ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dobbeltkoncert og skarpe priser i baren: Brimheim, Rebecca Lou & IVER spiller taget af Musikkens Hus

Af Nathalia Hentze Nielsen

Den står på højoktan og slagkraftig rock krydret med følelsesfuld melankoli, når Musikkens Hus – som en del af Musikkens Beat – slår dørene op til et brag af en dobbeltkoncert med de to brandvarme artister, Brimheim og Rebecca Lou.

Mellem de to optrædener kan du desuden opleve hele Danmarks nye pophåb, multiinstrumentalisten IVER, som i pausen spiller på Nedre Foyer.

Og så er der hele 50 % rabat at hente på din billet, hvis du er studerende og kan fremvise gyldigt studiekort, ligesom baren på aftenen langer kolde drikkevarer over disken til skarpe priser.

Fremadstormende på den danske musikscene

At rockens vildskab ikke kan forenes med popmusikkens iørefaldende kækhed, er en sejlivet og helt forkert myte. Det er Rebecca Lou et glimrende bevis på, og hun er garant for smadret punk med alt, hvad det indebærer af rå flamboyanthed og dommedagsguitarspil.

Men den tidligere Stella Blackrose-frontfigur er omvendt også leveringsdygtig i vemodige akkorder samt melodier og tekster, der brænder sig ind på din nethinde som den mest insisterende popsang.

Ligesom Rebecca Lou buldrer aftenens anden artist, dansk-færøske Brimheim, også derudaf med blandt andet hendes for nylig udgivne og meget anmelderroste debutalbum, Can’t Hate Myself into a Different Shape.

Som en krydsning mellem PJ Harvey og Caroline Polachek besidder Brimheim et følelsesmæssigt mørke og en mystik, der bliver løftet af fængslende popomkvæd og sprøde melodier. Teksterne er ængstelige og emmer af eksistentiel forvirring og sårbarhed, mens melankolien samtidig omfavnes af både humor og håb.

Der er altså masser at se frem til, når de to fremadstormende musikere og IVER i næste måned lægger vejen forbi Nordens Paris og spiller taget af Musikkens Hus.

Læs mere om koncerten samt om muligheden for at opnå 50 % studierabat på din billet her.

Hvad: Dobbeltkoncert med Brimheim og Rebecca Lou inkl. pauseoptræden af IVER
Hvor: Intimsalen i Musikkens Hus
Hvornår: Lørdag den 5. marts kl. 20.00

Del artikel