ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter opfordring: Disse Aalborg-arrangementer påvirkes af corona-virussen

Af Stine Kjølby Christensen

Der skulle ikke gå mange timer, før at statsministerens opfordring (om at aflyse eller udskyde alle arrangementer med over 1000 deltagere) udløste en reaktion.

Vi har forsøgt at skabe et overblik her:

 • Kommuners Landsforening har oplyst, at det årlige Kommunalpolitisk Topmøde 2020, der skulle afholdes i AKKC senere i marts bliver aflyst. 1500 skulle have deltaget.
 • Nikolaj Stokholms to show i aften vil gennemføres, men med reduceret publikum; omkring 200 billetholdere vil blive kontaktet, så de enten kan få pengene refunderet eller få ændret billetten til september.Sweet & Slade-koncerten i morgen er til aften blevet aflyst.  Det er endnu ikke blevet muligt at sætte dato på en eventuel erstatningskoncert.
  Der opdateres løbende på deres Facebook-side.
 • P3 melder ud, at de fortsat afholder P3 Guld i Musikkens Hus, men at det bliver uden publikum i år. De oplyser yderligere, at de snarest vender tilbage med information om, hvordan de håndterer dem, der allerede har købt billetter.
 • Daniel Rye-foredraget, der afvikles i Musikkens Hus d. 9. marts, er også aflyst. Tikko arbejder på at finde en ny dato.
 • AAU’s ledelse har besluttet, at de ikke vil løbe en risiko og har derfor aflyst de studerendes Forårsfest i aften samt Universitetsfesten den 13. marts.
 • Aalborg baby- og børnebazar, der skulle have løbet af stablen næste weekend er også aflyst, skriver arrangøren i et opslag på Facebook.
 • Folkekirkens Nødhjælp aflyser husstandsindsamlingen på søndag.

Opdateres …

Sportslige begivenheder i Aalborg:

 • Divisionsforeningen har blandt andet besluttet, at søndagens hjemmekamp AaB mod Lyngby skal gennemføres uden tilskuere.
  Dette gælder alle kampe i Superligaen og 1. division i resten af marts.
 • Da der er over 1000 tilskuere til de fleste Metal Liga-kampe, får det også konsekvenser for Aalborg Pirates.
  Foreløbig betyder det, at resten af grundspillet (det vil sige kampene fredag og tirsdag) spilles uden tilskuere – i øvrigt i lighed med fodboldens Superliga.
  Læs mere her.
 • Aalborg Håndbold har nu besluttet at spille morgendagens kamp mod Skjern Håndbold samt onsdagens kamp mod Mors-Thy Håndbold uden tilskuere.
  Læs mere her.

Opdateres …

Kender du til arrangementer i Aalborg, der er blevet aflyst, er du velkommen til at kontakte os her

Del artikel