Du bliver aldrig kok: Nu har Søren fra Fusion fået det sidste ord

Skrevet af: Michael Qureshi
Søren Birch fra Fusion
Foto: Leerbech
Søren Birch fra Fusion Foto: Leerbech

”Jeg var en pisseringe kokke-elev i to år.”

Det er klar tale fra en af Nordjyllands skarpeste gourmet-kokke i dag. Han lægger ikke fingre imellem.

Søren Birch sikrer som køkkenchef et topniveau på Fusion, der gør restauranten til en af Aalborgs allerbedste.

Han har arbejdet på anerkendte Dragsholm Slot i Nordsjælland, og senest er han blandt de fem udvalgte top-kokke, der skal repræsentere Nordjylland i den gastronomiske dyst mod København 20. august.

Det er i det hele taget kun gået en vej for den 26-årige kok, der har været i faget, siden han var 15 år. For han lægger ikke selv skjul på, at han var alt for ung og umotiveret, da han begyndte i branchen.

”Jeg startede faktisk som elev på et sted i Frederikshavn. Efter kort tid bad de mig om at finde på noget andet at lave. Du bliver aldrig kok, lød meldingen fra dem. Men igen hvad ved man som 15-årig?

Jeg var nok bare for umoden til det miljø på det tidspunkt. Men det var ligesom også det, der fik mig til at tænke, at det skal fandme være løgn. Jeg ville vise over for alle andre, at jeg godt kan lave mad.”

Søren Birch taler roligt, mens han kigger ud af de store panorama-vinduer på Fusion, der har en af de flotteste udsigter blandt alle Aalborgs restauranter.

Det er tydeligt, at han hviler i sig selv. Han har nået et niveau, som han end ikke drømte om at nå, da han igen røg i lære efter ”fyresedlen” i Frederikshavn. Denne gang på San Giovanni i Aalborg.

”Der er mange kokke, der har den der fine historie med, at deres forældre gik op i god mad og vin, og de derigennem fik passionen for mad. Det billede er langt fra min historie. Jeg har knoklet min røv i laser de sidste elleve år.

På San Giovanni mødte vi måske klokken 14.00 om eftermiddag og gjorde rent efter lukketid frem til halv to om natten. Jeg tror, at jeg nåede at sige op to gange, men Anders, der er køkkenchef dernede den dag i dag, overtalte mig hver gang til at blive. Det er jeg så pænt glad for, at han gjorde,” husker Søren Birch tilbage til de unge kokkeår.

Fusion Aalborg

Det var en klassekammerat på kokke-skolen, der satte gang i inspirationen hos den nytænkende Søren Birch.

”Jeg kom i klasse med Daniel, der er på Musikkens Hus i dag. Han var i lære på Kong Hans i København, og der så jeg så lidt af, hvad han rendte rundt og lavede derovre. Det var en kæmpe inspiration, og jeg begyndte lidt at fordybe mig i selve kunsten i at lave mad. Jeg læste mange bøger, og i en ferie tog jeg til København, hvor jeg arbejdede gratis for Bo Bech på Geist i København,” fortæller Birch, der kommer fra den lille nordjyske by Flauenskjold.

Opholdet på den kendte tv-kok Bo Bechs toprestaurant gav blot Søren Birch endnu mere blod på tanden.

”Dengang var der en hel verden til forskel på at lave mad i Jylland og København. Det kunne slet ikke sammenlignes. Der er vi kommet langt bedre med nu. I Jylland skulle det bare fylde noget. Bo Bech lavede simpel mad. Det kunne være en trøffelcreme med et flækket blomkål ovenpå. Tænk hvis man havde serveret det for en nordjyde for seks-syv år siden, haha.”

I 2010 fik Søren Birch så job på Fusion første gang. Og han sørger for at minde os om, hvem der var elev under ham på det tidspunkt. Nemlig Nordjyllands teamchef Mads Hyllested, der blandt andet har været på Michelin-restauranten Søllerød Kro. Nu har Hyllested den populære nyskabelse Applaus.

”Det er vigtigt lige at få med her i artiklen, at Mads var elev,” siger Søren og driller sin gode ven.

Vores “Fusion Lunch” med sushi og lune retter ?

A photo posted by Restaurant Fusion (@restaurantfusionaalborg) on

Det var på Fusion, han arbejdede sammen med køkkenchefen Dan Cassebaum, der nærmest var forud sin tid i Aalborg.

