Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dyreste byggegrunde i Aalborg solgt: Gug Alper er klar til de første huse

Af Christine Luca Hornemann

Et område som har været meget omtalt de sidste år, har været Gug Alper, og inden længe kan nye beboere være klar til at rykke ind.

Aalborg Mægleren kunne tidligere på ugen melde alt udsolgt på Gug Alper, efter de sidste købsaftaler netop er blevet underskrevet på de sidste udsigtsgrunde.

Gug Alper skabt af erhvervsprofil

Ideen til omdannelsen fra landbrug til bolig og rekreativt område er skabt af den aalborgensiske serieiværksætter Mads Peter Veiby tilbage i 2013.

Det startede med, at 24 grunde blev sat til salg i et område, som er delt op i to, på Kronosvej og Gaias Allé.

Kronosvej har udsigt over byen, hvor Gaias Alle har udsigt over landet.

“Jeg er utrolig glad for resultatet og samarbejdet med Aalborg Mægleren. Jeg glæder mig til at se Gug Alper i udvikling med de kommende villaer, som bliver bygget på både Kronosvej og Gaias Alle. Der er ingen tvivl om at området bliver super attraktivt for Aalborg og borgerne,” fortæller Mads Peter Veiby.

Dyreste byggegrunde i Aalborg solgt: Gug Alper er klar til de første huse

Dyreste byggegrunde i Aalborg solgt: Gug Alper er klar til de første huse
Sådan kan det komme til at se ud, når det hele er bygget færdigt

Byggegrundene har været de dyreste, man har set i Aalborg Kommunes historie. Prislejet af byggegrundene har været fra 1.500.000 kroner, og den dyreste grund har kostet intet mindre end 2.500.000 kroner. Tilslutningsomkostningerne til grundene har været eksklusiv salgspriserne.

Der har været grunde i alle størrelser fra 700 kvadratmeter op til 2.472 kvadratmeter.

“Det særlige for området er, at der ikke har været nogen byggepligt med et specifikt byggefirma. Vi har haft rigtig mange kunder, som går med en drøm om selv at bygge deres drømmehus. Det kan for de fleste blive en realitet i Gug Alper. Der har selvfølgelig været en lokalplan som skal overholdes, for at sikre en rød tråd i området,” siger Mette Pedersen fra Aalborg Mægleren.

Dyreste byggegrunde i Aalborg solgt: Gug Alper er klar til de første huse

Dyreste byggegrunde i Aalborg solgt: Gug Alper er klar til de første huse

Grønne områder i særklasse

Området er specielt attraktivt for den fantastiske beliggenhed, men udenoms arealerne med stisystemer og grønne områder udfolder sig på en helt særlig måde.

“Der er blevet gjort meget ud af området, og der er bestemt lagt nogle tanker i projektet fra Mads’s side. Dette er alt fra vejenes ekstra bredde til de specielle italienske gadelygter,” forklarer Mette Pedersen fra Aalborg Mægleren

“De kommende boliger og grunde skal flyde sammen med naturen, de ubebyggede rekreative arealer og stisystemerne. Der er allerede nogle, som er gået i gang med at bygge. Vi er meget spændte på at følge området, da det kommer til at være en attraktiv bydel i Gug, som gerne skulle løfte nogle priser, som ikke er set før,” slutter Mette Pedersen.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Dyreste byggegrunde i Aalborg solgt: Gug Alper er klar til de første huse

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.