Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter flere års kamp: Aalborg-bager lukker

Af Stine Kjølby Christensen

Det er med en tung følelse i hjertet, at indbyggerne i Gug må tage afsked med deres lokale bageri, som i årevis har været en fast bestanddel af lokalsamfundet.

Charlotte og Morten, indehaverne af bageriet, har meddelt, at butikken lukker permanent den 6. juni efter mange års kamp med kommunen i forhold til støjproblemer ved transport og pakning af varer.

I et trist opslag på deres Facebook-side udtrykker de deres store taknemmelighed til de loyale kunder, som har støttet dem gennem årene.

“Jeres loyalitet og kærlighed til vores håndværksbagte produkter har betydet meget for os,” skriver de.

Bageriets endeligt

Årsagen til lukningen er en vedvarende konflikt med kommunen om støjgener.

Trods mange forsøg på at finde en løsning, har bageriet ikke længere mulighed for at fortsætte driften på lokationen i Gug.

“Efter flere års kamp vedrørende en støjsag med kommunen ved transport og pakning af varer til Gug, har vi ikke længere mulighed for at fortsætte driften på denne lokation,” forklarer Charlotte og Morten.

Bageriet i Gug har været kendt for sine lækre og autentiske håndværksbagte produkter, som har tiltrukket kunder fra nær og fjern.

Fra mandag den 27. maj vil butikken have ændrede åbningstider fra 6.30 til 12.00, indtil den lukker definitivt den 6. juni.

Støt butikken i Brønderslev

Selvom det er slut for bageriet i Gug, opfordrer Charlotte og Morten deres trofaste kunder til at besøge deres butik i Brønderslev.

“Vi håber at se jer i vores butik i Brønderslev,” skriver de og tilføjer hashtags som #FarvelGug og #TakForStøtten i deres opslag.

Det er en trist afslutning for en butik, der har betydet så meget for mange i Gug, men loyaliteten fra de lokale vil uden tvivl følge med Charlotte og Morten til Brønderslev, hvor deres håndværk kan fortsætte med at sprede glæde.

Del artikel

Andre læser også