Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udlandet måber over Landin-skifte: De får et drømmehold i Aalborg

Af Michael Qureshi

Mikkel Hansen. Henrik Møllgaard. Aron Palmarsson. Rene Antonsen. Kristian Bjørnsen.

Til næste sommer kommer Niklas Landin så. Kåret til verdens bedste håndboldspiller i 2021.

Aalborg Håndbold leverede noget af en magtdemonstration, da de tidligere på dagen smed endnu en transferbombe i international håndbold.

De henter endnu en dansk landsholdsstjerne, og man tør næsten ikke at tænke på, hvad det kan blive til. I sidste sæson nåede holdet fra Aalborg selveste Champions League-finalen UDEN disse stjerner.

Nu er kursen sat mod international triumf, og i det store udland måber de over musklerne, som Aalborg Håndbold viser.

“Nordjyderne er ved at opbygge et sandt drømmehold.

Det danske megaprojekt fra Aalborg tager endnu en stor drejning med dagens præsentation om ankomsten af den danske landsholdsspiller Niklas Landin i 2023,” skriver franske Handnews

Roser Aalborgs håndboldprojekt

Svenske Handbollskanalen er også imponeret over aalborgenserne.

“Der er ingen tvivl om, at han stadig er en af verdens bedste spillere. Aalborg, der har investeret voldsomt de seneste år, vil naturligvis blive endnu bedre med Landin i målet,” lyder det fra det svenske medie. 

Store tyske medier roser Aalborg Håndbold til skyerne og ser et kæmpe potentiale i et hold, der i 2023 blandt andet har Mikkel Hansen og Niklas Landin på samme hold.

Niklas Landin har skrevet en kontrakt med Aalborg fra 2023-2027.

På klubplan har Landin siden 2015 repræsenteret den tyske storklub THW Kiel, og fra sommeren 2023 trækker han altså i Aalborg-målmandsdragten – og det er naturligvis noget, der glæder en stolt direktør.

“Det er kæmpe stort for alle os i Aalborg Håndbold.

Niklas har bevist over de seneste mange sæsoner, at han med god grund regnes for at være verdens bedste målmand, og det er selvfølgelig med stor stolthed, at vi nu kan præsentere ham.

Han har gang på gang afgjort nogle af de største håndboldkampe, og hans unikke kvaliteter taler for sig selv. Jeg er sikker på, at han bliver en afgørende faktor i jagten på endnu flere titler til klubben,” siger direktør Jan Larsen.