Travl december: Almas’ rideafdeling har julegaverne til rytter og hest

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og byens mange butikker har travlt med at servicere de mange handlende, som skal finde den perfekte gave til den heldigt udvalgte.

Det kan man også mærke hos Almas Park & Fritid på Gugvej 138, få minutters kørsel fra centrum.

Danmark er nemlig blevet ramt af en decideret Nak&Æd-bølge, hvor folk søger mod naturen for at få fred og ro fra en til tider hektisk hverdag.

Det giver selvfølgelig stor juletravlhed i jagt- og fiskeafdelingerne.

Men der er særligt én afdeling, som har ekstra travlt i december.

Den imponerende hesteafdeling har et stort udvalg inden for rideudstyr til den populære sport og derfor kigger mange forbi for at finde små, hyggelige kalendergaver eller lige netop det udstyr, som står øverst på ønskelisten i år.

Fra nybegynder til professionel

Her på MigogAalborg har vi før skrevet om den oplevelse det er at besøge Almas Park & Fritid, hvor de 3000 kvadratmeter er et rent slaraffenland – hvad enten du så er ivrig jæger, havemand, fisker, rytter eller blot leder efter det bedste udstyr til vandreturen.

Det kan du læse mere om her.

Hesteafdelingen er bestemt ingen undtagelse, og her finder man, udover et imponerende udvalg, også de to ansvarlige for afdelingen; Mai og Mette, som selv er ivrige ryttere, og de har haft med heste at gøre det meste af deres liv.

De passer dermed perfekt ind i Almas Park & Fritids filosofi om, at personalet skal være fagfolk, der er eksperter inden for deres område.

“Vores kunder tæller både den 5-årige, som skal begynde til ridning eller den professionelle rytter, som selv har en enorm viden.

Det stiller høje krav til vores ekspertise, og vi skal vejlede meget ud for kundens præmisser,” fortæller Mai og fortsætter:

“Derfor forsøger vi altid at danne os et overblik over kundens behov. Nybegynderen skal nok ikke have et par topprofessionelle ridestøvler til 5000 kr., mens den erfarne rytter måske gerne vil have viden om det allernyeste udstyr.”

“Vi har en kæmpe passion for området, så det er kun motiverende, at vi hele tiden bliver udfordret,” uddyber Mette.

Det bedste udstyr til både rytter og hest

Ingen god rytter uden det helt rigtige udstyr, og Almas Park & Fritids hesteafdeling har alt hvad både rytter og hest begærer.

Det tæller blandt andet ridestøvler, beklædning, udstyr samt det bedste inden for pleje og foder.

Derudover kan man også finde flere sjove produkter, som eksempelvis pasta formet som heste, legetøj til hesten og hestebamser, der er et stort hit i adventskalenderen i år.

“Der hvor vi især skiller os ud er i udvalget, hvor vi dækker rigtig bredt. Ridning har rygte for at være en meget dyr sport, men vi bestræber os på, at tilbyde et udvalg hvor alle kan være med,” fortæller Mai.

Afdelingen har nogle af de bedste brands som Horseware, Kingsland, Rider By Horse, Pikeur, OneK og Ariat. Derudover fører de også prisvenlige alternativer som eksempelvis HKM og Waldhausen.

“Vi får ofte henvendelser fra folk, der har helt specielle ønsker, og skulle det ske vi ikke har varen på lager, kan vi altid bestille det hjem,” siger Mette.

En stor del af det imponerende udvalg findes også online.

Fede begivenheder for kunder

To gange om året afholder Almas Park & Fritids hesteafdeling de meget populære VIP-arrangementer, hvor sæsonens udsalg starter og kunderne står i kø til fantastiske tilbud og rabatter i hele hesteafdelingen.

“Hestesporten er lidt som modebranchen, hvor det hele tiden skifter, hvad der lige er populært. Vi prøver hele tiden at holde butikken opdateret på, hvad der hitter lige nu,” siger Mette.

Du kan følge med på afdelingens Facebookside og Instagram, hvor de løbende opdaterer med spændende begivenheder, nyeste varer, og gode tilbud.

