Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmen lever!: Her er chancerne for hvid jul i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Den seneste tid har et næsten eventyragtigt snetæppe dækket Aalborgs gader, og drømmen om en hvid jul har ligget og boblet romantisk i folks bevidsthed.

Da vi stod op i morges og så ud af vinduet, var det næsten som det perfekte billede – man kunne tro, det var juleaftensdag.

Desværre er der stadig et par uger til, og det betyder også (surprise!) at vejret kan nå at snyde os igen og igen.

Mildt vejr i vente

Ifølge vagthavende meteorolog hos DMI, Martin Lindberg, ser det ud til, at der er mildere vejr på vej – og det er ikke en god nyhed for os, der (igen) havde drømt om en hvid jul i år.

“Vejret bliver allerede mildere i weekenden, hvor vi i løbet af lørdag og søndag kan nå op på 4 varmegrader,” fortæller han MigogAalborg.

“I løbet af fredagen kan der dog komme lidt regn og slud, men ikke rigtigt snevejr som de sidste dage.”

Ikke hvid jul i vente

Selvom prognoserne for vejret er svære at forudsige langt ud i fremtiden, ser det ikke lyst ud for en hvid jul i Aalborg og Nordjylland.

“Der kan være koldere luft på vej i næste uge, men alt i alt ser det ikke ud til, at vejret bliver koldere end normalt for årstiden – og kulden ser ikke ud til at komme før efter jul.

Dog er min langtidsprognose, at der formentligt kan komme koldere vejr i januar og februar. Men det kan stadig ændre sig,” slår han fast.

Dermed ser det altså ikke ud til, at vi i Aalborg og Nordjylland skal sætte vores forventninger alt for højt med hensyn til en hvid jul i år.

Men som det altid er tilfældet, kan vejrguderne jo nå at skifte mening.

Mange gange.

Del artikel

Andre læser også