”Dan var vanvittig dygtig. Han havde været på Søllerød Kro og alle de store steder. Han kom med noget helt nyt, og det var også en af grundene til, at Fusion fik den blændende start i Aalborg. Sammen med Vihn (Fusions ejer) var de et godt team. Vihn er sindssygt dygtig til smag, og Dan er meget kreativ. Jeg lærte ekstremt meget i den periode, som jeg tog med mig.”

I kokkebranchen er det ganske normalt, at man hopper lidt rundt mellem stederne. Turen for Søren Birch gik til La Cantina som er San Giovannis gourmet-del, og så gav han alt, hvad han havde i sig i et år på Dragsholm Slot på Sjælland.

På Dragsholm Slot arbejdede han under Claus Henriksen, og her udviklede Søren Birch sig kolossalt på alle fronter som Masterchef.

“Claus er en af de allerbedste, jeg har lært af. Han kan noget, som ikke mange andre i Danmark kan. Han skubbede yderligere til min udvikling, hvor jeg rykkede mig helt vildt. På Dragsholm Slot høstede vi vores grøntsager ved en bonde, der hedder Søren Wiuff. Vi var ude og plukke urterne til menuen 30 minutter, før service startede. Dragsholm er virkelig et magisk sted.”

”Når du har kørt en sommer på Dragsholm Slot, hvor du har 200 gæster til en frokost, og du kun har en grill at lave maden på, så eksisterer ordet stress ikke længere oppe i dit hoved derfra. Der lærte jeg virkelig det med at have et overblik. Jeg knoklede fra morgen til aften. Jeg følte lidt, det var min eneste chance for at prøve mig af derovre, før min søn Emil skulle starte i skole,” forklarer Søren Birch.

Cirklen sluttede lidt for Aalborg-kokken, da han i december sidste år vendte tilbage til Fusion. Nu er presset på hans skuldre hver eneste aften for at sørge for, at samtlige gæster går derfra med en unik oplevelse.

”Det handler om at give folk en oplevelse. Mange har måske sparet op i længere tid for at få råd til at komme herned, så skal det helst også være noget ud over det sædvanlige. Alle kan stege en bøf og koge en kartoffel, men kommer man herned, bliver man lidt rykket rundt i manegen,” siger Birch og uddyber.

”Hvis jeg vil give maden noget fedme med noget salt, så skal der ikke bare hældes salt ud over. Så bruger jeg saltede og dehydrede æggeblommer ovenpå. Vi bruger lang tid på at planlægge og skabe en stor madoplevelse for gæsterne.”

Han mener også, at Aalborg er kommet godt med på, at gourmet-restauranterne kan have deres plads i byen.

”Det er godt, at der er kommet langt flere valgmuligheder. Det er jo ikke alle, der har lyst til at spise på Flammen, og jeg synes, at der er kommet gode alternativer. Folk er ikke bange for at bruge penge. Vi har unge mennesker, der kommer her og drikker champagne og fyrer den af med seks retter. Men det kræver også, at vi i køkkenet leverer hver gang,” siger Søren Birch.

I fritiden beskriver han sig selv som en ganske almindelige familiefar. Kæresten er også kok på den nystartede Brdr. Price på C.W. Obels Plads. Men det er Søren, der oftest laver maden derhjemme.

”Den slås vi ikke så meget om. Vi får ofte meget let mad som tartar. Både fordi det smager godt, men også fordi det er hurtigt at lave. Og så tager vi ofte i skoven og plukker urter, som jeg så tager med herned på Fusion og bruger på maden,” siger Søren Birch med et smil.

Søren om Copenhagen Cook-off – Nordjylland Vs København

”Vi skal give det bedste, vi har i os. Det er ikke en hyggedag. Jeg river ikke en dag ud af kalenderen, hvor jeg i stedet kunne være her og arbejde på Fusion. Vi tager over med den ene formål. At besejre københavnerne.”

”Vinder vi, er der en masse prestige i det. Signalværdien vil være klar, at Nordjylland er kommet meget mere med på gastronomi-delen. Vi får noget fokus på Nordjylland, når nu der ikke er seriøse anmelderen, der vil tage herop til Aalborg og prøve restauranterne.”

