Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dobbelt op på alt: Grillen Burgerbar lancerer den vildeste burger

Af Stine Kjølby Christensen

Nu hvor sommeren og årets bikinisæson er overstået, så er der jo ingen grund til ikke at gå all in på Aalborgs lækkerier.

Derfor er det også en stor fornøjelse, at vi nu kan afsløre Grillen Burgerbars nye skud på stammen over limited edition burgere: The Double Monty.

Dobbelt op, dobbelt så godt?

En propfyldt cheeseburger med dobbelt bøf, litervis af Monterey Jack (… deraf navnet), et overload af stegt bacon, syltede rødløg og selvfølgelig Grillen’s verdensberømte mayo.

MigogAalborg har selvfølgelig allerede været forbi til en lille tester, og vi må sige: Det der er sparet på grøntsagerne, kommer dobbelt igen med resten.

Burgeren svømmede nærmest i guilty pleasures, og selvom vi faktisk havde bestilt en milkshake til at skylle ned med, så var det ikke nødvendigt. Det gled lige ned i svælget.

Skulle du have en smule mindreværdskomplekser i forhold til indtagelsen af grøntsager, så kan du selvfølgelig vælge at tilkøbe både pickels …og salat.

Det er bestemt ikke første gang, at Grillen Burgerbar præsenterer en burger udover det sædvanlige. Faktisk er der løbende limited edition burgere gennem hele året, og i oktober er det altså The Double Monty, der får opmærksomheden.

The Double Monty fås for 109 kr. inkl. fritter og valgfri dip – og kun i oktober.