ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Droppede direktør-job i Arla: Dorte har succes med Aalborgs nye Deli

Af Michael Qureshi

Af Kathrine Larsen

I starten af juni måned åbnede Dorte Ruby Aurum79 i Slotsgade. En Deli der efter åbningen også har udviklet sig hen til at blive en mindre café.

For det er virkelig bare gået forrygende for Dorte, som er tidligere direktør for Premium Business Unit i Arla.

Aurum79 er blevet en succes blandt aalborgenserne.

Aurum79 tilbyder lækre varianter af skinker, som hovedsageligt er fra Toscana, hvor Dorte selv har et hus nede, et stort udvalg af diverse oste, hvoraf mange er fra Arla Unikas serie, og forskellige slags tilbehør, vine, øl, frugtsaft og chokolade.

Hertil hører også café-delen, hvor man kan få lækre sandwicher, hvor man selv vælger indholdet med kyndig vejledning fra Dorte og hendes personale eller en spændende tapas-planke. Det hele er friskskåret og lækkert.

Konceptet er meget simpelt.

”Jeg har kun varer i butikken, jeg selv kan lide og kan stå inde for”, fortæller Dorte. ”Men hvis en kunde efterspørger noget bestemt, bestiller jeg det hjem.”

Dorte Ruby 2

Aurum79 udstråler en varme og intimitet, som man sjældent oplever, og det er også den oplevelse, Dorte ønsker alle kunderne oplever, når de besøger hendes butik.

”Jeg bruger meget tid på at snakke med kunderne om, hvad de er interesseret i at købe med hjem. De kommer ind og spørger, hvad har du fået af nyt siden sidst?

Folk vil gerne prøve noget nyt. Jeg har meget loyale kunder, og sammen finder vi ud af, hvad de kan godt kan lide, og hvad de skal prøve næste gang.Jeg er ofte i dialog med kunderne omkring de varer, vi har. Jeg laver engang imellem en lille rundspørge omkring nogle af vores varer, og folk er rigtig flinke til at komme med tilbagemeldinger om, hvad de syntes”, fortæller Dorte.

Cafeen er faktisk så populær at gæster nogle gange må gå forgæves. Af den grund har Dorte udvidet cafeen, så der er kommet flere siddepladser.

Dorte Ruby

Derudover har Dorte også store, lyse mødelokaler ovenpå. Her kan private eller offentlige virksomheder bruge lokalerne, hvis de har brug for et sted at være.

Dorte kan så sørge for forfriskninger i form af hendes lækre udvalg af ost og skinke, te og kaffe, frugtvine og saft, osv.

Private kan også bruge lokalerne. Dorte oplever, større grupper bruger lokalerne til at mødes og spise brunch, fejer fødselsdag eller lignende, både i dagtimerne men også om aftenen.

Kræver selskabet et større udvalg af mad, har Dorte et samarbejde med Gistrup catering-firmaet ”Mad med Kærlighed”, som leverer lækker hverdagsmad.

At gå fra direktør i Arla til at være selvstændig og drive en café og deli har været en omvæltning for Dorte, men hun er vild med det.

”Det er så sjovt, fordi jeg får hele tiden nye ideer og ser nye muligheder, og det er kun op til mig, hvornår og hvordan jeg vil forfølge dem.

Der er kort fra tanke til handling, og det skal egentlig kun give mening for mig og kunderne, der er ikke andre, jeg skal tænke på. Når har været ansat i store virksomheder, så er det tilfredsstillende selv lige pludselige at kunne bestemme”, fortæller Dorte og smiler.

En af de spændende ideer har udviklet sig til et arrangement i samarbejde med Quist Wine, som også er en Aalborg-baseret virksomhed. Quist Wine har fokus på italienske vine, som går godt i spænd med Dortes italienske skinker, oste og tilbehør. Arrangementet ”Smag på Toscana” blev afholdt i sidste uge, og var en succes.

Aurum79

Selvom det er hårdt arbejde at være selvstændig, ser Dorte det ikke som at være arbejde på samme måde som før.

”Jeg arbejder mange timer, nok også langt over de 37 timer, men der er så mange spændende ting, jeg gerne vil. Der er en enkelthed i jobbet; jeg har det samme fokus, det samme mål.

Det er kun mig, der står til ansvar, og det giver en form for en ro og tilfredsstillelse. Jeg kan ikke lade være med at arbejde”, fortæller hun.

Dorte har ikke et enkelt sekund fortrudt, hun åbnede Aurum79 i Aalborg.

”Jeg har mødt så mange spændende aalborgensere, og det er fedt at være i stand til at bygge relationer til dem. Jeg er glad for at have valgt at åbne butik i den by, jeg bor i. Det er fedt at være inde i byen og mærke det i stedet for kun at læse om det.

Der er en åbenhed i Aalborg for at prøve noget nyt. Der er en større betalingsvillighed, end jeg har set før, og det er jeg blevet positivt overrasket over. Folk vil hellere have lidt men godt”, forklarer Dorte.

Læs interviewet ved åbningen – om bl.a. selve navnet Aurum79

Dorte har åbnet lækker Deli i Aalborg

Deli i Aalborg
Dorte Ruby udlever drømmen med sin egen Deli i hjertet af Aalborg

Del artikel