Nordjylland topkokke Aalborg
De fem dygtige kokke der skal repræsentere Nordjylland. Fra venstre Mikkel Jensen (Rusk), Frederik Martinsen (Svinkløv), Mads Hyllested (Applaus), Simon Emil Christensen (Fyrklit), Søren Birch (Fusion)
Foto: Leerbech

MigogAalborg.dk er stolte over at være mediepartner for det nordjyske hold, der sendes afsted til dysten i København. Vi vil de kommende fire uger sætte stor fokus på eventet, som vi ser som et stort skridt i retning af den eksplosive udvikling der er på den gastronomiske kvalitet i Aalborg og i resten af Nordjylland.

SAMARBEJDSPARTNERE

Kruse Development (arrangør)

Nordjyske Restauranter

Visit Nordjylland

Visit Aalborg

Food College

UCN

Food Organisation

MigogAalborg.dk

Gastromand.dk

Møllers Fiskeeksport

AB catering

Fik du læst baggrunden for dysten i København?

Vild kokke-kamp: Fem nordjyske top-kokke skal dyste i København

To interviews med profilerne på Nordjyllands mandskab

Mikkel Jensen fra Rusk

Rusk i Aalborg
Mikkel Jensen fra Restaurant Rusk. Foto: Leerbech

Mikkel har knoklet sig til tops: De sagde kokke døde som 40-årige

Mads Hyllested fra Applaus

Applaus i Aalborg
Mads Hyllested er anfører for Team Nordjylland i Copenhagen Cook-off. Foto: Leerbech

Mads er anfører for Nordjylland: Han er manden bag hotte Applaus

Nordjylland skal møde et stærkt hold fra København med Michelin-stjerner

Casper i Aalborg
Casper Sobczyk har stor succes med Søren K i Diamanten. Han er teamchef for København.

Stærk modstand venter Nordjylland: To Michelin-restauranter med i dysten

Asiatiske fristelser i midtbyen: NOBU vil skille sig ud med nyt menukort

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

I Jernbanegade 2 ligger et af de steder i Aalborg, hvor du kommer tættest på Asien.

NOBU street food har længe været kendt som Thai Garden, indtil restauranten sidste år ændrede koncept og skiftede navn.

Xuan Thanh Ngo står i spidsen for den familieejede restaurant, og kunne for nylig præsentere et helt nyt menukort!

”De mindst populære retter er blevet fjernet fra kortet, mens nye og mere autentiske retter er blevet tilføjet,” fortæller Xuan til MigogAalborg.

Menuen er altså fyldt med lækre asiatiske fristelser, som bringer smagsløgene på en rejse helt om på den anden side af jorden –  man vælger selv hvor rejsen går til blandt landene Vietnam, Japan, Thailand og Korea.

Vi har selvfølgelig været forbi til en lille rundrejse og en smagsoplevelse uden lige.

En familie med passion for mad

Xuans far ejer NOBU street food, og havde længe drevet restauranten, inden Xuan selv overtog driften.

”Jeg har arbejdet i restauranten siden jeg var 18 år, hvor jeg både har været opvasker, tjener, kok og nu også driftschef,” siger Xuan.

Restauranten har altså altid været et sted, hvor Xuan og også hans familie har brugt meget tid. Ud over ham selv og hans far, arbejder også hans mor og kæreste på NOBU, og det giver uden tvivl en helt særlig stemning, som kan mærkes hos restaurantens gæster.

Passionen kan både mærkes og smages, og har man bare lidt forstand på asiatisk street food, så ved man, hvor mange timer der ligger bag de himmelske smage.

NOBU satser på autentisk asiatisk street food 

Xuan og hans familie oplevede en nedgang i salget, da Thai Garden var kendt som en buffetrestaurant.

”Med det koncept fik vi mange konkurrenter, så vi har valgt at gå tilbage til vores rødder og se på vaskeægte asiatisk street food, når det er bedst,” siger Xuan og tilføjer:

”Vi har været nødt til at rebrande os selv for at få omsætningen op, så derfor startede vi NOBU street food med a la carte retter.”

Aalborg er så småt ved at vænne sig til det ægte asiatiske køkken – for det ér altså så meget mere end nudler eller ris med friturestegt kød.

Trods høj autenticitet og kvalitet er priserne så lave, at selv de studerende kan følge med! For kun 55 kr. får du en lækker asiatisk appetizer, og for omkring de 100 kr. en hovedret.

