Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter konkurs: Ny ejerkreds overtager driften af First Hotel

Af Stine Kjølby Christensen

De norske hotelkoncerner Maribel AS og Tribe Hotels (Norway) AS er erklæret konkurs og de seneste ugers usikkerhed om driften i de danske hotelaktiviteter har fået ejerkredsen bag hotel-ejendommen til at overtage driften af First Hotel.

Ejerkredsen omfatter blandt andet Proark koncernen som har mere end 20 hoteller i drift.

Hoteldriften overtages med umiddelbar virkning for at sikre gæsterne sikkerhed og fortsat god oplevelse.

Hotellet drives fortsat under navnet Slotshotellet indtil ny operatør bliver udvalgt.

Den nye ejerkreds bag tæller stærke erhvervsfolk og med Carsten Tilm i spidsen som bestyrelsesformand og Michael Kaa Andersen (Proark) og Jens Winther som bestyrelsesmedlemmer.

Med bestyrelsen i spidsen og de øvrige i ejerkredsen besidder ejerne mange års erfaring med både ejerskab og drift af hoteller.

Krisen kradsede

Hotellet har været udlejet til Tribe Hotel Management Danmark A/S der gennem de seneste 20 år har været operatør på hotellet og seneste 7 år under brandet First Hotel Slotshotellet – Aalborg.

Da Corona-krisen ramte hotelbranchen, var der fra ejerkredsens side stor opmærksomhed på at bistå operatøren med at komme igennem krisen.

Imidlertid har det vist sig som en bedre løsning at ejerkredsen overtog driften af hotellet for at sikre medarbejdernes jobs samt sikring af gæsternes bookninger og gode oplevelse.

”I K/S Slotshotellet, Aalborg har det været vigtigt for os, at vi kunne sikre hoteldriften nu hvor ejerselskaberne bag operatøren for First Hotel er gået konkurs.

Slotshotellet i Aalborg har en meget stærk ledelse og dedikerede medarbejdere, og for os som ejer af ejendommen var der ingen tvivl om, at vi skulle træde ind og overtage driften for at sikre medarbejdernes jobs og den fortsat gode oplevelse for gæsterne.

Hotellet har meget høj belægning i disse dage og særligt fra de norske gæster,” udtaler bestyrelsesformand Carsten Tilm og fortsætter:

”Vi har en meget stærk ejerkreds – både økonomisk og med stor hotelerfaring – og med det som ballast er jeg sikker på, at vi kan drive hotellet til alles tilfredshed og indtil vi måtte vælge en ekstern operatør til at drive hotellet for os.”

Aalborg Hotellet har siden 2000 været drevet af brandet First Hotels men med benævnelsen Slotshotellet.

Der er 156 værelser og store møde og konference faciliteter, fitness, restaurant og bar. Slotshotellet fremstår som et markant hotel på havnefronten i Aalborg.

Del artikel

Andre læser også