ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter pludselig lukning: Nu genåbner På Fjorden

Af Nana Sofia Hansen

I begyndelsen af året åbnede På Fjorden en afdeling i North Urban Art Studio på Spritten.

De over 1.000 kvadratmeter rummer både kunststudio, kunstnerfællesskab, lounge, event stave, værksted og kaffebar – og er en nytænkende fusion af, ja – kunst, café og et indbydende hænge-ud-sted i Vestbyen. Læs mere om stedet her.

Genåbner med ny bestyrer

På Fjorden startede succesfuldt ud i Bo Shop’s lokaler i midtbyen, mens man siden rykkede den afdeling videre til Svenstrup og åbnede en ny afdeling På Spritten.

I starten af sommeren meldte På Fjorden pludselig ud, at de af private grunde var nødt til at lukke alle afdelingerne –  i henholdsvis Svenstrup og i North Urban Art Studio.

Men nu er der glædelige nyheder.

På Fjorden på Spritten genåbner snart – under vingerne af den nye bestyrer, Nikola Lang, som indtil nu har været ansat med ansvar for markedsføring af alle På Fjorden-butikkerne.

Efter pludselig lukning: Nu genåbner På Fjorden

Nikola Lang har købt en del af konkursboet, og hun kan derfor videreføre konceptet, inkl. logo.

“Det er en glæde for mig at kunne videreføre konceptet på Spritten. Aalborg fortjener sådan et sted, hvor café og kunststudio er flettet sammen, med dejlig mad og kaffe,” siger hun. Lokalerne med den farverige indretning forbliver den samme.

Det er kun i North Urban Art Studio, at på Fjorden genåbner. Det er endnu uvist, hvad der skal ske i lokalerne i Svenstrup og i BoShop’s lokaler i midtbyen.

Efter pludselig lukning: Nu genåbner På Fjorden

Her kan du spise brunch hele dagen

Åbningsdagen bliver torsdag den 18. august kl. 8.00-17.00, og som ny kvinde i spidsen vil Nikola Lang videreføre samme grundkoncept som “det gamle” På Fjorden er kendt for.

Du kan altså se frem til salater og sandwich med rigtig godt surdejsbrød, lækre boller og croissanter – og kaffe, kager og alle ønskelige drikkevarer.

For Nikola Lang er særligt én ting på menuen vigtig at fremhæve:

“Hos os kan du få brunch hele dagen. Du kan sove længe i weekenden og stadig komme og nyde en god brunch,” siger hun.

De faste åbningstider for det nye På Fjorden bliver onsdag-fredag kl. 8.00-17.00 og lørdag-søndag kl. 8.00-15.00.

Efter pludselig lukning: Nu genåbner På Fjorden

Hvis du endnu ikke har besøgt På Fjorden som en del af North Urban Art Studio, har du noget til gode. Træd indenfor i de smukke lokaler på Akvavitvej i Vestbyen – og nyd morgenmad, brunch, frokost, kaffe og god kage.

Foodtruck under The Tall Ships Races

Allerede denne uge, mens Nikola Lang er ved at gøre klar til at åbne, kan du i forbindelse med The Tale Ships Races købe mad fra På Fjorden helt egen Foodtruck.

Foodtrucken står klar, når du samtidig med The Tale Ships Races kan komme på kunstudstilling i Kunsthal Spritten – fra torsdag den 4. august til søndag 7. august, alle fire dage kl. 11.00-17.00.

Fra foodtrucken kan du købe et udvalg af På Fjordens menu – altså sandwich og salater, en særlig lækker rejemad, drikkevarer, kage og kaffe.

Nikola Lang glæder sig til at åbne. Hun ser sin foodtruck denne uge som en lille forpremiere, inden du om et par uger kan træde indenfor i de kunstneriske café-lokaler på Spritten.

Hvad: På Fjorden på Spritten genåbner v. Nikola Lang
Hvor: North Urban Art Studio, Akvavitvej 23, Vestbyen
Hvornår: Torsdag den 18. august kl. 8.00-17.00 (Åbningstider: onsdag-fredag kl. 8.00-17.00 og lørdag-søndag kl. 8.00-15.00)

Del artikel

Andre læser også