Nomineret til Nordjyllands bedste take away

NOBU street food har ikke eksisteret længe, men det har slet ingen betydning, når det kommer til at levere varen – og så endda som nogle af de bedste i hele Nordjylland.

Til Danish Take Away Awards, som er præsenteret af Just Eat, var NOBU street food nemlig nomineret i kategorien: Nordjyllands bedste take away.

Der har dog været tæt kamp om den prestigefyldte titel, og NOBU street food måtte se sig besejret af Nanking Grill i år.

Ikke desto mindre er der store forventninger til næste års Danish Take Away Awards.

Japansk ramen hitter på NOBU street food

Til dem som ikke kender til det, så er ramen en japansk nudelsuppe – og en meget tidskrævende en af slagsen.

Hele 14 timer tager det at koge en suppe, som er helt perfekt og lever op til standarden på NOBU street food.

”Ramen er meget populært i USA og er i de seneste par år også blevet en trend i København og Aarhus. Vi koger flere hundrede liter suppe om ugen, så noget tyder på at aalborgenserne langt om længe også er begyndt at få øjnene op for det,” siger Xuan.

Måske du har rejst i Asien og drømmer dig tilbage til det asiatiske køkken, eller måske du stadig mangler at få en ægte asiatisk og ikke mindst autentisk madoplevelse? Uanset hvad har vi fundet løsningen til dig: NOBU street food!

Se det nye menukort her

Helt unik spiseoplevelse: Fem af byens bedste laver igen kokketræf

Skrevet af: Michael Qureshi

Fem af Aalborgs bedste restauranter ligger placeret lige omkring eller langs selve Havnefronten.

Restaurant Fusion, Prinses Juliana, JØRN, Bistro V og Musikkens Spisehus kan alle prale med en fantastisk udsigt lige ud til Fjorden. Og der noget helt særligt romantisk og hyggeligt at få serveret lækker mad med byens bedste udsigt.

Disse fem restauranter har også allieret sig i et stærkt samarbejde, som de kalder Spis på Havnefronten.

Det blev skudt i gang her i foråret, hvor de fem restauranter lavede et såkaldt “kokketræf” på samme aften.

Det gør de igen allerede næste år. Datoen er netop meldt ud, og det bliver torsdag den 1. februar.

I år er MigogAalborg mediepartner på arrangementet på denne dato.

Sidste gang man afviklede denne sublime aften med en helt unik spiseoplevelse, blev arrangementet udsolgt på ganske få timer.

10 serveringer og vin- og øl menu for 595 kr.

Når man ser, hvad man får med i “pakken”, er der i hvert fald noget for pengene. Hele 10 serveringer som bliver efter social dining-konceptet, vin- og øl menu med 4 glas vin og en øl samt en cocktail for kun 595 kr. per person.

Når man ser på antal serveringer, drikkevarer og så det gastronomiske topniveau man får i den samlede pakke, så kommer der ikke mange arrangementer i 2018, der kan matche det her på pris og oplevelse.

Restauranterne samlet ved sidste event

Aftenen kommer til at forløbe således, at hver af de fem Havnefronts-restauranter kommer med to lækre serveringer hver, og det bliver på hyggelige Restaurant JØRN, som i den grad har en lækker placering i Utzon Center.

“Vi er gået ind det her fællesskab, fordi vi gerne vil skabe nogle anderledes initiativer i Aalborg. Det er også en måde at gøre opmærksom på os selv. Når det ikke er sommersæson, og de mørke aftener kommer, så kan restauranterne på Havnefronten godt blive “glemt”.

Så det er vores måde at skabe noget, der er lidt ud over det sædvanlige. Vores første arrangement på Fusion var en forrygende succes med glade gæster, og det var en rigtig hyggelig aften,” siger Pernille Bertelsen fra Bistro V til MigogAalborg.

De håber at fylde JØRN med deres fantastiske lokaler og udsigt torsdag den 1. februar, hvor man bliver revet lidt rundt i gastronomiens verden.

Alt fra Fusions asiatiske specialiteter, Julianas gourmet, Bistro Vs franske stil, JØRNs kreativitet til det sprøde set-up fra Musikkens Spisehus.

“Det gode ved vores samarbejde i de her fem restauranter er jo, at vi slet ikke ligner hinanden på nogen punkter. Vi har hver især fokus på vores kernekompetencer, og den mad som vi brænder for at lave. Det er en rigtig god måde, at få vist, hvad alle kan på en og samme aften,” siger Pernille Bertelsen.

