Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter mørkets frembrud: Stjålne stole vendte selv tilbage til Café Peace

Af Stine Kjølby Christensen

Der var ingen tvivl om, at aalborgenserne var oprørte, da vi i går bragte nyheden om, at Café Peace havde fået stjålet flere stole ved højlys dag.

Heldigvis havde Imerco fanget sessionen på overvågningen, som skabte lys over sagen.

Der nåede dog ikke at blive gjort mere ved den, da de forsvundne stole dukkede op igen lige så pludseligt, som de var blevet væk.

Det fortæller Simone, tjener hos Café Peace, i dag til MigogAalborg:

“Jeg gik fra Peace klokken 23.15 og havde parkeret min cykel ved Budolfi Plads, hvor jeg gik i retning mod.

Da jeg så kommer derop, ser jeg fire af vores stole stå stablet midt i det hele foran den trappe ved Surdejsbageren, der fører op til pladsen.

Så kunne jeg jo ikke helt lade være med at grine lidt,” fortæller hun.

Ikke uden betænkeligheder at gå tilbage med stolene

Herefter kunne det ikke gå hurtigt nok med at få indsamlet stolene og sørge for, at de fandt hjem igen. Men det var ikke uden betænkeligheder, at hun bar dem gennem gaderne.

Café Peaces Facebook-opslag nåede i går ud til mere end 100.000 mennesker og blev delt over 2.000 gange. Der var altså efterhånden tale om byens nok mest berømte (og berygtede) stole.

“Jeg blev lidt bange for, at nogen ville sige noget til mig, når jeg sådan kom slæbende med de stjålne stole på ryggen så sent om aftenen,” siger hun med et grin.

Det gik heldigvis glat, og både Simone og stolene blev modtaget med vild jubel af kollegaerne på caféen.

At stolene fandt hjem igen, tror Simone uden tvivl skyldes den massive opbakning og opmærksomhed, som de fik den samme dag, som de blev stjålet.

“Jeg vil tro, at tyven har fået dårlig samvittighed efter al den opmærksomhed, der fulgte med tyveriet, og har skyndt sig at levere dem “næsten” tilbage. Nu er de tilbage på Peace, hvor de hører hjemme – og så håber vi, at vedkommende har fået en lærestreg.” siger Simone Christensen.

 

Del artikel