Droppede direktør-job i Arla: Dorte har succes med Aalborgs nye Deli

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Kathrine Larsen

I starten af juni måned åbnede Dorte Ruby Aurum79 i Slotsgade. En Deli der efter åbningen også har udviklet sig hen til at blive en mindre café.

For det er virkelig bare gået forrygende for Dorte, som er tidligere direktør for Premium Business Unit i Arla.

Aurum79 er blevet en succes blandt aalborgenserne.

Aurum79 tilbyder lækre varianter af skinker, som hovedsageligt er fra Toscana, hvor Dorte selv har et hus nede, et stort udvalg af diverse oste, hvoraf mange er fra Arla Unikas serie, og forskellige slags tilbehør, vine, øl, frugtsaft og chokolade.

Hertil hører også café-delen, hvor man kan få lækre sandwicher, hvor man selv vælger indholdet med kyndig vejledning fra Dorte og hendes personale eller en spændende tapas-planke. Det hele er friskskåret og lækkert.

Konceptet er meget simpelt.

”Jeg har kun varer i butikken, jeg selv kan lide og kan stå inde for”, fortæller Dorte. ”Men hvis en kunde efterspørger noget bestemt, bestiller jeg det hjem.”

Dorte Ruby 2

Aurum79 udstråler en varme og intimitet, som man sjældent oplever, og det er også den oplevelse, Dorte ønsker alle kunderne oplever, når de besøger hendes butik.

”Jeg bruger meget tid på at snakke med kunderne om, hvad de er interesseret i at købe med hjem. De kommer ind og spørger, hvad har du fået af nyt siden sidst?

Folk vil gerne prøve noget nyt. Jeg har meget loyale kunder, og sammen finder vi ud af, hvad de kan godt kan lide, og hvad de skal prøve næste gang.Jeg er ofte i dialog med kunderne omkring de varer, vi har. Jeg laver engang imellem en lille rundspørge omkring nogle af vores varer, og folk er rigtig flinke til at komme med tilbagemeldinger om, hvad de syntes”, fortæller Dorte.

Cafeen er faktisk så populær at gæster nogle gange må gå forgæves. Af den grund har Dorte udvidet cafeen, så der er kommet flere siddepladser.

Dorte Ruby

Derudover har Dorte også store, lyse mødelokaler ovenpå. Her kan private eller offentlige virksomheder bruge lokalerne, hvis de har brug for et sted at være.

Dorte kan så sørge for forfriskninger i form af hendes lækre udvalg af ost og skinke, te og kaffe, frugtvine og saft, osv.

Private kan også bruge lokalerne. Dorte oplever, større grupper bruger lokalerne til at mødes og spise brunch, fejer fødselsdag eller lignende, både i dagtimerne men også om aftenen.

Kræver selskabet et større udvalg af mad, har Dorte et samarbejde med Gistrup catering-firmaet ”Mad med Kærlighed”, som leverer lækker hverdagsmad.

At gå fra direktør i Arla til at være selvstændig og drive en café og deli har været en omvæltning for Dorte, men hun er vild med det.

”Det er så sjovt, fordi jeg får hele tiden nye ideer og ser nye muligheder, og det er kun op til mig, hvornår og hvordan jeg vil forfølge dem.

Der er kort fra tanke til handling, og det skal egentlig kun give mening for mig og kunderne, der er ikke andre, jeg skal tænke på. Når har været ansat i store virksomheder, så er det tilfredsstillende selv lige pludselige at kunne bestemme”, fortæller Dorte og smiler.

En af de spændende ideer har udviklet sig til et arrangement i samarbejde med Quist Wine, som også er en Aalborg-baseret virksomhed. Quist Wine har fokus på italienske vine, som går godt i spænd med Dortes italienske skinker, oste og tilbehør. Arrangementet ”Smag på Toscana” blev afholdt i sidste uge, og var en succes.

Aurum79

Selvom det er hårdt arbejde at være selvstændig, ser Dorte det ikke som at være arbejde på samme måde som før.

”Jeg arbejder mange timer, nok også langt over de 37 timer, men der er så mange spændende ting, jeg gerne vil. Der er en enkelthed i jobbet; jeg har det samme fokus, det samme mål.

Det er kun mig, der står til ansvar, og det giver en form for en ro og tilfredsstillelse. Jeg kan ikke lade være med at arbejde”, fortæller hun.

Dorte har ikke et enkelt sekund fortrudt, hun åbnede Aurum79 i Aalborg.

