Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

E-cigaretter kan være en hjælpende hånd i dit rygestop

Af Annoncør

Vi er i øjeblikket mange mennesker som går og stresser mere end vi plejer. Noget af stressen skyldes helt sikkert den tid vi befinder os i lige nu, med Corona-virussen som stadigvæk er i omløb, og andre stresser over at det er ved at være jul.

Annoncør betalt indhold leveret af Elekcig.dk

Hvorfor bør du overveje en e-cigaret?

Det er ikke usædvanligt for den almene danske at stresse i ny og næ, det handler bare om, at det ikke skal tage overhånd. Vi vil konstant opleve stressede perioder i vores liv, men det handler om at kunne håndtere dem på bedst mulig vis. Hvis du er i gang med at købe julegaver, så tag endelig en tur ned langs Aalborgs smukke gader, og se om ikke du kan finde lige dét du skal have købt. Der er mange ulemper ved at stresse, og det kan have betydning for hvordan vi klarer os i andre aspekter. F.eks. kan det være noget nær umuligt at stoppe med at ryge, hvis du i forvejen er stresset. Hvis du i julegave ønsker dig at stoppe med at ryge, hvorfor så ikke allerede nu komme det i forkøbet, og gøre hvad du kan for at dette ønske bliver opfyldt? Det er de færreste som bare kan stoppe uden hjælp. Nogle bruger nikotin plaster, tyggegummi eller noget helt tredje. Men du kan også vælge at skifte over til en E cigaret, som netop kan oppe dine chancer for et mere holdbart rygestop. Hvis ikke du er familiær med, hvad en E cigaret er, så er det kort fortalt en elektronisk cigaret, derved navnet. Men i stedet for at indånde en masse tjære, så er det i stedet ”bare” nikotin og damp. På den måde slipper du for at skulle få mere tjære ned i lungerne, og dét er jo altid en god ting.

Fungerer bedre end nikotin plastrer

Der er flere fordele ved e-cigaretter. Du kan blandt andet også ryge på dem indenfor, eftersom de kun udgiver damp, og derfor ikke en masse ryg, som kan være enormt forstyrrende for andre mennesker. Så hvis du finder julegave shopping stressende, og måske ikke bryder dig om at gå nede i Aalborgs store gader, så kan du tage din nye e-cigaret med på farten, og forhåbentligt blive en smule mindre stresset. Du er i hvert fald ikke den eneste som vælger at benytte dig af en e-cigaret, for at kvitte smøgerne og trangen til nikotin. Faktisk vælger flere e-cigaretter end nikotin plastre, og det er der flere grunde til. Den primære grund er dog, at folk som har røget oplever, at det er nemmere helt at holde op med at ryge ved at bruge en e-cigaret fremfor et nikotin plaster, så måske er det ikke en helt dårlig idé? Hvis du vælger at benytte dig af en e-cigaret, så er det altid en fordel at læse op på nogle af de nyeste nyheder omkring e-cigaretter. Gå en stressfyldt måned i møde, men forhåbentligt mindre stresset.