af de generelle anbefalinger,” siger regionrådsformand Ulla Astman (S).

Selvom tilbuddet er målrettet de unge i kommunen, vil ingen blive afvist ved fremmøde. Det anbefales dog, at folk der ikke er i målgruppen, bestiller tid på coronaprøver.dk, såfremt man ikke har symptomer.

Del artikel

Andre læser også