Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

(Jule)vin til spotpris: D’Wine inviterer til kæmpe lagersalg

Af Emil Kjær Jørgensen

Julen er lig med traditioner, og ingen jul i Aalborg uden et kæmpe lagersalg fra altid populære D’Wine.

Nu kan vi afsløre, at det altid velbesøgte lagersalg finder sted torsdag d. 21. december fra 15.00 – 17.30, hvor D’Wine byder på smagsprøver, ekspertise og vine til yderst favorable priser.

Vinen skal komplimentere årets vigtigste måltid

Vinelskere fra nær og fjern plejer at have fast juletradition om at sætte kursen mod Amalienborgvej i Nørresundby, hvor D’Wines kyndige personale står klar at hjælpe med årets sidste (… og vigtigste) vinkøb.

”Julemiddagen er nok et af de allervigtigste måltider på hele året.”, siger Kristian Ishøy, der på 12. år er ejer af D’Wine Shop og D’Wine Bar.

”Familien er samlet om dette vidunderlige måltid, hvor en mislykket kartoffelbruning kan få voksne mænd til at græde.

Så det er altså også et måltid, hvor forventningerne til smag er tårnhøje.”

Men hvis sværene er sprøde, anden ikke er tør og sovsen får juleenglene til at synge – er vinen så ikke sekundær? Det korte svar er: NEJ!, hvis man spørger Kristian Ishøy.

Lad julemiddagen nå nye højder med den rette vin

Det er faktisk ikke let at vælge den rigtige vin til julens menu, for der er mange smagskomponenter i den traditionelle julemad.

”Her har vi et måltid med både sødt, salt, syrligt, sprødt, fedt og tørt, og vinen skal understøtte maden – ikke overdøve den,” forklarer Kristian Ishøy.

Med en klassisk rødvin fra Ribera del Duero, har du et godt bud på den perfekte julevin:

”Fedmen i maden bliver smukt mandsopdækket af tanninen og syren i vinen, og frugten understøtter det lidt tørre kød og den friske rødkål.

Salten fra flæskesvær og skind går i symbiose med vinens sødme fra frugt og fad, og fremhæver også de brunede kartofler – what’s not to like?”, fortæller Kristian med overbevisning i stemmen og julelys i øjnene.

Og hvis du ikke er til rødvin? Ja, så er en tør Riesling vejen frem.

”Altså, sammen med den gode Tempranillo, står der altid en Riesling på mit julebord. Det er faktisk helt fantastisk, men mange tør tage chancen med andet end rødvin på så vigtig en dag”, forklarer Kristian.

Med andre ord: Uanset om du er til det helt klassiske, eller har lyst til at prøve noget nyt, står Kristian og co. klar til at finde det perfekte match til jeres middag og personlige præferencer.

Hvad med boblerne til nytår?

Efter juledagenes indtag af traditionsrige retter, er tiden inde til at stile mod årets sidste dag. Også her er der fokus på lækkerierne, og nytårsmenuen byder ofte på delikatesser og råvarer, der er ud over det sædvanlige.

Det kræver selvsagt også at vinene afstemmes til retterne, og komplimenterer smagene på bedste vis. Alt skal gå op i en højere enhed.

”Der findes efterhånden rigtig mange steder, hvor du kan købe en lækker nytårsmenu, bestående af både snacks, forret, hovedret og dessert”, siger Kristian, der godt kan forstå at det kan blive lidt uoverskueligt at skulle finde den bedst egnede vin til hver enkelt ret.

Derfor tilbyder D’wine, at du kan medbringe din nytårsmenu til årets sidste Lagersalg, så hjælper D’Wines dygtige ansatte dig med at finde det perfekte match til netop DIN menu.

”Vi har fået så mange positive tilbagemeldinger efter nytår, hvor folk har erfaret, hvor godt vinene har spillet sammen med maden.

Det er netop det, vi er eksperter i – at få god mad til at nå nye højder, når det serveres med den rette vin. Det er en totaloplevelse, der skulle være alle forundt.”

Og mangler du bobler til at skåle i når 2024 bliver en realitet, er der rig mulighed for at finde indhold til glasset, uanset om du er til champagne, cava eller corpinnat.

Kristian og resten af D’Wine vil i hvert fald gøre sit ypperste for at din højtid bliver aldeles fremragende. Derfor får du også en ekstra julegave fra D’wine: En gratis flaske vin med i puljen, hvis du køber årets vine hos D´Wine.

Hvad: D’wine Jule- og nytårslagersalg
Hvor: Amalienborgvej 57-61, Nørresundby
Hvornår: Torsdag d. 21. december fra 15-17.30

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også