I december er der også spændende adventskonkurrencer, hvor der er fede præmier på spil. Derudover er der også en nøglejagt i butikken med fede præmier fra Kingsland, Catago, Aveve, Suedwind og Borstiq.

Hver lørdag i juli og august: Kom til gratis sommer yoga på Budolfi Plads

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Winther McDonald
Foto: Winther McDonald

Det har været nogle stressfyldte måneder for mange af os med corona-truslen hængende over hovedet.

Trænger du til at slappe gevaldigt af og få lidt mere zen i hverdagslivet, har vi fundet det perfekte arrangement.

DGI Huset Nordkraft afholder i samarbejde med Budolfi Plads gratis sommer yoga på Budolfi hver lørdag i løbet af juli og august.

Første event er nu på lørdag den 11. juli fra kl. 13.00 til 14.00 på pladsen, og det bliver ikke hvilken som helst slags yoga-hold.

Holdet hedder nemlig Un-wine Yoga, og som navnet antyder er vin involveret.

Un-wine med Winther McDonald

Det er den karismatiske yoga-darling Winther McDonald, der står for holdene, og udover en meget underholdende og afslappende oplevelse med fænomenal udsigt til Budolfi Kirke, får du også serveret et glas vin til lørdagens begivenhed.

Tilmelding til holdet sker via DGI Husets hjemmeside, og man skal være hurtig på tasterne; der er nemlig kun 40 pladser per gang.

Arrangementet er gratis; det eneste, der kræves er oprettelse af en bruger på DGI Husets hjemmeside.

Arrangøren gør opmærksom på, at man skal følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer og holde afstand til hinanden under begivenheden såvel som medbringe egen yoga-måtte og håndklæde.

Hygge yoga hele sommeren

Kan du ikke nå med til Un-wine Yoga lørdag, er der mulighed for at deltage i mange af sommerens andre yoga-hold på Budolfi Plads.

Der er f.eks. Hygge Yoga lørdag den 18. juli og hver lørdag frem til lørdag den 22. august.

Du finder holdene under DGI Husets holdoversigt.

Hvad: Sommer Yoga på Budolfi

Hvor: Budolfi Plads (på pladsen mellem AKTUEL og BACO)

Hvornår: Lørdag den 11. juli, kl. 13.00 – 14.00

Man kan tilmelde sig her

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her

 

 

Kickstart weekenden eller ferien: Skagen Fiskerestaurant åbner vinbar i morgen

Skrevet af: Michael Qureshi

Det var i maj, at Skagen Fiskerestaurant åbnede dørene til deres nye flotte restaurant i hjertet af Aalborg.

Siden har den populære fiskerestaurant fået en flyvende start med deres flotte indretning og strandsand på gulvene og ikke mindst den store udendørs terrasse, der flittigt bruges uanset vejret.

Nu er Skagen Fiskerestaurant så klar med endnu en nyhed på det centrale Budolfi Plads. Fra i morgen fredag d. 10. juli kan man kickstarte weekenden på bedste vis med vin, bobler og snacks.

Eller måske er det starten på sommerferien, der skal fejres.

Fredags vinbar med DJ og gode tilbud

Skagen Fiskerestaurant åbner nemlig en fredags vinbar, der skal køre hver fredag mellem 15-17. Den nye fredags vinbar skydes i gang med DJ og gode tilbud på snacks og vin.

Man kan blandt andet få Fiskens Chips- reje og blæksprutte med et glas vin for 90 kr. Der er også Lobster Roll med jomfruhummer med et glas vin for 130 kr.

Så hvis man vil få en god start på sommerferien eller weekenden, så er det måske oplagt at tage venner eller kolleger med til et godt glas vin i de hyggelige omgivelser på den smukke Budolfi Plads.

Er man mere til cocktails, så er den del også mere end godt dækket ind.

Mere end bare restaurant

Det er samtidig også et tydeligt tegn på, at Skagen Fiskerestaurant vil være mere end blot en restaurant i Aalborg.

Det skal samtidig også være et sted, man kan droppe forbi til et glas vin eller to og lidt snacks på den hyggelige og uformelle måde.

