Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmer du om ny bolig? Kom med til Køberrådgivningsaften

Af Nybolig Palle Ørtoft

At købe bolig er en af de helt store beslutninger i livet. Det betyder farvel til det kendte – og goddag til noget helt nyt. I den situation er det godt at vide, at du har god rådgivning inden for rækkevidde.

Nykredit inviterer dig til en aften, hvor vi klæder dig på til at købe ny bolig. Nybolig kigger forbi og guider dig i hvordan du får en tryg bolighandel.

Temperaturen på boligmarkedet

Vi starter aftenen med Svend Greniman, boligmarkedsanalytiker og seniorøkonom i Nykredit, der tager temperaturen på dansk økonomi og boligmarkedet. Boligmarkedet er bremset op det seneste år og høje renter, inflation og dyr energi har gjort det dyrere at købe bolig. Hvad betyder det for boligpriserne?

Drømmer du om ny bolig? Kom med til Køberrådgivningsaften

Oplæg ved Nykredit

Nykredit gennemgår de forskellige muligheder, der er for at finansiere din nye bolig. Hvor meget kan du købe for, hvad har rentestigningen af betydning? Ja der er mange ting.

Oplæg ved Nybolig Palle Ørtoft

Nybolig giver gode råd om, hvad du skal være opmærksom på, så du kan føle dig tryg hele vejen gennem boligkøbet – fra de første indledende tanker, til du får nøglerne til dit nye hjem. Herudover kan du selvfølgelig også høre mere om hvordan du får Køberrådgivningshjælp fra Nybolig, når du finder drømmeboligen hos en anden mægler, og vil have en som er på din side.

Tid og sted

Det finder sted i Nykredits bygning på Tankedraget 25 på Eternitten i det centrale Aalborg onsdag den 15. marts 2023 kl. 17.00-19.30.

Tilmelding

Du tilmelder dig på her, og du er velkommen til at tilmelde en ledsager og en ven. Tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Udgiver

Nybolig Palle Ørtoft har mere end 25 års erfaring med salg af villaer, liebhaveri, lejligheder, andelsboliger og nedlagte landbrug, samt et stort kendskab til lokalområdet. Vi er i dag Aalborg Kommunes mest sælgende ejendomsmægler med over 40 medarbejdere fordelt på 7 butikker, en projektafdeling, en marketingafdeling samt et skødeteam, der alle arbejder med et stort engagement hver eneste dag for at opfylde din boligdrøm. Vi ved nemlig, at du ikke er på markedet for at finde en ejendomsmægler, men for at finde køberen til dit hjem, så du kan komme videre – og det kan vi hjælpe dig med.

Du finder vores 7 forretninger her:

Nybolig Palle Ørtoft Hasseris

Nybolig Palle Ørtoft Vejgaard

Nybolig Palle Ørtoft Gug

Nybolig Palle Ørtoft Nørresundby

Nybolig Palle Ørtoft Nibe

Nybolig Palle Ørtoft Hals

Nybolig Palle Ørtoft Lejligheder

Mere fra Nybolig Palle Ørtoft