Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmer du om ny bolig?: Kom til Køberrådgivningsaften i Aalborg

Af Redaktionen

At købe bolig er en af de helt store beslutninger i livet. Det betyder farvel til det kendte – og goddag til noget helt nyt. I den situation er det godt at vide, at du har god rådgivning inden for rækkevidde.

Nykredit inviterer dig til en aften, hvor vi klæder dig på til at købe ny bolig. Nybolig kigger forbi og guider dig i, hvordan du får en tryg bolighandel.

Det sker onsdag d. 15. marts klokken 17.00 – 19.30.

Temperaturen på boligmarkedet

Aftenen starter med Svend Greniman, boligmarkedsanalytiker og seniorøkonom i Nykredit, der tager temperaturen på dansk økonomi og boligmarkedet.

Boligmarkedet er bremset op det seneste år og høje renter, inflation og dyr energi har gjort det dyrere at købe bolig. Hvad betyder det for boligpriserne?

Drømmer du om ny bolig?: Kom til Køberrådgivningsaften i Aalborg

Nykredit gennemgår de forskellige muligheder, der er for at finansiere din nye bolig. Hvor meget kan du købe for, hvad har rentestigningen af betydning? Ja, der er mange ting.

Nybolig giver gode råd om, hvad du skal være opmærksom på, så du kan føle dig tryg hele vejen gennem boligkøbet – fra de første indledende tanker, til du får nøglerne til dit nye hjem.

Herudover kan du selvfølgelig også høre mere om hvordan du får Køberrådgivningshjælp fra Nybolig, når du finder drømmeboligen hos en anden mægler, og vil have en som er på din side.

Tid og sted

Det finder sted i Nykredits bygning på Tankedraget 25 på Eternitten i det centrale Aalborg onsdag den 15. marts 2023 kl. 17.00-19.30.

Du tilmelder dig på her, og du er velkommen til at tilmelde en ledsager og en ven. Tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Del artikel

Andre læser også