Dyrehospital i City Syd: Her bliver der taget hånd om dine mindste venner

Skrevet af: Redaktionen

Du har garanteret et helt særligt bånd til dine kæledyr. Så snart de mindste venner flytter ind i hjemmet, bliver de en del af din familie – og de finder hurtigt deres plads i din hverdag. Derfor sænker der sig også en stille stemning over huset, når de små dyr pludselig bliver syge.

Vil du give dine små familiemedlemmer den bedste behandling? hos din dyrlæge i Aalborg er dine kæledyr i trygge hænder, og gennem erfaren og professionel behandling kommer de hurtigt til hægterne igen.

Har du udfordringer med hotspot hos hunde?

Har du en logrende retriever, rottweiler eller newfoundlænder? Så er du langt fra den eneste. Hotspot hos hunde er nemlig mere udbredt ved netop disse hunderacer – og for nogle firbenede familiemedlemmer kan det være en stor udfordring at få bugt med.

Hos din dyrlæge i Aalborg tages der hånd om hunde med hotspot, så den irriterende hudbetændelse kan blive behandlet hurtigt.

Kan du spotte hotspot? Sådan forebygger du hudlidelsen

Hotspot hos hunde kaldes også fugteksem, og betændelsen viser sig som væskende, røde punkter på hale, ryg, lår, hals og kinder. Ved du, hvordan hotspot hos hunde kan forebygges?

Før du tager din hund til din dyrlæge i Aalborg for at blive behandlet, kan du forsøge at forebygge hudlidelsen ved at børste din hund dagligt. Du kan også med fordel sørge for, at din firbenede ven altid har en ren og tør pels.

Det er aldrig sjovt, når ens kæledyr bliver syg

Det er ikke nemt, når kæledyret skal i narkose og opereres for en korsbåndsskade eller have taget røntgen af tænderne. 

Du har brug for at vide, at din mindste ven er i de bedste hænder. På Anicuras dyrehospital i City Syd er grundstenen den gode kommunikation, som tager både dig og dit kæledyr gennem behandlingen på tryggeste vis.

Få en glad og rask ven med hjem fra dit dyrehospital i City Syd

Den lille kanin hopper glad rundt i buret, hunden logrer og padden møver sig stille afsted. Bliver du ikke varm om hjertet, når dine kæledyr trives?

På vores dyrehospital kommer kæledyrene hurtigt til hægterne, så de kan køre med dig hjem og igen blive en del af din families hverdag.

Er du bekymret? Du kan altid ringe til Anicuras dyrlæge i Aalborg

Du kan altid ringe hvis du har spørgsmål om dit kæledyrs helbred og generelle trivsel. 

Kan du mærke, hvordan bekymringerne begynder at fylde for meget? 

Uanset om din hund lider af hotspot, eller katten kaster op, er der ingen grund til at vente med at ringe til din dyrlæge i Aalborg. En hurtig behandling kan nemlig være afgørende for, at dit kæledyr får de bedste muligheder.