Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Smag over 100 forskellige vine: D’Wine inviterer til kæmpe vinfestival

Af Emil Kjær Jørgensen

Nu er det endelig tid igen.

D’Wine, som både har vinbutik og vinbar i midtbyen, samler alle venner, leverandører og danske partnere for at holde et brag af en vinfestival.

Det bedste af det hele? Alle er inviteret til at deltage.

En billet til D’Wine & Friends-festivalen koster bare 349 kroner, og så kan du til gengæld smage alt det vin, du overhovedet orker på 2,5 time.

Vinfestivalen holdes fra 18.30-21.00 både fredag d. 16. juni og lørdag d. 17 juni i D’Wines fantastiske rammer i midtbyen.

Alle deltagere får udleveret et smageglas ved ankomst, som man må tage med hjem. Der er kun 250 pladser pr. dag, og billetsalget flyver allerede derudad. BOOK HER.

Smag over 100 forskellige vine: D'Wine inviterer til kæmpe vinfestival

En hyldest til vinens verden

Der bliver disket op med over 100 forskellige vine i alle farver og former. Lige fra de mousserende til hvidvin, rosé og rødvin fra både Tyskland, Østrig, Frankrig og Spanien.

“Jeg har gennem mere end et årti bevæget mig i vinens verden, hvor jeg har smagt masser af fantastiske vine, men mest af alt har jeg mødt en perlerække af fantastiske mennesker.

D’Wine & Friends er den ene gang om året, hvor vi samler alle vores bedste venner og fejrer venskaber – for der er opstået et helt specielt forhold mellem os alle på kryds og tværs; vinmagere, gæster og os som virksomhed. Netop dette er essensen af D’Wines sjæl.

Jeg håber, at deltagerne kommer til at nyde selskabet af de fantastiske mennesker, der dag ud og dag ind knokler for, at vi kan få guddommelige dråber i vores vinglas – de rigtige stjerner i vores verden,” forklarer indehaver af D’Wine, Kristian Ishøy.

Udover at smage på en masse fantastiske vine, kan der naturligvis også laves en god handel til festivalen. Du kan købe vinene til favorable lagersalgs-priser – og du kan få det leveret efterfølgende.

Smag over 100 forskellige vine: D'Wine inviterer til kæmpe vinfestival

Noget helt særligt i vente

Det helt særlige ved D’Wine & Friends er, at det primært er vinproducenterne selv, der præsenterer og skænker deres egne vine frem for de danske importører.

Selvom D’Wine sætter en ære i at kende deres vin og historierne bag, giver det en helt anden oplevelse at høre det fra vinmagerne selv.

“Deltagerne vil derfor få mulighed for at høre, mærke, se og smage helt fra jord til bord, eller vinstok til glas om man vil,” forklarer Kristian Ishøy.

Smag over 100 forskellige vine: D'Wine inviterer til kæmpe vinfestival

Er du helt tosset med bobler, vil du eksempelvis kunne smage cava og mousserende vin fra to vinhuse i Spanien, hvoraf det ene har erfaring med produktion af bobler siden år 1887.

Er du mere til den kølige hvidvin, er der også god grund til at købe en billet eller to. Der vil nemlig både være sprøde, syrlige, saftige, frugtige, fedmefyldte – både på kendte og de mere ukendte druer.

En af favoritterne og en af de mest solgte hvidvine hos D’Wine laves af Heribert Boch fra Mosel, som kommer med et væld af Riesling-vine. Alt lige fra de tørre til de helt søde.

Smag over 100 forskellige vine: D'Wine inviterer til kæmpe vinfestival

Rosé og rødvin vil der også være i lange baner. Både til de mere sarte smagsløg med køligere røde fra Tyskland og Østrig.

Hvis man drømmer om en kraftig fuldblods spansk rødvin, vil Kristian Ishøy fremhæve Tempranillo-vinene, som vil være godt præsenteret på festivalen.

”Vi er meget beærede over, at vinhuset Viña Sastre gæster festivalen. De er en af de af de helt store spillere i Ribera del Duero og har flere gange været nomineret til verdens bedste vinhus og vundet et hav af priser for bedste vin.

Samtidig får vi også besøg af Asenjo & Manso – vinhuset bag den legendariske Silvanus”, forklarer Kristian Ishøy.

D’Wine & Friends

  • Fredag og lørdag d. 16.-17. juni 2023 fra 18.30 – 21.00 i Algade 54
  • 349 kr. for en billet (Smag over 100 forskellige vine på 2,5 time)
  • Brød og vand på alle borde
  • Snacks og tapas kan tilkøbes i vinbaren. 

Billetinfo lige her.

Del artikel

Andre læser også