Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tryghed i boligkøbet: EDC Danebo Køberrådgivning udvider ejerkreds med ny medindehaver

Af Aske Bisgaard Pedersen

Det kan være en jungle at købe bolig – og der er mange forhold, man skal tænke over.

Er prisen rigtig? Hvad med tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, købsaftale og diverse juridiske dokumenter?

Køberrådgivning er blevet utrolig populært og giver stor tryghed i boligkøbet.  

Gammel kending skal styrke køberrådgivningen

Det gør EDC Danebo køberrådgivning med en gammel kending, Nina Strange. Nina har sammen med indehaver, Bo Ravn, været motoren bag EDC Danebo Køberrådgivning, som åbnede dørene for lidt over et år siden.

“Vi har allerede rådgivet i 135 bolighandler og udvider kraftigt i hele Nordjylland.

Vores Køberrådgivning er blevet en kæmpestor succes, og vi er ydmyge og taknemmelige for den tillid og opbakning, vi har modtaget fra vores kunder og samarbejdspartnere,” fortæller Nina, der er stolt og glad for at være en ny del af ejerkredsen.

Det er ikke tilfældigt, at Nina blev tilbudt at blive medindehaver, når man spørger den resterende ejerkreds, som består af Bo Ravn, Kåre Schmølker og Lars Dam Kjærgaard:

“Nina har været en del af EDC Danebo siden 2014. Det er faldet helt naturligt, at Nina efter 8 års ansættelse blev en del af ejerkredsen i EDC Danebo Køberrådgivning.

Hun har fra første dag været noget af en arbejdshest, og med høje faglige egenskaber og en stor portion grundighed har hun charmeret vores kunder med sit positive og altid smilende væsen.

Og så er hun en god købmand, som kommer vores kunder til gode i prisforhandlingen. Herudover besidder Nina alle de rigtige menneskelige egenskaber. Så man kan vist rolig sige, at det er en win-win at få Nina med på holdet. 

Nina kan i samarbejde med Bo Ravn i den grad tage en stor del af æren for, at EDC Danebo Køberrådgivning er blevet så stor en succes, som den er i dag.

EDC Danebo Køberrådgivning har vokseværk

EDC Danebo Køberrådgivning har valgt at styrke sit engagement nordenfjords, og det har været nødvendigt at ansætte yderligere en køberrådgiver.

Her faldt valget på Per Birkmose Sørensen, som er en erfaren herre med 25 års erfaring som ejendomsmægler. 

“Per er utrolig dygtig fagligt og meget vellidt samt med hans erfaring indenfor ejendomsmæglerfaget er vi sikre på, at han kan hjælpe vores kunder trygt igennem købsprocessen.

Vi har allerede modtaget flere rosende anbefalinger fra Pers kunder, og vi er så glade for at have Per med på holdet,” udtaler Nina. 

Hvorfor få hjælp af en køberrådgiver i sit boligkøb? 

Man har i Danmark i mange år først fået rådgivning omkring sit boligkøb efter, man har underskrevet købsaftalen.

“Det er den helt forkerte rækkefølge,” udtaler Nina, inden hun fortsætter:

“Hos EDC Danebo Køberrådgivning vil vi gerne hjælpe vores kunder så tidligt i forløbet – allerede før, kunden begynder at tage på fremvisning.”

På den måde kan man som køber blive klædt bedst muligt på, når man skal møde sælgers mægler, der er ansat af sælger og som udelukkende varetager dennes interesser.

Derfor er det vigtigt, at køber har sin egen rådgiver i boligkøbet.

“Vi laver en analyse af boligen, inden vi kommer med bud, og sørger for at lægge den helt rigtige strategi for købet og prisforhandlingen.

Vi er i et boligmarked, som er en smule udfordret med faldende priser, og derfor er det endnu vigtigere end før at få grundig vejledning om sit boligkøb,” forklarer Nina og understreger vigtigheden:

“Herudover står vi for den juridiske gennemgang af dokumenterne i resten af købsprocessen frem til, at man står med nøglerne i hånden.”

At hyre en køberrådgiver kan altså være en god måde at sikre, at man ikke ender med at købe katten i sækken og samtidig sikre tryghed i købsprocessen.

Stigende interesse for køberrådgivning

Køberrådgivningskonceptet er blevet meget populært de seneste år, og man kan godt forstå hvorfor.

Mange danskere har set det populære TV-program 3x beliggenhed, som består i at hjælpe rådvilde købere med at finde deres drømmehjem.

Hos EDC Danebo Køberrådgivning får du det samme, men du får faktisk meget mere end det, du ser i TV.

Her hjælper EDC Danebo Køberrådgivning nemlig deres kunder med at finde den rigtige bolig, købsanalyse af ejendommen, gennemgang af rapporter, prisforhandling med sælgers mægler – som altid har de gode salgsreplikker klar.

Tilbyder landsdækkende køberrådgivning

Ifølge Nina vil køberrådgivning uden tvivl blive i fremtidens boligmarked i Danmark.

“Der er mange steder i verden, hvor man har brugt køberrådgivinng i mange år, og nu er vi i Danmark endelig hoppet med på bølgen”, fortæller hun.

Dansk Ejendomsmæglerforening har netop lavet en undersøgelse, der viser, at køber ved hver fjerde bolighandel har ansat egen køberrådgiver.

“Vi har allerede hjulpet købere med deres boligkøb rundt omkring i hele Danmark. Det er lige fra Skagen til Hjørring, Frederikshavn, Aalborg, Århus, Esbjerg, Odense og København.

Vi vil med tiden ansætte flere køberrådgivere, så vi kan hjælpe endnu flere danskere trygt gennem deres boligkøb,” afslutter Nina.

Hvis du overvejer at købe bolig og gerne vil høre mere om Køberrådgivning, kan du ringe på tlf. 29 31 53 47 eller besøge EDC Danebo Køberrådgivnings hjemmeside her.

Del artikel

Andre læser også