Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Politiet melder nyt ud: Dræbt mand er identificeret

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Den mand som lørdag aften kl. 22:50, blev fundet livløs ved biblioteket på Rendsburggade i Aalborg og kort efter afgik ved døden, er nu identificeret.

Det skriver Nordjyllands Politi i en ny pressemeddelelse.

Den afdøde er en 38-årig mand og Nordjyllands Politi formoder, at der er tale om et opgør i misbrugsmiljøet. 

De nærmeste pårørende er underrettet. 

Vicepolitiinspektør Sune Myrup uddyber: ”Det første døgn efter et drab er enormt vigtige for det fortsatte efterforskningsarbejde, så vi har sat rigtig mange ressourcer på sagen.

Vi er i fuld gang med at afhøre vidner og arbejder fortsat på at sikre spor i sagen. Der er endnu ikke et klart billede af hændelsesforløbet, men vi arbejder med forskellige hypoteser.

Som borger vil man kunne opleve et massivt opbud af uniformeret politi i området omkring Rendsburggade, Nytorv og Østerbro, men der er ingen grund til at føle sig utryg”, understreger Sune Myrup. 

Vicepolitiinspektøren opfordrer desuden til, at man henvender sig til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis man har set noget mistænkeligt i området omkring hovedbiblioteket i Aalborg, lørdag aften.

De tre anholdte – to mænd og en kvinde – blev arresteret kort efter fundet af den livløse mand. De ventes fremstillet i et lukket grundlovsforhør i løbet af søndagen.

Del artikel

Andre læser også