”Jeg har mødt så mange spændende aalborgensere, og det er fedt at være i stand til at bygge relationer til dem. Jeg er glad for at have valgt at åbne butik i den by, jeg bor i. Det er fedt at være inde i byen og mærke det i stedet for kun at læse om det.

Der er en åbenhed i Aalborg for at prøve noget nyt. Der er en større betalingsvillighed, end jeg har set før, og det er jeg blevet positivt overrasket over. Folk vil hellere have lidt men godt”, forklarer Dorte.

Læs interviewet ved åbningen – om bl.a. selve navnet Aurum79

Dorte har åbnet lækker Deli i Aalborg

Deli i Aalborg
Dorte Ruby udlever drømmen med sin egen Deli i hjertet af Aalborg

Nej tak til efterårsvejr: I næste uge rammer vi igen 20 grader

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Kan man få kompensation for manglende sommer?

Sandsynligvis ikke – men sikkert en tanke, som mange tænker, da en stor del af danskernes ferie afholdes i disse uger.

Vi havde ellers været inde i en solrig periode, hvor korte kjoler og opknappede skjorter var et must, hvis man ville undgå et hedeslag.

Den sidste uges tid har himlen set noget anderledes ud. Ikke ligefrem opmuntrende taget i betragtning af, at de fleste i år afvikler ferien i gode, gamle Danmark.

Men inden vi bliver alt for vinterdeprimerede over blæst, skyer og regn – så kan vi foreløbigt genfinde lidt sommerglæde ved at kigge på vejrudsigten i den kommende uge.

I Aalborg ser det nemlig ud til, at vi endelig får flere solskinstimer end regnbyger.

Rammer 20 grader i Aalborg

Ugen starter med dagstemperaturer på 18 grader, men dog overskyet det meste af dagen. Dette kompenseres heldigvis fra onsdag, hvor solen endelig kigger frem bag en sky. Denne dag bliver der ligeledes 18 grader og med let vind på 2 m/s.

Torsdag ser vi endelig ud til at ramme de gyldne 20 grader, mens fredag står på fuld sol med 21 grader.

Weekenden ser – foreløbigt – ud til at blive overskyet, men mandag d. 20. juli er solen tilbage med 20 grader.

Umiddelbart ser det altså ikke ud til, at vi endeligt skal opgive sommeren – endnu.

Du kan selv følge med i vejret lige her

Danmarks største børnetøjsoutlet: I morgen åbner Outletland i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Outletland er og bliver et trækplaster, når de besøger Nordens Paris.

I morgen vender de igen retur og denne gang i Bispensgade 3, hvor Matas tidligere havde til huse.

Her vil du møde et overvældende udvalg af nye varer i alle størrelser fra 0-10 år; uanset om du er på jagt efter tøj, sko, tilbehør eller legetøj.

Der er mindst 50 % at spare på alle varer og helt op til 80 %, så pludselig bliver det overskueligt at få købt alt det lækre til sommeren og måske lidt af efteråret.

Spar minimum 50% på nye varer fra bl.a. Mini A Ture, Noa Noa Miniature, Småfolk, Fixoni, Move By Melton, PopUpShop, Huttelihut, Müsli, Freds World, Smallstuff, Small Rags, Mala, Color Kids og mange mange flere.

Over 100.000 nye varer til spotpriser

Der er masser at se frem til med over 35 forskellige mærker, over 100.000 stykker tøj lige fra sko, sandaler, jakker, shorts, bodyer – og så har de fået en stor legetøjsafdeling også, hvor man ligeledes sparer 50% på alt.

Her er både ting til drenge, piger, baby samt ting til sommeren i haven.

Hvad: Danmarks største børnetøjsoutlet i Aalborg
Hvor: Bispensgade 3, 9000 Aalborg
Du kan læse mere om Outletland i Aalborg her

Åbningstider:
Uge 29: Mandag-torsdag: 9-17.30 / Fredag 9-19 / Lørdag-søndag: 9-16
Uge 30-36: Mandag-torsdag: 10-17.30 / fredag 10-19 / Lørdag-søndag: 10-16

Konkurrence:

I anledning af åbningen i Aalborg fejrer MigogAalborg det med en konkurrence i samarbejde med Outletland.
VIND FOR 5.000 kr. i Outletland i Odense (præmien udregnes i vejl. udsalgspriser)

Tjek MigogAalborgs Facebookside for mere info

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her

Sidste uge med Sushi Festival: Få lækre sushimenuer fra kun 115 kr.

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

Endnu en uge med vores populære Sushi Festival er nået til enden – men det betyder ikke, at det er slut med at fiske efter de gode tilbud.

