Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Du har din forretningsidé – nu skal du have startkapital

Af Annoncør

Du har lagt mange kræfter i at udvikle din forretningsidé og står evt. med en prototype på et fysisk eller digitalt produkt.

Annoncørbetalt indhold leveret af Revision-plus.dk

Herfra og så til at drive en egentlig forretning er der et stykke vej, da du både skal have styr på forretningsplan, oprette din virksomhed og have startkapitalen til at sætte gang i produktion og salg – eller kapital til at skalere, hvis du nu allerede er i gang.

Find hjælp til finansiering i Aalborg

Hjælp til at få finansieret din virksomhed, indtil den kan klare sig på salg alene, kan du bl.a. få hos en statsautoriseret revisor, en garvet bankmedarbejder eller en strategikonsulent.

Står du som iværksætter i Aalborg, er der hjælp at hente fra den kommunale erhvervsafdeling, fra fonde og fra private investorer. At vise, at din virksomhed på sigt kan blive rentabel, er vigtigt.

Afklar likviditetsbehov – og lav forretningsplan

Hvad du konkret har brug af kapital skal du vide, da det virker useriøst at gå efter så mange penge som muligt, uden du har tal på, hvad du som minimum skal have.

Dit likviditetsbehov skal du altså have afklaret, og i samme ombæring kan du lave en udførlig forretningsplan, som fonde og business angels kan læse igennem for at se, om din virksomhed har noget potentiale.

Langt hen ad vejen kan en strategikonsulent hjælpe, når det gælder den gode forretningsplan.

Vis, at du tror på din forretningsidé

Banker kan du gå til, når du leder efter kapital. At overtale en bank til at låne penge ud til din virksomhed kræver, at de tror på din forretningsidé. Her taler vi ikke kun forretningsplan, men også at du fremstår som en person, der er engageret i virksomheden.

Samme engagement skal du udvise, hvis du vil crowdsource kapitalen, hvilket du kan finde hjælp til fra flere fronter.