ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spektakulært show: Drag Fest vender retur med Halloween-tema

Af Nathalia Hentze Nielsen

Aalborg Drag Fest er tilbage for fjerde gang – denne gang med et nyt twist.

Showet har nemlig fået en grufuld make-over og åbner dørene op for et spektakulært Halloween show med drag, cirkus og ekstra overraskelser.

Ifølge arrangør og vært, Mizz Privileze, bliver det ikke et helt typisk halloween show med kun blod og spøgelser.

”Jeg har samlet et hold fantastiske performere på tværs af landet til at give deres egen fortolkning af, hvad de finder skræmmende.

Vores show bliver derfor en god blanding af spøg, uhygge, sjov, ballade, Lady Gaga sange og et gennemgående budskab om, at ingen skal skamme sig over at være dem, de ønsker at være” fortæller Michael Bjerring, der er bag parykken.

Han er selv født og opvokset i Aalborg og glædes ved, at det er muligt at lave så stort et drag show i sin hjemby.

”I efteråret 2021 sagde jeg mit job og har siden da levet af at være drag queen og optræde rundt i landet.

Det betyder altid noget helt særligt at optræde i Aalborg, og jeg er taknemmelig for den opbakning, vi oplever. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til at give den alt, jeg har til årets sidste drag fest i Aalborg”.

Showet afholdes på Aalborg Streetfood, der giver den fuld gas med at pynte op til anledningen.

Efter showet slutter, er aftenen nemlig langt fra ovre.   

Spektakulært show: Drag Fest vender retur med Halloween-tema

Pop-fest, kostume-konkurrence og ekstra overraskelser

Der er lagt op til stor dansefest, når DJ’en fylder floor med de bedste pop sange og drag performerne blander sig med publikum.

Fra kl. 23-03 er der inviteret til Aalborg Pop Fest. Under festen vil der blive uddelt præmier for bedste udklædning, og så er der ekstra performances at se frem til, når de popper op i løbet af natten.

Udover værten Mizz Privileze er drag performerne Cecer og Morgana Le Fay blevet fast inventar i showet. De er nemlig en del af et voksende drag miljø i Aalborg.

Derfor vil der også under showet være et såkaldt ”Show off”, hvor nye talenter kan vise sig frem og få muligheden for at vinde en plads i castet. Til forrige show på Streetfood i maj vandt duoen ”Afabulous Allies”, som nu kan opleves til Halloween showet.

Til showet kan du også opleve drag king Luke Ravens, cirkusartist Michiel Tange van LeeuWen og de to drag queens Adriana Le’Creme og Lathisya Adore.

Sidstnævnte er kendt fra ”Far med Fjerboa” og er med i den Rainbow Award nominerede serie ”Uden Samtykke”. 

Det er ikke et krav at komme udklædt, men arrangørerne håber på at se en masse kreative fortolkninger af, hvordan et Halloween kostume kan se ud.

Kommer man uden noget udklædning, men trænger til et lille pift, så vil der en gratis glitter station til de hurtige gæster.

”Den her aften er ikke kun for en særlig gruppe personer eller aldersgruppe, men for alle, der godt kan lide at have det sjovt, få en på opleveren og være i et rum, hvor alle fejres for at være sig selv – eller måske en helt anden den her særlige Halloween aften” siger Mizz Privileze afslutnings.

Læs mere og køb billetter her.

Hvad: Aalborg Drag Fest – Halloween Edition
Hvor: Aalborg Streetfood
Hvornår: Lørdag den 29. oktober kl. 20-23 (Efterfest 23-03)

Del artikel

Andre læser også