ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter stor mystik: Nu kan du købe Elbjørn på Havnefronten

Af Redaktionen

For et par uger siden kunne MigogAalborg fortælle om stor mystik omkring ikoniske Elbjørns fremtid.

Efter store planer om natklub og pizzeria var ejerne som sunket i jorden, og ombord på skibet var der rod overalt.

Der var intet spor af liv på den gamle båd.

I CVR-registeret står Restaurant Den Gamle Frue MS Elbjørn som værende under konkurs.

Ejer Martin Lassen lavede i starten af december lidt samme forsvindingsnummer i Randers, hvor han under stor mystik pludselig lukkede populære Randers Legeland. Det skriver Randers Amtsavis her.

Ny udvikling i sagen

Men nu er der kommet ny udvikling i sagen. Lillejuleaften kunne man pludselig på Facebook-siden Online Nord læse, at Elbjørn er sat til salg.

Det er den igennem Online Nord, der er en virksomhed, som på deres hjemmeside skriver, at de laver Facebook markedsføring og reklamekampagner. I cvr-registeret står Online Nord som reklamebureau og enkeltmandsvirksomhed.

Men 23. december er Elbjørn altså sat til salg via dem. De skriver blandt andet;

“Der er mange store muligheder på skibet, for enten at have en større restaurant med ca. 100 spisende gæster eller lave et unikt koncept med egne smags oplevelser for små selskaber.

Man kan lave mindre vin –øl –rom – gin mv. smagnings aftner, med små lette anretninger. Man kan lave små take away sandwich eller pizza til frokost.

Det er kun fantasien der sætter grænser.”

Salgsprisen er ikke oplyst, men der står, at man skal kontakte Tine fra Online Nord, som du kan se nederst i artiklen. Sidst Elbjørn var på salgsmarkedet var den udbudt til 6,5 mio. kr.

Prisen må dog være noget anderledes i dag, hvis det er et konkursbo. Men det har ikke været muligt for MigogAalborg at få svar på den nuværende pris.

Har ligget som restaurantskib siden 2004

Fra 1954-1996 var M/S Elbjørn en del af den danske isbrydertjeneste, men siden 2004 har skibet ligget til kaj i Aalborg havn, hvor det har fungeret som restaurantskib.

Restauranten blev dengang hurtigt meget populær på grund af blandingen af historie, charme og ikke mindst den gode mad.

Med Aalborgs rivende udvikling på alle fronter gik det dog markant ned ad bakke, og i maj sidste år blev Elbjørn så sat til salg.

Det var så i forbindelse med ejerskiftet i december 2017, at der pludselig blæste nye og friske vinde over det ikoniske skib beliggende ved Aalborgs Havnefront.

Du kan se hele salgsopslaget på Online Nord herunder;

Del artikel