Julefrokost i byen: Her er der tænkt på alt til den store fest

Skrevet af: Redaktionen
Personalet på Heidi's Bier Bar i Aalborg ved virkelig, hvordan man holder en fed fest
Personalet på Heidi's Bier Bar i Aalborg ved virkelig, hvordan man holder en fed fest

Julefrokosten er for manges vedkommende årets helt store fest.

Om det er med firmaet eller vennerne, så skal den have, alt hvad den kan trække, og der må absolut ikke mangle noget som helst på denne dag.

Det er en af de helt store fordele ved at booke årets julefrokost under konceptet “Julefrokost i byen”.

Når man booker sin julefrokost her, så er man sikret den perfekte lokation, lækker klassisk julemenu, drinks og øl i stride strømme og ikke mindst efterfesten så man sørger for, at gruppen ikke splittes i atomer efter midnat.

Det er REKOM, der står bag konceptet, og den store bar- og restaurationskæde ejer adskillige af stederne i Jomfru Ane Gade.

Julefrokost på en af Gadens fire populære steder

I år kan du holde julefrokost på et af deres fire populære steder, som er Heidi’s Bier Bar, Fabrikken, Café Guldhornene og Den Nordiske Ambassade.

Alle fire steder er kendt for deres fede koncepter og gode stemning. Men når det gælder julefrokosten spiller maden en vital rolle. Derfor har REKOM opgraderet på den klassiske julemad og indgået et samarbejde med Victors Madhus.

Det populære restaurantkoncept har succes i Nørresundby, og de har netop åbnet endnu et spisested på Eternitten i Aalborg.

“Det har været vigtigt for os at finde en samarbejdspartner på maden, som vi ved har et højt niveau, og som vi kan stå inde for.

Victors Madhus er en del af Bühlmann Gruppen, og de har et tårnhøjt niveau.

Så vi har højnet kvaliteten på den lækre klassiske julemenu uden, at det er gået ud over prisen,” siger Kristian T. Jacobsen, brandmanager REKOM Aalborg til MigogAalborg.

Tre forskellige prispakker til ethvert budget

Prisen spiller naturligvis også en vigtig rolle, når julefrokosten skal planlægges. Derfor har Julefrokost i byen konceptet tre forskellige pakker.

Priserne varierer fra 199 kr. per person til 399 kr. op til 799 kr. per person for den fulde luksuspakke. I alle menuer er der sørget for en lækker julemenu og en masse godt til ganen.

“Uanset hvilken af pakkerne man ønsker, så har vi sørget for alt. Rammerne, maden, lokalerne, det sjove værtsskab, den gode efterfest og man slipper også for besværet med oprydning hvis alternativet er at holde det i firmaet eller i et privat hjem,” siger Kristian T. Jacobsen.

Julemenuen består af lækre traditionelle juleretter, som man nyder i nogle af Aalborgs festligste rammer. Der er pyntet op til julens festligheder med julemusik, så man kommer i den helt rette stemning.

Garanti for en kongefest

Der er garanti for, at der bliver festet igennem til de her julefrokoster.

“Vi ved om nogen, hvordan man stabler en kongefest på benene. Værtsskabet bliver helt i top, og vi ved, hvad der skal til for at skabe en fantastisk fest,” forklarer Kristian.

Man behøver heller ikke at tænke i antal, for Julefrokost i Byen kan håndtere alle slags selskaber.

“Vi stiller store eller små lokaler til rådighed, som passer lige til behovet. Vi er utrolig fleksible på vores julefrokoster, og vi har altså nogle af Aalborgs sjoveste steder. Så man er også garanteret, at julefrokosten varer ved til langt ud på natten, hvor man nogle gange ender med at bryde op, fordi folk vil noget forskelligt, hvis man har været på en restaurant,” siger Kristian.

Du kan læse mere om Julefrokostibyen konceptet her

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15