Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DMI: Sne og glatte veje kan give problemer i morgentrafikken

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Som vi allerede har skrevet om i dag, så er der mere sne på vej til Aalborg og resten Danmark.

Nu er både DMI og TV2 Vejret ude at advare imod, at sneen og det vinterlige vejr kan give problemer i morgentrafikken.

“Med frostvejr og snefald vil det være en god ide at begive sig hjemmefra i god tid. Og det vil ikke være vejr til at køre ud på sommerdæk.

Har du sommerdæk på bilen, vil de mandag morgen være stenhårde på grund af kulden, og da de mangler de særlige lameller, der kendetegner vinterdæk, vil rillerne blive proppet med hård sne, der ikke kan arbejde sig ud igen,” advarer TV2 Vejret blandt andet.

I løbet af natten bevæger temperauren sig under frysepunktet, samtidig med at der er flere snebyger, der skal ned over særligt den nordlige del af Jylland.

DMI: Kør i god tid i morgen

Selvom DMI ikke er ude at advare om hverken farligt eller voldsomt vejr, så kommer de alligevel også med en opfordring til de bilister, der skal ud i morgentrafikken mandag:

“Mandag ligger lavtrykket stadig i vores nærområde og ser fortsat ud at give snebyger til landet, og med temperaturer mellem frysepunktet og fire graders varme, bliver en del af sneen fortsat liggende.”

Dermed skal man være særlig opmærksom, inden man begiver sig ud i trafikken i nat og i morgen tidlig, da der er risiko for pletvis rim- og sneglatteveje. Kør derfor i god tid.”

Del artikel

Andre læser også