Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dramatisk nat ved Havnefronten: Endnu en person faldt i vandet

Af Michael Qureshi

Det er farligt at have Aalborgs Havnefront så tæt på livet i midtbyen.

Det må man endnu engang konstatere efter en dramatisk nat ved Havnefronten. Forleden blev en mand reddet af to lynhurtige betjente, der hoppede i havnen og reddede ham op.

I nat blev endnu en dramatisk nat ved Havnefronten.

En kvinde var faldet i vandet tæt på klokken 03.00 i området ved Kabelparken og Beddingen, og hun kunne ikke selv komme op.

Kunne være gået helt galt

Heldigvis hørte folk i nærheden hendes skrig om hjælp, og de fik fat i hende indtil en patrulje kom til og fik halet hende op.

“Kvinden kunne ikke ved egen hjælp komme op, så forbipasserende kom hende til undsætning og holdt hende fast i kraven indtil vores patrulje kom til,” fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jess Falberg.

Havde folk ikke hørt hendes skrig om hjælp kunne det være gået helt galt. Der er installeret særlige stiger ved området omkring Limfjordsbroen og Utzon Center, men de var ikke i det område, hvor kvinden faldt i.

Fuld mand ville hoppe i havnen

Et par timer senere var det ved at gå galt igen.

Ifølge TV 2 Nord blev politiet tilkaldt, da en fuld mand havde smidt tøjet og ville hoppe i havnen. Han blev dog forsøgt standset af tilstedeværende.

“De fik tilkaldt hjælp, og patruljen fik stoppet den 51-årige mand fra at hoppe i vandet. Han var noget fuld, så vi ved ikke, om han havde tænkt sig at tage en svømmetur, eller hvad hans planer var.

Nu ligger han i hvert fald til afrusning i detentionen, og så må vi tage en snak med ham, når han vågner,” siger vagtchefen til TV 2 Nord.

Del artikel