Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Travl december: Almas’ rideafdeling har julegaverne til rytter og hest

Af Emil Kjær Jørgensen

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og byens mange butikker har travlt med at servicere de mange handlende, som skal finde den perfekte gave til den heldigt udvalgte.

Det kan man også mærke hos Almas Park & Fritid på Gugvej 138, få minutters kørsel fra centrum.

Danmark er nemlig blevet ramt af en decideret Nak&Æd-bølge, hvor folk søger mod naturen for at få fred og ro fra en til tider hektisk hverdag.

Det giver selvfølgelig stor juletravlhed i jagt- og fiskeafdelingerne.

Men der er særligt én afdeling, som har ekstra travlt i december.

Den imponerende hesteafdeling har et stort udvalg inden for rideudstyr til den populære sport og derfor kigger mange forbi for at finde små, hyggelige kalendergaver eller lige netop det udstyr, som står øverst på ønskelisten i år.

Fra nybegynder til professionel

Her på MigogAalborg har vi før skrevet om den oplevelse det er at besøge Almas Park & Fritid, hvor de 3000 kvadratmeter er et rent slaraffenland – hvad enten du så er ivrig jæger, havemand, fisker, rytter eller blot leder efter det bedste udstyr til vandreturen.

Det kan du læse mere om her.

Hesteafdelingen er bestemt ingen undtagelse, og her finder man, udover et imponerende udvalg, også de to ansvarlige for afdelingen; Mai og Mette, som selv er ivrige ryttere, og de har haft med heste at gøre det meste af deres liv.

De passer dermed perfekt ind i Almas Park & Fritids filosofi om, at personalet skal være fagfolk, der er eksperter inden for deres område.

“Vores kunder tæller både den 5-årige, som skal begynde til ridning eller den professionelle rytter, som selv har en enorm viden.

Det stiller høje krav til vores ekspertise, og vi skal vejlede meget ud for kundens præmisser,” fortæller Mai og fortsætter:

“Derfor forsøger vi altid at danne os et overblik over kundens behov. Nybegynderen skal nok ikke have et par topprofessionelle ridestøvler til 5000 kr., mens den erfarne rytter måske gerne vil have viden om det allernyeste udstyr.”

“Vi har en kæmpe passion for området, så det er kun motiverende, at vi hele tiden bliver udfordret,” uddyber Mette.

Det bedste udstyr til både rytter og hest

Ingen god rytter uden det helt rigtige udstyr, og Almas Park & Fritids hesteafdeling har alt hvad både rytter og hest begærer.

Det tæller blandt andet ridestøvler, beklædning, udstyr samt det bedste inden for pleje og foder.

Derudover kan man også finde flere sjove produkter, som eksempelvis pasta formet som heste, legetøj til hesten og hestebamser, der er et stort hit i adventskalenderen i år.

“Der hvor vi især skiller os ud er i udvalget, hvor vi dækker rigtig bredt. Ridning har rygte for at være en meget dyr sport, men vi bestræber os på, at tilbyde et udvalg hvor alle kan være med,” fortæller Mai.

Afdelingen har nogle af de bedste brands som Horseware, Kingsland, Rider By Horse, Pikeur, OneK og Ariat. Derudover fører de også prisvenlige alternativer som eksempelvis HKM og Waldhausen.

“Vi får ofte henvendelser fra folk, der har helt specielle ønsker, og skulle det ske vi ikke har varen på lager, kan vi altid bestille det hjem,” siger Mette.

En stor del af det imponerende udvalg findes også online.

Fede begivenheder for kunder

To gange om året afholder Almas Park & Fritids hesteafdeling de meget populære VIP-arrangementer, hvor sæsonens udsalg starter og kunderne står i kø til fantastiske tilbud og rabatter i hele hesteafdelingen.

“Hestesporten er lidt som modebranchen, hvor det hele tiden skifter, hvad der lige er populært. Vi prøver hele tiden at holde butikken opdateret på, hvad der hitter lige nu,” siger Mette.

Du kan følge med på afdelingens Facebookside og Instagram, hvor de løbende opdaterer med spændende begivenheder, nyeste varer, og gode tilbud.

I december er der også spændende adventskonkurrencer, hvor der er fede præmier på spil. Derudover er der også en nøglejagt i butikken med fede præmier fra Kingsland, Catago, Aveve, Suedwind og Borstiq.