Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tæt på Aalborg: Stor svensk discountkæde åbner kæmpe butik i Nordjylland

Af Michael Qureshi

En stor svensk kæde med samme koncept som Flying Tiger og Søstrene Grene har nu rettet blikket mod Danmark.

Sveriges hurtigst voksende discountkæde Dollarstore vil satse massivt på det danske marked, og ikke overraskende har de hurtigt opdaget, at vi elsker en god handel her i Nordjylland.

Derfor åbner de en kæmpe butik i Brønderslev, hvor de håber at kunne trække kunder både fra Aalborg-området og det øvrige Nordjylland til.

Det skriver Finans.

“Dollarstore er virkelig en spændende kæde, som kommer til at tage en plads i det danske marked, der ikke er besat i forvejen.

Jeg får mange henvendelser fra ejendomsudviklere, som gerne vil opføre Dollarstore-butikker. Så jeg tror godt, vi kan forvente flere butikker fra den kæde,” siger Martin Kibsgaard Jensen, direktør i Blue Capital til Finans.

Klar til at angribe danske marked

Tidligere har Ekstra Bladet talt med Dollarstores topchef Thomas Jellum om kædens planlagte angreb på det danske marked.

“Dollarstore er ikke et koncept, der findes i Danmark. Vi minder nok lidt om en blanding af Tiger Copenhagen og Harald Nyborg – bare større,” sagde Thomas Jellum dengang til Ekstra Bladet. 

Sikkert er det i hvert fald, at der snart kommer nye muligheder for at købe billigt ind på en masse varer for nordjyderne, og meget tyder på, at det er et koncept som aalborgensere også gerne kører en lille tur nordpå for at opleve.

Del artikel