ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drejer nøglen om: Zero Waste-butik lukker i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Ambitionerne var lige så store som visionerne, da Danmarks største bæredygtige webshop åbnede en fysisk butik i Møllegade sidste år.

Men nu er det slut.

TINC er gået konkurs, og dermed lukker både butikken i Aalborg, Aarhus og onlineshoppen.

“Vi er kede af at meddele, at vi pr. 3 november 2022 er gået konkurs. Vi kæmpede os igennem Corona, og da alt begyndte at se lysere ud, fik vi lavet en ny flot butik i Aalborg for et år siden.

Men konsekvenserne af krigen, energikrisen og inflationen har ramt os alle, og nu har vi desværre ikke mere at stå imod med – så vores eventyr stopper her,” skriver de på Facebook.

Drejer nøglen om: Zero Waste-butik lukker i Aalborg

Takker for støtten

“Vi vil gerne sige tusind tak for jeres støtte igennem de sidste 4 år. Uden vores mange søde kunder, producenter og ikke mindst vores fantastiske medarbejere, havde TINC slet ikke været det samme.

Det har været en fantastisk og lærerig tid, og vi kommer til at savne jer alle sammen rigtig meget. Vi håber at I alle kommer godt og sikkert igennem julen, og at i passer på hinanden og jeres familier,” skriver de videre.

Butikken her i Aalborg er allerede lukket ned, men man kan stadig handle på webshoppen og i butikken i Aarhus frem til den 4. december

Del artikel

Andre læser også