Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kan realisere stor drøm: Sydbank Fonden donerer 500.000 kr. til Musikkens Hus

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

I Musikkens Hus har man længe ønsket at opgradere og udbygge de nuværende faciliter for bedre at kunne understøtte og udbygge brugen af huset på alle tider af døgnet.

Sydbank Fonden har valgt at donere hele 500.000 kr. til Musikkens Hus, der gør det muligt at realisere drømmen om at etablere en ny og topmoderne lounge.

Det skriver Sydbank Fonden i en pressemeddelelse.

”Musikkens Hus er flagskibet blandt de nordjyske kulturtilbud og med denne donation er Sydbank Fonden med til at sikre at den nye lounge bliver en realitet.

Musikkens Hus er for alle og med etableringen af den nye lounge er Sydbank Fonden ikke kun med at opgradere faciliteterne, men samtidig åbne huset op til brug for endnu flere mennesker”, siger områdedirektør i Sydbank, Claus Starbæk-Ravnborg.

Kan realisere stor drøm: Sydbank Fonden donerer 500.000 kr. til Musikkens Hus

Det skal loungen bruges til

Den nye lounge kommer de følgende år til at hedde Sydbank Fonden Loungen og vil blive brugt til sponsorarrangementer i forbindelse med koncerter, mens den i hverdagen vil danne rammer omkring møder, receptioner, seminarer osv. med håbet om at øge den daglige brug af huset.

”Musikkens Hus har en af Aalborgs bedste placeringer så med denne udbygning af faciliteterne, er vores håb, at det kan være med til at skabe endnu mere liv i og omkring Musikkens Hus og fortsat bidrage til den positive vækst der er i området,” fortsætter Claus Starbæk-Ravnborg.

Den indledende proces omkring etableringen af Sydbank Fonden Loungen er påbegyndt og vi glæder os til at kunne vise kunder og samarbejdspartnere faciliteterne når de står færdige.

”Vi er mange som efterhånden har et opsparet behov på den kulturelle konto”, afslutter Claus Starbæk-Ravnborg.