Vi fortsætter nemlig i den kommende uge, hvor du igen-igen-igen kan få overdådige sushimenuer fra blot 115 kr.

Denne gang har vi også en af Aalborgs allerbedste restauranter med på en sushi-menu i gourmetklassen med 20 stykker fra Karma Sushi til en skarp pris på 210 kr.

Ellers kan vi friste med populære steder som Yummi med 22 stykker til kun 115 kr. og det samme med Panda Sushi på Boulevarden.

Wasabi Sushi har 20 lækre stykker med. Tjek alle menuerne herunder.

Vores Sushi Festival løber 6. juli – 19. juli – og altså dermed også i næste uge (uge 29).

Disse menuer fås ikke billigere eller tilsvarende direkte på sushi-restauranten.

Bemærk også at der er et maksimum antal menuer til salg hver dag, så man skal skynde sig og bestille til dagene, da det oftest går stærkt med salget.

Sådan fungerer Aalborg Sushi Festival

  • Find den MigogAalborg sushimenu du ønsker at købe fra her i artiklen
  • Vælg afhentningsdato og tidspunkt
  • Tryk på Start tilmelding
  • Udfyld navn og adresse
  • Betal
  • Tag din bekræftelse med enten på mobilen eller print den ud fysisk

Karma Sushi

Migogaalborg menu: 20 stk sushi, 210 kr.

1 x Roll Menu som består af:
4 x Karma Style Maki Mono
2 x Forrest Bite
2 x Crispy Salmon
2 x Cloudy Rainbow
2 x Spicy Tuna
2 x Heroki Hosomaki med jomfruhummer, umeboshi, sesam og shiso

Ekstra:
+ 2 stk. ekstra heroki hosomaki
+ 2 stk ekstra spicy tuna
+ 2 stk ekstra crispy salmon
1 x goma creme

Køb MigogAalborg sushimenuen fra Karma Sushi her

Karma Sushi
Ved Stranden 22
9000 Aalborg

Yummi

Migogaalborg menu: 22 stk sushi, 115 kr.

1 stk Laks nigiri
1 stk Reje nigiri
4 stk Deluxe Yummi (cream cheese, agurk, crispy ebi, toppet m. flamberet laks, spicymayo, teriyaki, purløg)
4 stk Deluxe Sakura (cream cheese, agurk, crispy ebi, toppet m. surimi, teriyaki, karse, tørret kokos )
4 stk Hosomaki Agurk
4 stk California Inside-out (surimi, agurk, avocado)
4 stk Crunchy chicken Inside-out (agurk, tempura kylling, spicymayo, teriyaki)
1 x wasabi, ingefær, soya

Køb MigogAalborg sushimenuen fra Yummi Aalborg her

Yummi
Ved Stranden 5
9000 Aalborg

Wasabi

MigogAalborg menu: 20 stk sushi, 115kr.

2 stk Nigiri Laks
2 stk Nigiri Tigerreje
2 stk Nigiri Tuna
2 stk Salmon Torpedo (Flamberet laks, temperareje, agurk, avocado og chilimayo)
2 stk Avokado Torpedo (Avocado, tempurareje og agurk)
2 stk Hot Tuna (Sushichefs tuna opskrift og avocado)
2 stk Sacheese (Laks, flødeost, agurk og avocado)
2 stk Cali Maki (Surimi sticks, agurk, japansk mayo og sesam)
2 stk Calito Maki (Surimi sticks, agurk, japansk mayo, toppet med kaviar)
2 stk Juicy Kylling (Kylling, flødeost, agurk og sesam)

Køb MigogAalborg sushimenuen fra Wasabi Kennedy her.
Køb MigogAalborg sushimenuen fra Wasabi Sjællandsgade her.
Køb MigogAalborg sushimenuen fra Wasabi Østerågade her.
Køb MigogAalborg sushimenuen fra Wasabi Tornhøjvej her.

Wasabi Sushi
Kennedy-Arkaden, 9000 Aalborg
Østerågade 5, 9000 Aalborg
Sjællandsgade 36, 9000 Aalborg
Tornhøjvej 4, 9200 Aalborg Øst

Panda Sushi
MigogAalborg menu: 22 stk sushi, 115 kr.

1 stk Nigiri Laks
1 stk Nigiri Reje
5 stk Futomaki Big California
8 stk Uramaki Indbagt Kylling
8 stk Hosomaki Agurk

Køb MigogAalborg sushimenuen fra Panda her

Panda Sushi
Boulevarden 22
9000 Aalborg