Hver fredag og lørdag i juli og i hele august vil der være DJ til at skabe en fed stemning, som matcher lidt af det man møder i selve Skagen i sommerperioden.

Hvad: Skagen Fiskerestaurant åbner fredags vinbar
Hvor: Budolfi Plads
Hvornår: Fra fredag d. 10 juli 15-17 og hver fredag fremover
Du kan læse mere her

Bukse-kometer: Her åbner Shaping new tomorrow ny kæmpe butik i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto fra Shaping new tomorrows nye butik i Aarhus
Foto fra Shaping new tomorrows nye butik i Aarhus

De sidste par år har været noget af et maraton for fashionbrandet Shaping new tomorrow, der i den grad har erobret branchen – og en masse mandehjerter – med deres komfortable herretøj.

De har netop åbnet en kæmpe butik i Aarhus, og i morgen er der Grand Reopening på deres store butik i hjertet af København.

Nu er Shaping new tomorrow igen klar med en nyhed på hjemmebanen i Aalborg: Til september står den nemlig (igen) på flyttedag for butikken, der i dag holder til på Boulevarden 22.

Denne gang sættes kursen længere ned mod Nytorv i Østerågade 4, hvor Babysam i mange år havde til huse.

Fra september står lokalerne klar på ny og forventes i mellemtiden at forvandle sig til Shaping new tomorrow’s helt nye flagship store.

Bliver dobbelt så stor som nuværende

Den nye butik bliver mere end dobbelt så stor som den nuværende og kommer til at råde over 290 kvm. samt 185 kvm. salgsareal. Til sammenligning er den nuværende 74 kvm.

Derudover er der også tale om en gevaldig opgradering fra de lokaler som Shaping new tomorrow startede i for nu fem år siden.

“Det har været en vild rejse fra vores start i Jens Bangs Gade. Vi overtog et lokale, der havde stået tomt i syv år, og herfra gik vi jo bare i gang med at renovere alting selv.

Hele butikken blev bygget op af genbrug og vennetjenester, så da vi overtog butikken på Boulevarden var det jo helt vildt for os,” fortæller Christoffer Bak, der med er co-founder af Shaping new tomorrow.

Læs også: Trods krise i branchen: Shaping new tomorrow vil åbne 30 nye butikker

Next level retail

Siden er butikken blevet opgraderet i takt med konceptets udvikling – men nu er pladsen igen rendt fra de ihærdige iværksættere.

“Den primære grund til, at vi flytter er, at der simpelthen er for lidt plads i den nuværende. Vi går meget op i, at folk får en god oplevelse, når de kommer hos os, så det skal der selvfølgelig være rum til.

Samtidigt giver det os mulighed for at skabe det helt rigtige univers til tøjet,” forklarer han.

Det nye prøverumsområde skal især være butikkens hjerte, hvor et tilhørende loungeområde skal give kunderne både lyst og mulighed for at tage sig goooood tid til shoppingen.

Derudover vil den nye butik byde på flere digitale løsninger, der ifølge Christoffer bliver “next level retail”.

“Vi kommer til at gå all in på den nye butik. Vores nuværende er rigtig flot, men de nye rammer giver os mulighed for at implementere nogle endnu federe løsninger i designet,” fortæller han begejstret.

Den hidtil største butik

Den nye lokation betyder også, at Shaping new tomorrow nu får endnu færre skridt mellem deres kæmpe kontor på Nytorv og den kommende butik i Østerågade.

For selvom drengene nu også har butikker i både Århus og København, så er det stadig i Aalborg, at brandets hjertet banker.

“Vi designer den nye butik ud fra, at det er Aalborg, vi kommer fra. Rent kvadratmetermæssigt bliver den også vores største.

Det er i Aalborg, vi er startet, det er i Aalborg, vi holder til – og det kommer man til at se og mærke med den nye butik, som stadig er vores flagskibsbutik.” slutter Christoffer.

Den nye butik forventes at åbne i september, men indtil da kan du fortsat besøge Shaping new tomorrow på Boulevarden 22. 

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her