DMI ændrer varsel: Nu er der også risiko for skybrud og torden i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Hvis du havde drømt om det store poolparty eller strandturen hvor du skal se solen gå ned, så skal du i hvert fald lige have paraplyen ved hånden.

De seneste uger har Aalborg-området været ramt af voldsomme skybrud og torden, som har afbrudt det sommerlige vejr. Nu varsler DMI, at det kan ske igen i morgen lørdag.

Oprindeligt udsendte DMI et varsel fredag morgen, som ikke dækkede Aalborg og opefter. Her var det primært det sydvestlige Jylland og Fyn som så ud til at blive ramt.

Men her fredag aften er det ændret til også at gælde for Aalborg-området med risiko for “voldsomt vejr”.

Uvejr begynder i sydlige Jylland

I morgen mellem klokken 14.00-23.00 kan vi blive ramt af skybrud med mellem 15-25 mm regn på en halv time. Derudover kan der også komme torden.

Uvejret kommer højst sandsynligt at begynde i den sydvestlige del af Jylland, hvorefter det i en linje bevæger sig op gennem Jylland og Fyn.

Lørdagen ser dog ud til at blive blændende på vejrfronten indtil eftermiddag, hvor der lige nu loves 29 grader og fuld sol, hvilket gør dagen til den varmeste dag i år.

ALL YOU CAN EAT BBQ-FESTIVAL PÅ BONE’S

MigogAalborg laver i samarbejde med Bone’s på Havnefronten i Aalborg en BBQ-festival. Spis løs af American Spareribs, Roasted chicken, Smoked Sausage, Pork belly Ribs, fries, slaw andet tilbehør og selvfølgelig dessert for kun 229 kr. (børn 99 kr.) – du kan kun opnå tilbuddet ved at bestille her