Det her kunne måske være den ekstra julegave eller nytårsgave i huset, at man overrasker den anden med en helt unik spiseoplevelse i Aalborg i februar.

Du kan bestille pladser allerede nu – lige her

Her kan du se de fem forskellige menuer fra restauranterne i samarbejdet Spis på Havnefronten


Hver restaurant stiller med to lækre serveringer samt vin- eller øl

Prinsesse Juliane

Sprød torske Brandade med ryge ost sifon og broken gel på rødbede

Tatar af okse medd frisk ost, hørfrø og sprøde grønkål

Bistro V

Rørt sirius ost i hjertesalat og øllebrøds crumble

Æbletærte med pisket creme duble, vanilje og marange

Fusion

Tun sashimi med fiske-lime sauce, mango og mynte

Krustade fyldt med tatar og kimchee

JØRN

Glaseret oksespidsbryst med ingefær, saltbagte rødbeder og
peberglace

Majskylling med perlebyg, parmesan og trøffel.

Musikkens Spisehus

Blæksprutte m/mango pistacie og ingefær

Vagtel morkel og risotto

Sidste år blev billetterne revet væk – skynd dig og book allerede nu her

Filmen får vilde anmeldelser: Star Wars-figurer “angriber” Aalborg lørdag

Skrevet af: Michael Qureshi

Star Wars: The Last Jedi fik verdenspremiere onsdag.

Anmeldelserne svømmer over med gigantiske roser til den seneste film i det populære Star Wars-univers, hvor hovedpersonerne er Rey, Finn og ikke mindst får Luke Skywalker en fremtrædende rolle igen.

Både danske og internationale medier giver topkarakterer til filmen, der i Aalborg kan ses i Nordisk Film Biografer både i Kennedy Arkaden samt i Shoppen i City Syd.

Ankommer en hel horde fra Star Wars

Og det er netop i Shoppen, at der sker noget helt ekstraordinært på lørdag.

Her ankommer en hel horde af Storm Troppers, Darth Vader og en masse andre af de kendte figurer fra Star Wars universet. Og det er ikke bare fastelavns-udklædning, de tropper op i. Det er stort set kostumer, de bruger også bruger i filmens verden, og som i flere tilfælde er købt på internationale auktioner.

Der ventes langt over 30 af de her figurer i Shoppen, som bliver noget af et særsyn. Er man Star Wars film er det her The Place to Be på lørdag fra formiddagen og op til aften.

Foto: Shoppen

Der snakkes endda om en parade ved 13.30 tiden, uden det dog er blevet bekræftet.

Hos Shoppen i City Syd glæder man sig meget til at få “fornemt” besøg af de kendte figurer.

”Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af de seje figurer fra hele Star Wars universet nu på lørdag her i Shoppen. Det var en stor succes sidste år i december, hvor vi havde nogle af figurerne på besøg, men denne gang kommer de jo næsten dobbelt så mange.

Så jeg er sikker på ,det bliver helt vildt på lørdag. Vi kommer til at have nogle fotospots, så der er god mulighed for at tage nogle seje billeder sammen med figurerne,” siger centerchef i Shoppen, Natascha Frost til MigogAalborg.

Læste du om Aalborg-iværksætterne, der har “vundet” chancen for at låne to butikslokaler midt imellem alle de store butikker i Shoppen? Ellers så læs med her

Blandt de store butikker: Iværksættere har fået plads i Shoppen

Skrevet af: Michael Qureshi
Furn Denmark har
Furn Denmark har "vundet" et butikslokale i Shoppen

I oktober afholdt Shoppen i City Syd iværksætterdage, hvor en masse ihærdige nordjyske iværksættere deltog.

Her var hovedpræmien, at man kunne “vinde” et større butikslokale i december og januar i Shoppen og være med på lige fod mellem store kæder som Bahne, Elgiganten og H&M.

Furn Denmark blev kåret som vinder.

Furn Denmark fremstiller lækre kvalitetsmøbler, hvor funktionalitet og design er vigtig.

Furn Denmark anvender udelukkende topkvalitetsmaterialer, som giver deres møbler en meget længere levetid end andre lignede produkter. Deres serie består lige nu af en børnestol, børnesofa samt en multimadras.

