Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drop den kedelige madpakke: Subway giver 20 % rabat på firmafrokosten

Af Stine Kjølby Christensen

I en tid, hvor det hele er lidt underligt og utrygt, er der heldigvis stadig masser af måder, man kan forkæle sig selv og hinanden.

Er du for eksempel en del af en virksomhed, der stadig arbejder fysisk sammen, så kunne en idé for eksempel være at overraske sine ansatte eller kollegaer med en god, lækker frokost.

Hos Subway i Aalborg står man klar til at kokkerere efter alle sandwich-kunstens regler, og du kan tilmed få hele molevitten leveret alle dage fra 11.30 til 21.00.

Drop den kedelige madpakke: Subway giver 20 % rabat på firmafrokosten

Tager man et kig på cateringløsningerne, er det selvfølgelig muligt at bestille sandwiches enkeltvis, så de passer til lige præcis hver enkelt persons smag og behag.

Smagssammensætningerne er næsten uendelige, så hele problemet, der kan opstå, når man bestiller sammen, burde blive eliminieret, når man først går op opdagelse i Subways menukort.

Er du til en lettere og mere overskuelig bestilling, kan du i stedet overveje en platte, hvor Subway på forhånd har bestemt, hvilke sandwiches, der er repræsenteret.

Begge dele kan klares online.

“Vores kunder er rigtig glade for at benytte sig af vores catering-tilbud, fordi det er så nemt at bestille det online, hvorefter vi leverer lige til døren hos det pågældende sted.

Alle kan få det, som de vil have det, og det kan uden tvivl være med til at booste humøret på en travl arbejdsdag,” siger Cecilie Nielsen, der er restaurantchef i Subway.

Få 20 % rabat på din næste ordre

Trænger du eller dine kollegaer til en dag uden en lunken madpakke, så er oveni købet gode penge at spare, hvis du benytter rabatkoden “MA20”, der giver 20 % rabat på hele jeres køb.

… Og så kan det jo næsten ikke betale sig at lade være, vel?

Subway leverer i postnumrene 9000, 9400, 9210, 9220 og 9230 – og leveringen klares kvit og frit, hvis du blot bestiller for over 130 kr.

Bestil lige her

Del artikel

Andre læser også