Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slip for vinterkulden: Donut-shop tilbyder nu gratis levering i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

I slutningen af januar kunne vi bringe den gode nyhed om, at La Donuteria igen har åbent alle dage fra klokken 11.00 – 18.00.

Den hyggelige donut-shop bryster sig af at være den eneste donutbutik, hvor alle donuts er hjemmelavede og friskbagte hver eneste dag, hvorefter de pyntes med toppings efter alle kunstens regler.

Og nu er de klar med endnu en fristende nyhed, som nok skal blive populær i den bidende vinterkulde.

Læs også: Årets første Sushi Festival – få lækre sushi menuer i Aalborg til 115 kr.

Gratis levering i centrum

De tilbyder nemlig helt gratis levering i Aalborg (dog maksimalt 2,5 kilometer fra butikken), og de leverer hver dag fra klokken 11.15 – 16.00

I den anledning har de oprettet et online leveringssystem, hvor du kan vælge dine favoritter, og så ellers gå og vente på, at lækkerierne bliver leveret lige til døren..

Du skal minimum bestille for 120 kr. for at få leveret, men med det udvalg, som de frister med, bliver det vist ikke noget problem at få opfyldt det krav

Lige nu frister de eksempelvis med varianter med Peanut Butter, Friske Jordbær, Nutella Kanel, Coconut, Lotus Karamel, Skovbær, Chocolate Glazed og en Weekly Special.

Som noget nyt kan man også bestille en såkaldt hjertekage, der kan indeholde lige de ingredienser, du hungrer efter – eksempelvis Kinder.

Tør du selv begive dig ud i vintervejret, finder du La Donuteria i Nørregade, lige over for indgangen til biblioteket og Magasin.

Du kan bestille dine donuts lige her.

Del artikel

Andre læser også