Viste stort engagement

De har nu åbnet et lækkert showroom i Shoppen, hvor de udstiller deres fine kvalitetsmøbler. Dem kan du besøge i Shoppen i december og januar.

“Vi valgte Furn Denmark som vindere af konkurrencen om at blive Shoppens iværksætter, fordi de havde gjort så meget ud af deres stand til Iværksætterdagene, og de viste stort engagement.

Det er tydeligt, de brænder for det. De har nu fået skabt et super fint showroom i et af Shoppens lokaler, hvor de viser deres flotte møbler frem,” siger Natascha Frost, centerchef i Shoppen.

DesignerShoppen er også i december

Der var dog også andre, som var så heldige at få lov til at få en helt ekstraordinær eksponering.

DesignerShoppen består af de to seje iværksættere Frederik Hector og Knappmann Design, der sammen har skabt denne inspirerende butik med deres unikke designs.

De mødte hinanden til Iværksætterdage i Shoppen i oktober, og nu har de fået muligheden for at være i Shoppen frem til nytår med konceptet DesignerShoppen.

Mærket Frederik Hector går efter de stilbevidste fyre, og har bl.a. åbnet en ret lækker butik midt i Aalborg. Det kan du læse mere om lige her

Frederik Hector butikken i Aalborg

Frederik Hector er et nyt herretøjsmærke, hvor ideen ikke bare handler om at klæde en mand pænt på, men mere handler om at assistere individet til at opnå det bedst mulige udseende i tøjet.

Flere brands i samme butik

Hos Frederik Hector stræber de efter at gøre hvert stykke tøj ekstraordinært med de bedste kvalitetsmaterialer, flotte design og fremragende pasform.

Knappmann Design er en smykkevirksomhed, der beskæftiger sig med smykker lavet i ædelmetaller, som guld og sølv.  Knappmann Design er stiftet af Michelle Knappmann, der designer og laver alle smykkerne selv. Michelle henter inspiration fra sit eget liv, når smykkerne skal designes.

“DesignerShoppen kom til, fordi vi også fik et rigtig godt indtryk af disse to iværksættere til Iværksætterdagene. Og så fik vi denne idé om at prøve at skabe noget anderledes ved at sætte de to brands sammen i en butik.

Det er inspirerende at se, hvordan der på meget kort tid er blevet skabt to super fine butikker, og de er bestemt et besøg værd,” siger Natascha Frost.

En time fra Aalborg: Næste år åbner hotel i toppen af træerne

Skrevet af: Michael Qureshi
Illustration: Arkitekt Sigurd Larsen
Illustration: Arkitekt Sigurd Larsen

Et helt unikt hotel i Danmark er ved at blive realiseret her i Nordjylland.

Blot en times kørsel fra Aalborg i Als Odde vil brødrene Rasmus og Lasse Dybæk opføre ni hotellejligheder i toppen af trækroner i en skov.

Det lyder nærmest som noget fra Avatar eller Tarzan, men i Sverige har man eksempelvis allerede noget lignende i Treetop Hotel Sweden.

Det er brødrene familie, der ejer skovområdet, og i flere år har de arbejdet intenst med ideen. Nu er den klar til at blive realiseret for et større millionbeløb.

Den første er den sværeste

Planen er i første omgang at opføre tre hotellejligheder i trækronerne i 2018, og forhåbentligt bliver det en succes, så der kan bygges seks mere.

”Det sværeste er den første, for det er med den opførelse, vi for første gang skal lægge vand og el ind. Derfor er det her, vi lægger alle vores kræfter lige nu,” siger Rasmus Lybæk til mediet Heartbeats.

Illustration: Arkitekt Sigurd Larsen

Der bliver forskel på højderne på “hotellet”. Den laveste hytte skal placeres fire meter over jorden, mens “Penthousen” får gulv 12 meter oppe.

Det bliver muligt at tilgå lejlighederne via trapper. Dog foregår bad i et fællesområde nede på jorden.

Du kan støtte via crowdfunding

Løvtag får støtte fra LAG Himmerland plus en række investorer inklusiv brødrene selv. Derudover håber man at hente mindst 350.000 ved crowdfunding via Kickstarter.

Her kan man blandt andet indbetale 2500 kr. som man så kan konvertere til en weekend på det kommende “hotel”, når det står færdigt.

Hidtil er der samlet knap 30.000 kr. ind. Du kan også støtte projektet på Kickstarter lige her